Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Batistuta
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Batistuta » 30 mar 2013, 12:54

KOLASINAC je napisao/la:
JTS je napisao/la:treba Sei reći da lajka i "BiH Reprezentacija" 8-)
seo vam dadne prst vi hocete ruku
E momcino ti tu seljacku pricu " dadne prst vi hocete ruku" pricaj negdje drugo..nismo mi neki otirac od reprezentacije da nekoga moramo moliti, ako hoce neka igra i dobit ce postovanje, ako nece ne mora i nece biti ni prvi ni posljednji...ovog prenemaganja hoce nece mi je pun k...., mi vjerovatno idemo na Svjetsko prvenstvo i nas igraci treba da mole a ne mi njih i tako ce i biti

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 mar 2013, 12:57

nećemo ruku, hoćemo čitavog Seu :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 mar 2013, 13:17

zamorano je napisao/la:KOLAŠINCU NITI TREBA REPKA ZA NAPREDAK U DALJNJOJ KARIJERI,NITI TREBA ON REPKI! Kad dodje na okupljanje repke pisati o njemu mozemo...Ako ne bude dolazio na okuplanja repke kao i do sad,šta me briga onda za tog papka...
slazem se, pogotovo jer sad imamo igraca, nisu neka klasa, ali su dobri, ko garantuje da je on toliko dobar, mozda je bolji arslanagic iz standarda, a imat cemo bicakcica, onako kako se sead pokazao u schalkeu, tako se i vranjes pokazao u repki, mislim nikad ne znas, meni je lulic u boysu bio masina, a u laziu mi nesto i ne igra bas, mada ga mediji stalno dizu, ali brate, kad vec igra krilo, mogao je nauciti koju fintu, dribling, pa on skoro nikad nije u situaciji da centrira, a igra krilo...
mislim, kolasinac, ako se odluci za nas, dobro dosao, bilo bi mi drago, ako ne, i ne treba nam nesto aman zaman, kao prije 3 godine sto su nam trebali kojekakvi igraci..pa culi ste, sam susic rece za zukanovica da ga nevjerovatno podsjeca na papca - smiren, jaka tehnika...
i na kraju krajeva, za sve ostalo tu je BEGOVIC
:mrgreen:

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 30 mar 2013, 13:45

Batistuta je napisao/la:
KOLASINAC je napisao/la:
JTS je napisao/la:treba Sei reći da lajka i "BiH Reprezentacija" 8-)
seo vam dadne prst vi hocete ruku
E momcino ti tu seljacku pricu " dadne prst vi hocete ruku" pricaj negdje drugo..nismo mi neki otirac od reprezentacije da nekoga moramo moliti, ako hoce neka igra i dobit ce postovanje, ako nece ne mora i nece biti ni prvi ni posljednji...ovog prenemaganja hoce nece mi je pun k...., mi vjerovatno idemo na Svjetsko prvenstvo i nas igraci treba da mole a ne mi njih i tako ce i biti
ma sala brate sto si takav :lol:

seo!

slika

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 30 mar 2013, 13:48

sretno momcino na utakmici protiv seljaka sejo iz hofenhajma nije u raspolaganje cuo seo igra protiv njega pa se uplasio od rusioca

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 30 mar 2013, 17:23

Seo namjestio jedan pogodak Schalkea danas. :)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 31 mar 2013, 10:42

bravo momcinp na uspjesnu utakmicu protiv hofenhajma bio si legenda i najbolji si i niko ti ne more nista

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 02 apr 2013, 09:49

KOLASINAC je napisao/la:bravo momcinp na uspjesnu utakmicu protiv hofenhajma bio si legenda i najbolji si i niko ti ne more nista
eee, Majstore, a ko je ono derpe? :mrgreen: :lol: :lol:

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 02 apr 2013, 13:18

Medo10 je napisao/la:
KOLASINAC je napisao/la:bravo momcinp na uspjesnu utakmicu protiv hofenhajma bio si legenda i najbolji si i niko ti ne more nista
molim?

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 02 apr 2013, 14:46

KOLASINAC je napisao/la:
Medo10 je napisao/la:
molim?
Opalim te golim. :mrgreen:

Samo sam se probao prisjetit tvoga ispada...to je sve. :mrgreen:

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 03 apr 2013, 16:13

Medo10 je napisao/la:
Opalim te golim. :mrgreen:

Samo sam se probao prisjetit tvoga ispada...to je sve. :mrgreen:
za rutinu da te podsjetim ko je
slika
ovo je sead kolasinac, za nezaborav

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 13 apr 2013, 19:26

Danas protiv Leverkuzena Sead katastrofa,svi napadi preko njegove strane,ovaj Sam ga izludi,go pao preko njegove strane,još dvije sto posto šanse poslije prolaza kraj njega,pet kornera,i to sve u prvom poluvremenu,u drugom vidjet če mo...Doduše ima i dvije oduzete lopte,jedno uspješno dodavanje prema napadu i dvije vračene lopte stoperima,niti jedno ubacivanje preko krila :) !
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2013, 19:33

barsa77 je napisao/la:Danas protiv Leverkuzena Sead katastrofa,svi napadi preko njegove strane,ovaj Sam ga izludi,go pao preko njegove strane,još dvije sto posto šanse poslije prolaza kraj njega,pet kornera,i to sve u prvom poluvremenu,u drugom vidjet če mo...Doduše ima i dvije oduzete lopte,jedno uspješno dodavanje prema napadu i dvije vračene lopte stoperima,niti jedno ubacivanje preko krila :) !
Samo jos napomeni da je go bio šupački :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 13 apr 2013, 19:43

ceze je napisao/la:
barsa77 je napisao/la:Danas protiv Leverkuzena Sead katastrofa,svi napadi preko njegove strane,ovaj Sam ga izludi,go pao preko njegove strane,još dvije sto posto šanse poslije prolaza kraj njega,pet kornera,i to sve u prvom poluvremenu,u drugom vidjet če mo...Doduše ima i dvije oduzete lopte,jedno uspješno dodavanje prema napadu i dvije vračene lopte stoperima,niti jedno ubacivanje preko krila :) !
Samo jos napomeni da je go bio šupački :mrgreen:
Go jeste bio šupački,al što on ne blokira centaršut???Nema prekida dok sudija ne svira!
Zadnjih 25 minuta kako pređe na mjesto zadnjeg veznog,odigro dobro,vidi se da mu više to leži nego mjesto beka!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 15 apr 2013, 21:19

ti se samo pojavis kad ne igra dobro a gdje si bio kad je rasturo protiv bremena, dortmunda, galatasaraya,....

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 17 apr 2013, 08:52

KOLASINAC je napisao/la:
ti se samo pojavis kad ne igra dobro a gdje si bio kad je rasturo protiv bremena, dortmunda, galatasaraya,....
mene i dalje interesuje samo dokle se doslo sa papirima, ako vec papiri nisu krenuli u proceuduru iako smo u ovakoj pobjednickoj atmosferi u kojoj gazimo prema brazilu onda je pitanje dali je taj covjek uopste zainteresovan da igra za nas?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 17 apr 2013, 12:26

Prije cu ja zaigrati nego on mutan je on tip

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 apr 2013, 14:12

tulln je napisao/la:Prije cu ja zaigrati nego on mutan je on tip
Kojoj poziciji možeš dostojno odgovoriti? Imaš li pasoš? :mrgreen:
Ma, Seo se nešto ušutio (nije da je kad pričao, nego je i Majstor tih :( ). :mrgreen:

Poučena ranijim iskustvima, ne vjerujem u nešto dok ne vidim. Tako da ove priče i uvrštavanje Rušioca u formacije za naredne utakmice su za mene apsurdne.

Seo: Papiri!

Pape. Pošalje. Profesionalno. Patriotski. Permanentni. Poziv. Prvom. Prilikom. (Pametnom. Puno. Pokazano.)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 17 apr 2013, 22:36

BaDa12 je napisao/la:
tulln je napisao/la:Prije cu ja zaigrati nego on mutan je on tip
Kojoj poziciji možeš dostojno odgovoriti? Imaš li pasoš? :mrgreen:
Ma, Seo se nešto ušutio (nije da je kad pričao, nego je i Majstor tih :( ). :mrgreen:

Poučena ranijim iskustvima, ne vjerujem u nešto dok ne vidim. Tako da ove priče i uvrštavanje Rušioca u formacije za naredne utakmice su za mene apsurdne.

Seo: Papiri!

Pape. Pošalje. Profesionalno. Patriotski. Permanentni. Poziv. Prvom. Prilikom. (Pametnom. Puno. Pokazano.)
ma ja sam majstor nego su me banovali sto sam pravedno opsovao sve pod pisku nekoga jer je prijetio sea

momak je rusioc, jedno, a drugo, momak ce sredit papire i igrat ce prije nove godine 2014, u to sam 100% uvjeren trece nije momak tip koji ce u javnost objavijestiti o statusa papirilogije svaki dan kao naprimjer anel hadzic nego kad konacno dobije papire trazit ce rusitelj poziv on je covjek sa male rijeci ne voli ponavljati bezveze nego samo rusiii

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 18 apr 2013, 21:02

Koliko je ovome vjerovati? Od sutra se biti na prodaji

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], No99 i 10 gostiju.