Badava pricati...Principatus je napisao/la:Ma bjazi bre. Pojedini od nas govore mjesecima, da se treba pozvati Zukanovic, a on bude ismijan. Ko je taj Zukanovic. Kao ne treba nam pored Pandze, kloc i tako dalje (a sve jer ga Safet nije pozvao i da bi se isti opravdao). Safet ga dovede mnogo kasnije nego sto je mogao. I sta se desi: Zukanovic od danas do sutra istima valja. A forumasi koji su to kritikovali su bili PLJUVACI. Pa se presuti.
Pa kao Kolasinac kloc (jer ga Pape nije pozvao, pa da bi se i to opravdalo), Schalke ga kao ionako ne uvodi u igru, trener nema povjerenja i tako te nebuloze. A momak dan, dva kasnije odigra protiv Bayerna, pa ponovo u Ligi Sampiona. Sa 19.Kazem kako selektor ne smije govoriti da gleda Barcelonu, nego MORA gledati potencijalnog igraca u Ligi Sampiona. Odmah PLJUVAC.
Najace mi je bilo, kada sam pred utakmicu sa Grckom na forumu napisao duzi post kako bi trebali igrati (ofanzivno) i najavio tacan rezultat od 3:1. A poslije utakmice onda ti dodju likovi i kazu: "Ahaha zacepio ti Safet usta."![]()
Gubljenje skupocjenog vremena.
Neka se zapitaju sta cemo kad zavrse ove kvale ko ce nam igrati???
Ne vide oni da sajo ne gleda dalje od ovih kvalifikacija...Sta kad ode Spaha?????????
Gdje nam je treci napadac?
Ko ce nam biti drugi Miske nakon ovih kvala?????
Sajo ode a nama osta da zalimo za silnim talentima koji ljube drugi dres...
Ali ne ovo je pljuvanje nikako ne moze biti istina....

Henderson@ vratili se iz banovica zbog takvih kao ti

Vjeruj mi da me strah ovolikog dizanja stratega, bojim se da ne bude po onoj narodnoj...Najiskrenije se nadam da nece....
Jos da dodam kako je Dzeko najbolji strijelac ne Pape

Da su igraci zasluzni za fairplay Safet ne igra

Vokabular mu je ostao iz Vozuce samo je poprimio Francuski naglasak

Inace nebi bilo lose da se obraca gestikulacijama gluhonjemih ali mu zabraniti koristenje srednjeg prsta da sta ne uprska...