Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma samo što je izjavio da bi volio odalamiti Suareza, inače je ko zemlja.hanniz je napisao/la:Ja bih volio da ovo ljeto dođu: Ben Arfa, Erikssen, Mirin, Gameiro, a vjerovatno će doći i Williams (nažalost).
Mislim da su Suarez i on dosta slični karakteri, obojica su prgavi i ne vole gubiti tako da ne znam kako bi se slagaliOTNYS_YNWA je napisao/la:
Ma samo što je izjavio da bi volio odalamiti Suareza, inače je ko zemlja.
Donekle se slažem.Za mene je nezamislivo da bilo ko ide u istu rečenicu s Carragherom, ali Williams bi po meni bio dobro riješenje.Bolji je od Škrtela, ako ništa.neurofunk je napisao/la:Ja ne bi imao nista protiv da dodje Wiliams, pravi vodja, Williams = Black Carra.
Ja Williamsa pamtim samo iz one utakmice protiv Bosne, al jbg treba biti realan, ni mnogo bolji štoperi od Williamsa ne bi Veda i Stevu zaustavili.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma samo što je izjavio da bi volio odalamiti Suareza, inače je ko zemlja.hanniz je napisao/la:Ja bih volio da ovo ljeto dođu: Ben Arfa, Erikssen, Mirin, Gameiro, a vjerovatno će doći i Williams (nažalost).
i ja bih ga za to doveo,trebamo nekog ko ce jesti travu i protivnicke igrace u i oko 16-erca.a uz to momak tek ima 22-23 godine.Sa bagerom bi bio odlican tandemOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam dvije sedmice zaredom gledao ponedjeljkom ujutro utakmice PSG-a, repriziralo se. Tada je Silva bio povrijeđen i igrao je Sakho. Gledao sam ga i protiv Valencije. Meni je odličan, bar koliko sam ga gledao. Možda je premalo utakmica. Ne znam što, ali bih volio da dovedemo crnčugu, pa koga god.
Ne možes na golmanove godine gledati kao na godine ostalih igrača.Čuj nekog mladog, pa neće tinejdžer mijenjati Reinu pobogu.Valjda zaslužuje da ga ispoštujemo i dostojanstveno ispratimo, ipak je on ovdje skoro 8 godina.Neću dijete dovesti da ga mijenja jbt.youngredcomps je napisao/la:koji ce nam racku vorm,ako cemo dovoditi golmana onda trazit neku mladu zvjezdu u usponu kao ter-stegen,ron-ziler ili begovica dovest
Najgore je što bi ovo trebale biti Reinine najbolje godine, golmani su u ranim 30-ima u "cvijetu mladosti" a on se totalno pokvario. Kad bi prodali Reinu za mene bi zaista odličan izbor bio Begović, ne što je "naš" već što je zaista pouzdan i siguran, neko ko izgleda da će dugo trajati, pa eto barem isto koliko i Reina. Jer što reče @Shanks 8 godina nije malo.Shanks je napisao/la:Ne možes na golmanove godine gledati kao na godine ostalih igrača.Čuj nekog mladog, pa neće tinejdžer mijenjati Reinu pobogu.Valjda zaslužuje da ga ispoštujemo i dostojanstveno ispratimo, ipak je on ovdje skoro 8 godina.Neću dijete dovesti da ga mijenja jbt.youngredcomps je napisao/la:koji ce nam racku vorm,ako cemo dovoditi golmana onda trazit neku mladu zvjezdu u usponu kao ter-stegen,ron-ziler ili begovica dovest
ter-stegen mozda jest mlad al covjek brani ko velikiShanks je napisao/la:Ne možes na golmanove godine gledati kao na godine ostalih igrača.Čuj nekog mladog, pa neće tinejdžer mijenjati Reinu pobogu.Valjda zaslužuje da ga ispoštujemo i dostojanstveno ispratimo, ipak je on ovdje skoro 8 godina.Neću dijete dovesti da ga mijenja jbt.youngredcomps je napisao/la:koji ce nam racku vorm,ako cemo dovoditi golmana onda trazit neku mladu zvjezdu u usponu kao ter-stegen,ron-ziler ili begovica dovest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.