Scof1eld je napisao/la:Evo ko hoce nek pogleda
http://24.media.tumblr.com/9a7c4130dc51 ... o1_500.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta ti bi da to postavis!??!!!
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Scof1eld je napisao/la:Evo ko hoce nek pogleda
http://24.media.tumblr.com/9a7c4130dc51 ... o1_500.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Rekoh ti ja sinoc da to nije toliko strasno,koliko izgleda strasno nakon povrede!Neutral je napisao/la:Dr.House![]()
Nevjerovatno je kako je medicina napredovala barem u Americi.
Čuj možeš odmah zaključiti, ja kontao neko zakucavanje, neka slika vezana za parket, trebao si naglasiti, nisam ja vidoviti Milan.Scof1eld je napisao/la:A ja likova, napisem jos ko hoce nek pogleda, pa mozes odmah zakljuciti da nije za svakog jer bi je postavio direktno da nije gadna.![]()
Pa napisao je lik da otvori ko hoće. Šta ima uopšte loše na slici? Sjebana noga, to se svakome desi, to što ti imaš stomak ko **** je tvoj problem. Navikni se, nije sve bajno.zizu1991 je napisao/la: Čuj možeš odmah zaključiti, ja kontao neko zakucavanje, neka slika vezana za parket, trebao si naglasiti, nisam ja vidoviti Milan.
"This is a devastating injury but it doesn't have to end his career," Glatter said.
Pa ima 30 postova uzastopnih vezanih za povredu, ali hajd tesko je bilo i pomisliti da je vezano za povreduzizu1991 je napisao/la:Čuj možeš odmah zaključiti, ja kontao neko zakucavanje, neka slika vezana za parket, trebao si naglasiti, nisam ja vidoviti Milan.Scof1eld je napisao/la:A ja likova, napisem jos ko hoce nek pogleda, pa mozes odmah zakljuciti da nije za svakog jer bi je postavio direktno da nije gadna.![]()
Poenta je u tome da se to ne postavlja. Nemozes se sakriti iza te recenice...Scof1eld je napisao/la:A ja likova, napisem jos ko hoce nek pogleda, pa mozes odmah zakljuciti da nije za svakog jer bi je postavio direktno da nije gadna.![]()
I ja sam tu nasao na twitteru ubrzo nakon povrede, sreca da je fake.
Ne pratim ovu temu nikako, čim sam ušao, vidio link, i kliknuo, link je bio na vrhu nove stranice, a kako ne pratim ligu, kao što već rekoh, nije bilo razloga da se vraćam za jednu listu unazad.Scof1eld je napisao/la:Pa ima 30 postova uzastopnih vezanih za povredu, ali hajd tesko je bilo i pomisliti da je vezano za povredu
national invitation tournamentAdmir_Sa je napisao/la:kakve su ovo ncaa utakmice na ponudi u premieru, iowa-merilend, beylor-byu
šta to tacno znaci?Scof1eld je napisao/la:national invitation tournamentAdmir_Sa je napisao/la:kakve su ovo ncaa utakmice na ponudi u premieru, iowa-merilend, beylor-byu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.