Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kenoo
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la kenoo » 17 nov 2009, 22:51

LeBronJamesKing je napisao/la:
kenoo je napisao/la:ljudi upamtite da ce onaj papk od sudije dosuditi penal na pocetku za portugal i upropastiti i nadu i slavlje i sve nase,a blateru i tako tim seljacinama dati priliku da mirno gledaju utakmicu a ne da se nerviraju kao tamo,eto vidjet cete..
upamti ti da je ovom sudiji nadzorni kolina i da je on jedan od najboljih na svijetu i tek sutra poslije tekme bi se trebao izvinuti sudi a ako ne znas , apredpostavljam da ne znas talijani su nas primili da igramo u njihovoj zemlji kada nam je najpotrebnije bilo isto ce sada roseti da uradi da nas odvede na Sp kada nam najvise treba.

znaj ja brate sve to,i volio bih da grijesim,al et vidjet ces..ne kazem ja da sam vidovit,to je samo neko moje razmisljanje,jer sam vidio i u prvoj utakmici da su svi igraci portugala naucili padati ( valjda od ronalda ),i et zivi bili pa vidjeli..
a ne zaboravi i ti da je i ovom papku a i kolini nadzorni blater i gore ostala raja.. :D
i nisam rekao da italija ili ovaj sudija ima nesto protiv,ali...mozda ni fifa nema nista protiv,ali ima protiv toga da mi idemo u JAR,a njihov ronaldo njihova najskuplja reklama ne ide..

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2009, 22:52

Ljudi, nemojte bit smješni što se tiče ovog navijanja ispred hotela. Ako je stolarija kako valja ništa se neće čuti. Kad je Turska pobjedila Hrvatsku zove mene punac i kaže šta se to dešava u gradu, slavlje, svira se pjeva se. Ja ništa ne čujem, kad sam otvorio prozor ono huk, sve grmi. Od tog, znači, nema ništa.

tanzla ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 17 nov 2009, 22:53

adnan_hz je napisao/la:U blizini hotela Zenica se započeti dernek odvija u odličnom raspoloženju i uz novi hit lokalnih navijača : "NIKAD MI SE BOLAN NE SPAVA" Al'Dino i MSR, koji oni ne izvode baš najbolje zbog mutiranih glasova ; :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ima jos :D

- Predstavnici Mupa ZE-DO su izjavili da nisu u mogućnosti silom rastjerati ovu skupinu radosnih ljudi iz prostog razloga što najstariji od njih ( 81.godina :shock: ) danas slavi sunećenje svoga dede :lol: i želi svoju radost podijeliti sa našim VIP gostima.

- u odnosu na gornje nije jasno zašto lokalni ljudi slave ovu nadasve religijsku svetkovinu uz muziku i Balkanski brendi "Šljivovica"
- posebno je važno da je vrhunac ovog slavlja pred i u samu zoru kada se gornja pjesma izvodi uz pratnju bubnjeva i truba, a sve prate prolaznici sa svojim automobilima, koji moraju da bi prošli trubiti jako ;

Ovo sve asocira na karnevale/narodne festivale u zapadnim zemljama, što ukazuje da ljudi u BiH pripadaju tom kulturnom nasljeđu.
Nadamo se da će počasni gosti ukazati minimum dostojanstva, i u znak zahvalnosti ,za nadasve gostoprimljive BIH građane, pridružiti im se u ovom slavlju.

blues
Kontakt:

Post Postao/la blues » 17 nov 2009, 22:54

NoName je napisao/la:Ljudi, nemojte bit smješni što se tiče ovog navijanja ispred hotela. Ako je stolarija kako valja ništa se neće čuti. Kad je Turska pobjedila Hrvatsku zove mene punac i kaže šta se to dešava u gradu, slavlje, svira se pjeva se. Ja ništa ne čujem, kad sam otvorio prozor ono huk, sve grmi. Od tog, znači, nema ništa.

tanzla ;)
Jarane, vibracije ce prolaziti kroz zidove i ljuljati im krevete :D

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 17 nov 2009, 22:58

Cincinnatus je napisao/la:Ma daj, to deranje ispred hotela je glupost, ko da nemaju zastitu za usi. :|

Slazem se da buka nece uticati na njihovo spavanje. Nije hotel od papira, a i spuzva u usima ima da sve zaglusi. Jedino sto moze imati nekog efekta je pogled sa prozora hotela, gdje vide masu bosanaca da navijaju.
Jedino da ne bude nekog pucanje, pa ni petardi. Nema potrebe za to, kulturno navijati samo.
Trebali su pozvati Besiktas-ove navijace da dodju, svakako nemaju za koga navijati.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 nov 2009, 23:00

Samo neka Zenica veceras drma ludi ritam i da odrade patriotsku dužnost ono što je do njih :lol: nema sna veceras za portugal
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 17 nov 2009, 23:01

koja je razlika izmedju fudbalera i nogometasa? pa razlika je sto fubaleri idu u afriku...

blues
Kontakt:

Post Postao/la blues » 17 nov 2009, 23:02

opusteno je napisao/la:koja je razlika izmedju fudbalera i nogometasa? pa razlika je sto fubaleri idu u afriku...
A nogometasi u Lihtenstajn :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2009, 23:03

Ma moram opet evo računati. Jbg, 60% će Portugal proći a 100% neće.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2009, 23:03

VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Amidza
Kontakt:

Post Postao/la Amidza » 17 nov 2009, 23:04

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
fico45 je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo plavo žuti mali vatromet kod moje zgrade u Zenici
:D :D Znaci pocelo se slavit blizu hotela?

Ma valjda ovi vamo odoše da sviraju inače nisam ja baš blizu hotela

slika

Nisam nikad mjerio al vjerovatno možeš doć za 30 minuta moje su Crkvice, one su izgrađeno naselje i sve imaju. a hotel je kod bilinog polja

DJE JE BABINO??? :D
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2009, 23:05

NoName je napisao/la:Ma moram opet evo računati. Jbg, 60% će Portugal proći a 100% neće.
Bezimeni, ti mene fakat večeras zbunjuješ sa svojom računicom. I, još uvijek postoji iznenađenje il' si ga već plasirao na forum, za vrijeme dok sam otišao po pive.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 nov 2009, 23:06

braco ev me iz net kluba se javljam za vas Exkluzivno...u zenici je opste ludilo...Vatromet,petarde,topovski udari,sirene pa jao jao sta je ovo...znam da bi ste i vi ovdje haha al sta cu vam ja...odoh jos malo tek pocinje pravi Dernek...dolazi 2 pol. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 17 nov 2009, 23:07

blues je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ljudi, nemojte bit smješni što se tiče ovog navijanja ispred hotela. Ako je stolarija kako valja ništa se neće čuti. Kad je Turska pobjedila Hrvatsku zove mene punac i kaže šta se to dešava u gradu, slavlje, svira se pjeva se. Ja ništa ne čujem, kad sam otvorio prozor ono huk, sve grmi. Od tog, znači, nema ništa.

tanzla ;)
Jarane, vibracije ce prolaziti kroz zidove i ljuljati im krevete :D
vidi ovog sto hode reci da je u njega i u punca dobra stolarija..daj ba nemoj mu se ovdje ulizivati,nije ti valjda i punac na forumu..il ce mu zena ipak prenijeti kako si ti fin:P
Zadnja izmjena: kenoo, dana/u 17 nov 2009, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

blues
Kontakt:

Post Postao/la blues » 17 nov 2009, 23:08

rob do bagro je napisao/la:braco ev me iz net kluba se javljam za vas Exkluzivno...u zenici je opste ludilo...Vatromet,petarde,topovski udari,sirene pa jao jao sta je ovo...znam da bi ste i vi ovdje haha al sta cu vam ja...odoh jos malo tek pocinje pravi Dernek...dolazi 2 pol. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sta bih sada dao da sam tamo i osjetim tu atmosferu... A ne mogu ni zamisliti sta ce biti kada se plasiramo u Afriku

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2009, 23:08

Knele, kakva sad vražja piva. Moraš upratit sve ;) Vrni se malo.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 nov 2009, 23:09

Ludilo u Zenici rastjerala policija, ACAB :evil: :evil: :evil:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

blues
Kontakt:

Post Postao/la blues » 17 nov 2009, 23:10

Knele je napisao/la:Ludilo u Zenici rastjerala policija, ACAB :evil: :evil: :evil:
**** li im kevu podmićenu!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 17 nov 2009, 23:11

treba poslati "prijateljica noći"..neka se tako istroše ovi šugavi portugalci..a onaj "star" CR ne igra..zbog hronične nestašice gela u BiH..i jer su mu javili da na B.Polju napokon ima tople vode :D

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 17 nov 2009, 23:11

Nesto kontam kako bi bilo lijepo da sutra nasi navijaci imaju 6-7 momaka koji ce voditi navijanje na BP,a da ne bude onako kako kome dodje kao do sada.To bi ROBIJASI mogli izorganizovati i usaglasiti nacin????????

A sto se tice derneka veceras samo udrite...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.