Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Slike dobitnih tiketa
Ovo sam cisto na osjecaj odigrao reko da probam

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
ado899 je napisao/la:Ovo sam cisto na osjecaj odigrao reko da probam![]()
evo ga jos jedan

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
ado899 je napisao/la:ado899 je napisao/la:Ovo sam cisto na osjecaj odigrao reko da probam![]()
evo ga jos jedan![]()
jos jedan a jest krenulo

jos jedan
a jedan jos na cekanju u toku su mecevi

danasnji, zurio sam, nisam imao vremena da ga postavim !

- sagitarius
- Kontakt:
ata je napisao/la:danasnji, zurio sam, nisam imao vremena da ga postavim !
Svaka čast, šteta što nisi imao vremena da postavis

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
hvala!sagitarius je napisao/la:ata je napisao/la:danasnji, zurio sam, nisam imao vremena da ga postavim !
Svaka čast, šteta što nisi imao vremena da postavis)

Quote sa bunusom 4.00
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
bevanda4 je napisao/la:Hvala Lavu
Isti ticketi se vrte po F.B.hmmm.sada ne znam jesu li tvoji

Čovjek reko hvala lavulumani je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:Hvala Lavu
Isti ticketi se vrte po F.B.hmmm.sada ne znam jesu li tvoji

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ne znam tko je lav ;)nije da je neki dobitak,ali tek tako upitah.
Fino je krenulo danas poklon po meni je bio ovaj par 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.