Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 apr 2013, 11:11

Ultra05 je napisao/la:Ako je sva ta prica tacna da neko nece da se odazove,to bi mogao jedino da bude Ante Masic,jer se i tokom kvalifikacija dalo primjetiti da je los odnos njega i Mirze Teletovica.
Ne znam po čemu si primejtio. Možda na početku dok nisu shvatili svi što im je Aco od početka pričao da bacaju lopte na Antu. Kasnije se to popravilo, a mislim da će Ante doći prije svega zbog Ace čak i ako ima neki problem sa Mirzom. Iskreno ako je to tačno ja bi prije rekao da je nkeo od ovih što nisu igrali u kvalifikacijama ili Bavke koji je tu godinama i igrao na prvenstvima pa mu treba jedno ljeto slobodno a zna da neće puno igrati zbog Mirze a možda uleti još neko na tu poziciju ko je bare bare sa njim. Kad bi se to desilo (da neko uleti) ja bi čak dao Edi i slobodno sem ako on ne insistira da bude pozvan jer je momak zaslužio da odmori. Ovo sve što pišem je moja logika a iskreno najprije mislim da je neko bacio bombu ovdje na portal.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 apr 2013, 11:14

Edo nije 100%. On se odazivao uvijek i uvijek ce se odazivati. Covjek nevjerovatno voli ovu drzavu i dace 120% za onih 5 - 10minuta koje bi proveo na terenu. Dolazio je sa hronicnom povredom ledja, dok su se drugi cuvali za klubove. Kvalitet za vise nazalost nije, mada mu se forma polako i dize. Meni je takodjer potvrdjeno da se neko nece odazvati, ali ko zaista ne znam. Nije bomba, nazalost.
Sport je lijek za tijelo i duh.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 apr 2013, 11:27

storm_raider je napisao/la:Edo nije 100%. On se odazivao uvijek i uvijek ce se odazivati. Covjek nevjerovatno voli ovu drzavu i dace 120% za onih 5 - 10minuta koje bi proveo na terenu. Dolazio je sa hronicnom povredom ledja, dok su se drugi cuvali za klubove. Kvalitet za vise nazalost nije, mada mu se forma polako i dize. Meni je takodjer potvrdjeno da se neko nece odazvati, ali ko zaista ne znam. Nije bomba, nazalost.
Sve si u pravu za Edu ali sam rekao da mu je možda došlo da odmori jednom pa mi ima logike.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 apr 2013, 14:24

storm_raider je napisao/la:Edo nije 100%. On se odazivao uvijek i uvijek ce se odazivati. Covjek nevjerovatno voli ovu drzavu i dace 120% za onih 5 - 10minuta koje bi proveo na terenu. Dolazio je sa hronicnom povredom ledja, dok su se drugi cuvali za klubove. Kvalitet za vise nazalost nije, mada mu se forma polako i dize. Meni je takodjer potvrdjeno da se neko nece odazvati, ali ko zaista ne znam. Nije bomba, nazalost.
Gdje vam je ta izjava ne mogu da nadjem komentare ranije . A sto se tice Ante ja cisto sumnjam nije ni on glup u svakom klubu ima ulogu ko u repci nigdje on nije mirza teletovic da uzima 17 lopti po utakmici. Par ekipa je unakazio za sta je i doveden tu , ne vjerujem da bi primao one silne inekcije da igra sa povredom a da se kasnije ne odazove. Kosi mi se sa logikom jer definitivno nece imat drugu priliku da igra na euro basketu ili nedo bog necemu vecem osim sa nama... Svejedno ako jeste zaista bi me iznenadilo jer je momak odlicno odradio kvalifikacije .

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 apr 2013, 15:25

Cuo sam i ja ,da se jedan igrac nece odazvati :!: Ne zelim da imenujuem,jer nisam siguran 100% :!: Bavcic,Nihad nisu 100%.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 apr 2013, 15:35

Pa eto mozemo samo da nagadjamo, dok ta informacija ne izadje u javnost. Ako su Kuzmic i Savovic necu ni zaliti, skoro da ih nikada nismo ni imali, al' navodno bi to neko trebao biti ko je u biti bio tu.
Ovo ova bh verzija je uzasno uredjeno, sramota:
http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosanskohe ... ezentacija" onclick="window.open(this.href);return false;

Marko Miletic?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 apr 2013, 15:36

mirza teletovic se nece odazvati, ufurao se kako je u nba :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 apr 2013, 16:06

storm_raider je napisao/la:Pa eto mozemo samo da nagadjamo, dok ta informacija ne izadje u javnost. Ako su Kuzmic i Savovic necu ni zaliti, skoro da ih nikada nismo ni imali, al' navodno bi to neko trebao biti ko je u biti bio tu.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosanskohe ... ezentacija" onclick="window.open(this.href);return false;

Marko Miletic?
To je onaj mali iz Igokee. Bio je mladi reprezentativac. Uglavnom prosjek ništa specijalno. Može igrati ABA ligu za par godina i to je to. Fali Nihad ovdje na wikiju.
Necu zaliti ni za koga sem ako je neko od trojke NIhad, Zeko i Mirza, a to smo već razriješili. Svi ostal su nadoknadivi. Sad je tu Šutalo pa i Mašića možemo zamjeniti. Kikan je sigurno tu. Nikad nije bio upitan. Ako je neko od trojke Adamović, Muha i GOrdić opet imaju preostala dvojica i sl.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 apr 2013, 16:09

zaboljisportuBiH je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Pa eto mozemo samo da nagadjamo, dok ta informacija ne izadje u javnost. Ako su Kuzmic i Savovic necu ni zaliti, skoro da ih nikada nismo ni imali, al' navodno bi to neko trebao biti ko je u biti bio tu.

Marko Miletic?
To je onaj mali iz Igokee. Bio je mladi reprezentativac. Uglavnom prosjek ništa specijalno. Može igrati ABA ligu za par godina i to je to. Fali Nihad ovdje na wikiju.
Necu zaliti ni za koga sem ako je neko od trojke NIhad, Zeko i Mirza, a to smo već razriješili. Svi ostal su nadoknadivi. Sad je tu Šutalo pa i Mašića možemo zamjeniti. Kikan je sigurno tu. Nikad nije bio upitan. Ako je neko od trojke Adamović, Muha i GOrdić opet imaju preostala dvojica i sl.
Ma upravo to stari, svi ostali su nadoknadivi.

Uh kako ce Mirza doci ljut na Eurobasket, ima da neka reprezentacija to dobro iskise. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 apr 2013, 16:14

Citao sam Mirzine komentare na F.B :arrow: Kaze dolazim odmoran i onako ne igram mnogo :)
Vidjeti cemo tko nece doci,mozda neko sa Dobrinje :)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 apr 2013, 16:16

storm_raider je napisao/la:

Marko Miletic?
Ma upravo to stari, svi ostali su nadoknadivi.

Uh kako ce Mirza doci ljut na Eurobasket, ima da neka reprezentacija to dobro iskise. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Baš tako samo se bojim da mu ne ofali samopouzdanje ili procenat šuta. Dovoljno je da ga umjesto u 4 u 3 tekme služi šut i odmah smo upitni za prolaz ako ostali ne povuku a poznavajući ostale sem Nihada i Zaka svi će gledati Mirzi da dodaju. Jednu tekmu ga sigurno neće služiti jer je EP takvo. Svaki igrač se pati jednu tekmu je ih igra pet u šest dana.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 apr 2013, 16:27

Ma ova godina (ne)igranja u NBA mu je vise dala nego zadnje 2 godine u Euroligi gdje je bio konstantan. Poznavajuci njegov mentalitet, uzasno je ljut i vec sada sanja Eurobasket da proradi taj hercegovacki inat. Ojacao je fizicki mnogo, a odbrana je na potpuno nekom drugom nivou. Slazem se da ce jednu utakmicu sut da ide ispod prosjeka, ali ce i ostali morati da "potegnu" onda. Ocekujem mnogo od Nihada i Zacka. Kikan ce sigurno jednu utakmicu ici do 20 poena. On od 3-4 utakmice, jednu odigra na vrhunskom nivou, a ove tri tako-tako. Sinanovic bi trebao biti vrlo dobar na ovom EP.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 apr 2013, 16:42

storm_raider je napisao/la:Ma ova godina (ne)igranja u NBA mu je vise dala nego zadnje 2 godine u Euroligi gdje je bio konstantan. Poznavajuci njegov mentalitet, uzasno je ljut i vec sada sanja Eurobasket da proradi taj hercegovacki inat. Ojacao je fizicki mnogo, a odbrana je na potpuno nekom drugom nivou. Slazem se da ce jednu utakmicu sut da ide ispod prosjeka, ali ce i ostali morati da "potegnu" onda. Ocekujem mnogo od Nihada i Zacka. Kikan ce sigurno jednu utakmicu ici do 20 poena. On od 3-4 utakmice, jednu odigra na vrhunskom nivou, a ove tri tako-tako. Sinanovic bi trebao biti vrlo dobar na ovom EP.
Stoji i to sve što si rekao, a primjetio sam da si ga baš pratio u NBA dok ja i nisam baš. Par tekmi sam pogledao u kojima je više igrao te isječke iz nekiih drugih. To nam je dodatni plus, ali jbg igaju i druge repke pa ne zavisimo ni samo od nas jer će i oni imati oscilacija a i dobrih momenata. Ako npr. krene Savana šut iz vana protiv nas džaba nam Mirzina bolja odbrana. Najbitnije je dobiti Latviju prvu tekmu i onda će biti dosta lakše.
@lumani znači Muha

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 02 apr 2013, 17:42

Večeras na sport klubu u 20,00 sati igraju Cibona i Zadar pa ako neko ima link da postavi, bio bih mu zahvalan.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 apr 2013, 18:49

storm_raider je napisao/la:Ma ova godina (ne)igranja u NBA mu je vise dala nego zadnje 2 godine u Euroligi gdje je bio konstantan. Poznavajuci njegov mentalitet, uzasno je ljut i vec sada sanja Eurobasket da proradi taj hercegovacki inat. Ojacao je fizicki mnogo, a odbrana je na potpuno nekom drugom nivou. Slazem se da ce jednu utakmicu sut da ide ispod prosjeka, ali ce i ostali morati da "potegnu" onda. Ocekujem mnogo od Nihada i Zacka. Kikan ce sigurno jednu utakmicu ici do 20 poena. On od 3-4 utakmice, jednu odigra na vrhunskom nivou, a ove tri tako-tako. Sinanovic bi trebao biti vrlo dobar na ovom EP.
Stoji i to sve što si rekao, a primjetio sam da si ga baš pratio u NBA dok ja i nisam baš. Par tekmi sam pogledao u kojima je više igrao te isječke iz nekiih drugih. To nam je dodatni plus, ali jbg igaju i druge repke pa ne zavisimo ni samo od nas jer će i oni imati oscilacija a i dobrih momenata. Ako npr. krene Savana šut iz vana protiv nas džaba nam Mirzina bolja odbrana. Najbitnije je dobiti Latviju prvu tekmu i onda će biti dosta lakše.
@lumani znači Muha
mozda,mozda :!: Sve su to price,nije mi licno rekao.Vise bi povjerovao za Gordica,ipak je imao dosta povreda.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 02 apr 2013, 19:32

Ramirez5 je napisao/la:Večeras na sport klubu u 20,00 sati igraju Cibona i Zadar pa ako neko ima link da postavi, bio bih mu zahvalan.
ovdje ce biti http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 03 apr 2013, 00:05

Sutalo sa 20 poena najbolji igrac Sirokog protiv Radnika iz Bijeljine.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 apr 2013, 08:39

Jel Juka igrao sinoc protiv Cibone, kakav je bio?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 apr 2013, 08:47

bhsport je napisao/la:Jel Juka igrao sinoc protiv Cibone, kakav je bio?
Igrao je 6 minuta, postigao 3 poena, 2 skoka i imao 2 izgubljene lopte ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 03 apr 2013, 16:51

Martex je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Jel Juka igrao sinoc protiv Cibone, kakav je bio?
Igrao je 6 minuta, postigao 3 poena, 2 skoka i imao 2 izgubljene lopte ;)

brojke su i dobre kako je loše odigrao, gubio se u odbrani, u napadu ništa nije mogao protiv žižića. doduše, imao je jedno sjajno zakucavanje na asistenciju thorna, čini mi se. mislio sam da je možda već u rangu kaštropila, ali ove dvije zadnje utakmice, protiv cedevite i cibone, su mi pokazale da nije. kako god, biće bolji, već je drugi centar, ispred brkića, koji mi je bolje igrao sa 18-19 g. dok je bio u širokom i dok je bio čupo :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.