Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 01 apr 2013, 17:11

Principatus je napisao/la:Ma bjazi bre. Pojedini od nas govore mjesecima, da se treba pozvati Zukanovic, a on bude ismijan. Ko je taj Zukanovic. Kao ne treba nam pored Pandze, kloc i tako dalje (a sve jer ga Safet nije pozvao i da bi se isti opravdao). Safet ga dovede mnogo kasnije nego sto je mogao. I sta se desi: Zukanovic od danas do sutra istima valja. A forumasi koji su to kritikovali su bili PLJUVACI. Pa se presuti.

Pa kao Kolasinac kloc (jer ga Pape nije pozvao, pa da bi se i to opravdalo), Schalke ga kao ionako ne uvodi u igru, trener nema povjerenja i tako te nebuloze. A momak dan, dva kasnije odigra protiv Bayerna, pa ponovo u Ligi Sampiona. Sa 19. :lol: Kazem kako selektor ne smije govoriti da gleda Barcelonu, nego MORA gledati potencijalnog igraca u Ligi Sampiona. Odmah PLJUVAC.

Najace mi je bilo, kada sam pred utakmicu sa Grckom na forumu napisao duzi post kako bi trebali igrati (ofanzivno) i najavio tacan rezultat od 3:1. A poslije utakmice onda ti dodju likovi i kazu: "Ahaha zacepio ti Safet usta." :lol:

Gubljenje skupocjenog vremena. ;)
Badava pricati...
Neka se zapitaju sta cemo kad zavrse ove kvale ko ce nam igrati???
Ne vide oni da sajo ne gleda dalje od ovih kvalifikacija...Sta kad ode Spaha?????????
Gdje nam je treci napadac?
Ko ce nam biti drugi Miske nakon ovih kvala?????
Sajo ode a nama osta da zalimo za silnim talentima koji ljube drugi dres...

Ali ne ovo je pljuvanje nikako ne moze biti istina.... :roll:

Henderson@ vratili se iz banovica zbog takvih kao ti ;)

Vjeruj mi da me strah ovolikog dizanja stratega, bojim se da ne bude po onoj narodnoj...Najiskrenije se nadam da nece....

Jos da dodam kako je Dzeko najbolji strijelac ne Pape ;)
Da su igraci zasluzni za fairplay Safet ne igra :lol:
Vokabular mu je ostao iz Vozuce samo je poprimio Francuski naglasak :lol: :lol:
Inace nebi bilo lose da se obraca gestikulacijama gluhonjemih ali mu zabraniti koristenje srednjeg prsta da sta ne uprska...:lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 01 apr 2013, 17:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 apr 2013, 17:18

Henderson je napisao/la:Vidi vidi pojedinaca što su skupili snage i ponovo došli na forum, a pogotovo na ovu temu. Welcome back odbjegli sinovi Safeta Sušića poznatijeg kao najbolji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u njenoj historiji.
Kako vam se sviđa njegov stajling, njegov privatni život, vokabular, mjesto prebivališta, aneks 7. Dejtonskog sporazuma o povratku svih na svoje ... ? Jer znam da o taktici, rezultatima ... ne možete naći mahane Papetu. Ili je možda najbolji u grupi, najbolji po fair playu, najbolji na listi strijelaca, najbolji ranking od igranja državnog tima, možda nedovoljno od Papeta za vas?
Ima jedna fina pricica.Putovao putopisac svijetom i dodje do jednog meksickog sela.Ugleda jednog starog meksikanca kako drijema u hladovini,pridje mu i upita ga:Gospodine da li ste vi citav zivot proveli u ovom selu?Na sto mu ovaj odgovara:Ne jos!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 apr 2013, 17:25

a koga smo mi to izgubili a da valja? saje nije bilo kad je ibrahimovic zaigro za svede. da nije mozda izmet hajro? :mrgreen: onaj hajro sto nemoze ni na spisak hicfeldonje? :lol:

gringonjo, gringonjo pa sta cemo sa tobom? :D
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 01 apr 2013, 17:28

Ociju mi mojih gori sam ja sto ovo citam i da sam ja admin ova tema ne bih ni postojala nit smijes pohvaliti covjeka niti kuditi odma pacenici navale ko muha na gofno.
Sto se tice mog stava oko Papeta mislim da nije neki selektor sa velikim znanjem al da ima rezultate i ja to postujem

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 apr 2013, 17:32

Ha ha ha, čuj ih sada, sada se kao brinu za Evropkso prvenstvo u Francuskoj 2016-te. :lol: Kao ko će nam tada igrati i tako to. :lol: Joj, nikad dosadno sa vama.
Ne treba zamjeriti davljeniku, jer svako ko se guši uvijek pokušava da se uhvati i za najmanju slamku. Bitno je samo da neki klub ne ponudi veliku klupu i Pape ode, a sa njim na klupi, on bi i od tebe Gringo napravio dobrog forumaša. :lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 apr 2013, 17:35

Henderson je napisao/la: on bi i od tebe Gringo napravio dobrog forumaša. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 apr 2013, 17:36

ovo stoji sto girngo pise,ali na porgesna se vrata obraca ili opet na covjeka koji je najmanje kriv za to,svaki selektor sebi pravi kadar koji mu treba dok je on tu,naravno da treba dati sansu i nekom ko ce mozda biti tu u buducnosti,ali njegov primarni cilj je rezutlat koji ce on licno postici,za igrace i njiheove dokumente se treba brinuti savez,njihov sakuting treba da radi na pronalazenju igraca,selektri u mladim kategorijama trebaju to malo izdugnuti na veci nivo,ali da li su u mogucnosti za to pitanje je.Pa onda koce igrati kada ovi odu,to je pitanje za domace klubove jer njih niko ne spominje(i stite ih svi na forumu kad ih neko napdane da ne proizvode kvalitet) a oni su osnova za proizvodnju igraca koji ce igrati u reprezentaciji a to rade slabo ili uopste ne rade(a puna usta giganta u nasoj ligi koji budimo realni u perodu od 15godina su proziveli zanemariv broj igraca od koji reprezentacija ima hajra,sve sto nam je kicma ekipe bila a i danas je proizvedeno daleko od nas) .Proce vrijeme kad ce nam stranci pravit igrace ;) omladinski pogoni kubova kao osnova i prvi timovi za finaliziranje proizvoda su tanki ko lizalo,a oni su osnova za reprezentaciju u buducnosti

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 apr 2013, 17:42

Henderson je napisao/la:Ha ha ha, čuj ih sada, sada se kao brinu za Evropkso prvenstvo u Francuskoj 2016-te. :lol: Kao ko će nam tada igrati i tako to. :lol: Joj, nikad dosadno sa vama.
Ne treba zamjeriti davljeniku, jer svako ko se guši uvijek pokušava da se uhvati i za najmanju slamku. Bitno je samo da neki klub ne ponudi veliku klupu i Pape ode, a sa njim na klupi, on bi i od tebe Gringo napravio dobrog forumaša. :lol:
To ispada da je 2016 godina tako daleko?Da si rekao 2020,pa hajde.Realno Spahicu su ovo zadnje kvalifikacije,mozda cak i Misimovicu.Naravno mozemo kao i Grci gurati igrace u repku i kada pocnu primati penziju,ali nece biti to to.Na vrijeme se treba pobrinuti za igrace koji vec sada odskacu talentom,koji su kvalitetniji cak i od nekih starijih kolega koji trenutno igraju za repku.Ti ako zivis dan za dan,to je tvoj problem.Ima nas koji gledamo i malo dalje.
Repka je bila i prije Papeta,Dzeke,Spahica... i bice i poslije njih.Svi oni su samo prolaznici.Jedino repka ostaje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 apr 2013, 17:43

Henderson je napisao/la:Ha ha ha, čuj ih sada, sada se kao brinu za Evropkso prvenstvo u Francuskoj 2016-te. :lol: Kao ko će nam tada igrati i tako to. :lol: Joj, nikad dosadno sa vama.
Ispadas smijesan prepisivajuci sav uspijeh saji ;)
Faktora more...
Grupa u kojoj bi moja nana Advija sa ovakvom koncentracijom igraca imala sad 15 bodova...
Novi savez bez trulezi kao temelj svakom uspijehu...
Faktor srece u Atini koji nas je prvi put pomazio u historiji...Inace smo glatko trebali dobiti 2 gola...
3 gola iz prekida u Ze niti i jedan iz akcije...Na plecima zeljinog sina Edina...
Itd itd ;)
Ali ne sve je to djelo covjeka koji ne zna za sta sluze prijateljske...
A o skalpanju izjava................................. :cry:

TMovac@ :!:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 apr 2013, 17:52

gringonja da safet nije kriv sto ti nisi mogo na bilino unici :mrgreen:

Tuta Petrov

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 apr 2013, 17:56

Maestro je napisao/la:gringonja da safet nije kriv sto ti nisi mogo na bilino unici :mrgreen:
Da ti posaljem sliku da mozes mastrubirati po njoj?????
Druze sta si se nalozio na mene...Koji je problem...??? :?

Nemoj da bezveze koristim opciju prijave posta...Tema je Safet ne ja i pokusaj se skoncentrisati na nju...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 apr 2013, 17:59

Ispadas smijesan prepisivajuci sav uspijeh saji
Sasvim normalno, jer njegova ruka stoji iza svega. Znaš ono kad ti i par takvih lažnih domoljubaca koji umjesto aprilili danas govore travanjinjinj,. za remi u Albaniji krive Papeta a ne Hasagića koji je primio taj go iz slobodnog ili igrača koji je napravio taj faul. Ili kada se krivi Pape za neodlazak na EP a ne Spahić zbog penala ili Džeko što je promašio onu kolosalnu priliku sa 3 metra u Parizu.
Je li shvataš da nije teško biti ti? Samo treba isključiti mozak, neko drugi da ti plaća internet, glumiti pametnjakovića, biti uporan u utopiji i svaki dan praviti neke druge izgovore.
Faktor srece u Atini koji nas je prvi put pomazio u historiji...Inace smo glatko trebali dobiti 2 gola...
3 gola iz prekida u Ze niti i jedan iz akcije...Na plecima zeljinog sina Edina...
Itd itd
Vidiš to je ona retorika svi su zaslužni samo Pape ne. Tako da je svako mali samo je Pape veliki. Nije ti nimalo čudno da isti čovjek centrira i isti igrač pogađa dva gola glavom? Nije ti možda palo na pamet da im je to naredio Pape na treninzima. Pobjediti nekoga u njegovom stilu je veći uspjeh. Kada se pobjedi Bjelorusija sa najljepšom akcijom od kada se igra fudbal u ovoj zemlji ne valja, jer je to Pape napravio. Kada pobjediš repku u glavometu, opet ne valja jer nema akcije. Dogovori se sam sa sobom. Ispadaš smješan. :lol:
Ali ne sve je to djelo covjeka koji ne zna za sta sluze prijateljske...
Prijateljske služe za to da se uzme što više bodova i da se ostvari što bolji plasman na rang listi. Ako nisi primjetio, Pape puca na prvi jakosni šešir.
Crkni od muke. Volim se postovati sa tobom, jer čak ni Čobme ne baca bombe kao ti.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 apr 2013, 18:00

pa gringonja da bi se tim principom sluzili safet bi tebe davni dana trebo prijaviti policiji a ne forumu. :mrgreen:
samo saji mrsko putovati u kanadu da te tamo prijavi zaduznim organima... :lol:
nije to nikvo blatenje, prije da si ti na safeta spopo a ne mi na tebe! ;)

Tuta Petrov

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 apr 2013, 18:04

gringobih je napisao/la:
Maestro je napisao/la:gringonja da safet nije kriv sto ti nisi mogo na bilino unici :mrgreen:

Nemoj da bezveze koristim opciju prijave posta...Tema je Safet ne ja i pokusaj se skoncentrisati na nju...
a sta da to prijavis. trolas temu jednakim tonom, ponavljate jednu te istu stvar po hiljaditi put. u redu, mislim da je narod skontao da ne gotivis papeta.

samo, nije mi nikako jasno sta ce ti onda ta slika na avataru. upinjes se iz petnih zila da omalovazis lik i djelo selektora BiH reprezentacije, a kao uzora stavljas ispred sebe covjeka koji je upravo najvise zasluzan sto je pape i dan danas selektor, covjeka koji papeta hvali i maksimalno podrzava.

pa ti samom sebi kontriras, nema logike koja to moze objasniti, i zato mi nije jasno kako neko moze da se upusta u diskusiju s tobom na temu safet susic pape.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 apr 2013, 18:04

Henderson je napisao/la:Volim se postovati sa tobom[/b]
Jer po prvi put u 4 godine si nasao mali oslonac...Razumijem te u potpunosti... ;)

I ako moze da se drzis teme, nije uredu da je svodite na mene...Postuj... Barem zbog svog idola...Ako moze...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 apr 2013, 18:07

_dreamer_ je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

a sta da to prijavis. trolas temu jednakim tonom, ponavljate jednu te istu stvar po hiljaditi put. u redu, mislim da je narod skontao da ne gotivis papeta.

samo, nije mi nikako jasno sta ce ti onda ta slika na avataru. upinjes se iz petnih zila da omalovazis lik i djelo selektora BiH reprezentacije, a kao uzora stavljas ispred sebe covjeka koji je upravo najvise zasluzan sto je pape i dan danas selektor, covjeka koji papeta hvali i maksimalno podrzava.

pa ti samom sebi kontriras, nema logike koja to moze objasniti, i zato mi nije jasno kako neko moze da se upusta u diskusiju s tobom na temu safet susic pape.
Svoj stav drzi za sebe...Postujem ali postuj i ti moj ako nije problem...
A o tom trolanju, odvrti koju stranicu u naprijed pa vidi jeli ja samo repliciram na najpodlije podvale ili ih pocinjem... ;)
Mod si budi to sto jesi bez emocija... ;)

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 01 apr 2013, 18:11

Susic ne zasluzuje ni pljuvanje, a oni omalozavanje.Susret u Grckoj je bila dominacija Grka, a ne nas.Setali su se kroz sredinu, imali precku i stativu, i 2 haman 100% sanse, ali srecom ovog puta smo mi imali lava na golu u Begovicu, a ne uvijek me bole ledja Hasagicu.Ono bi bilo 3:0 bez one Gekasove sanse da je Hasagic branio

Sreca u nesreci je da smo uz Slovence imali sad prvi put laksu grupu.Svak se sjeca uvijek Spanije s nama u grupi.Susic svoje znanje ili neznanje ce tek pokazati u JUNU/SEPTEMBRU.Kada se odluke pisu za nasu repku, a ne sad.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 apr 2013, 18:18

slika

"Planiram okupiti igrače 26. maja, a onda dan poslije, u ponedjeljak, početi sa treninzima. Planiram i odigravanje jednog prijateljskog susreta, i to protiv selekcije grada Sarajeva, koju bi činili igrači Želje, Sarajeva, Slavije i Olimpica. S obzirom na to da će se nekim igračima prvenstva završiti ranije, takva provjera nam je itekako potrebna", smatra Sušić, koji bi potom dao slobodno igračima do ponedjeljka, nakon čega bi počeo još intenzivnije pripreme za meč protiv Latvije.

BiH vodi tijesnu utrku sa Brazilom na FIFA-inoj rang listi

slika

Odlični rezultati naše fudbalske reprezentacije u kvalfikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo, odražavaju se i na FIFA-inoj rang listi, te u posljednje vrijeme bilježimo pomake na ljestvici. Prema proračunima baziranih na FIFA-inom bodovanju BiH bi se na ovomjesečnoj listi trebala naći među najboljih 20 selekcija.
U proteklom mjesecu širom svijeta igrane su kvalifikacione utakmice za plasman na Mundijal naredne godine. Dok je većina reprezentacija u europskim kvalifikacijama na programu imala dvije utakmice, mi smo odigrali samo jedan susret.
Pobjeda nad dvanaestoplasiranom selekcijom Grčke rezultatom 3:1 donijela je našim Zmajevima 71 poen na FIFA-inoj rang listi što bi trebalo biti dovoljno za ulazak među 20 najboljih svjetskih selekcija.
Podsjetimo, Sušićevi izabranici su trenutno na 23. mjestu sa 825 osvojenih bodova.
Zanimljivo, obzirom da je reprezentacija Brazila remijima protiv Italije i Rusije u prijateljskim susretima osvojila neznatan broj bodova, naša selekcija bi trebala sustići Brazilce po broju poena. Tačnije, BrazIl višestruki svjetski prvak, bi trebao imati poen više od našeg nacionalnog tima.
FIFA-ina rang lsita za mjesec april biti će objavljena za deset dana.

Intervju sa Papetom:

Mislim da ćemo Latviju pobijediti u Rigi - u to sam uvjeren. Prvo, oni više nemaju nikakvih šansi, a drugo, znam da je među našim navijačima ogromno interesovanje za tu utakmicu. U Rigi će biti više naših navijača, nego njihovih.
Skandinavija, gdje imamo brojnu dijasporu, nije daleko od glavnog grada Latvije, a svi žele na tu utakmicu. Praktično, u Rigi ćemo se osjećati kao kod kuće. Ne vjerujem da tu možemo kiksati.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 apr 2013, 18:18

gringobih je napisao/la: Svoj stav drzi za sebe...Postujem ali postuj i ti moj ako nije problem...
A o tom trolanju, odvrti koju stranicu u naprijed pa vidi jeli ja samo repliciram na najpodlije podvale ili ih pocinjem... ;)
cuj da drzim svoj stav za sebe? oj zivote, pa cemu sluzi forum nego razmjenjivanju informacija i stavova tj misljenja?

ja tvoj stav o Papetu prihvatam kao tvoj stav, ali mi je blago receno totalno nelogican i neobjasnjiv i volio bih kada bih mogao tu logiku da dokucim. to me ne cini nepristrasnim i nemoj da glumis zrtvu, a javio sam ti se samo zato sto prijetis nekim prijavama postova, a u istom spominjes mastrubiranje... :roll:
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 apr 2013, 18:33

_dreamer_ je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Svoj stav drzi za sebe...Postujem ali postuj i ti moj ako nije problem...
cuj da drzim svoj stav za sebe? oj zivote, pa cemu sluzi forum nego razmjenjivanju informacija i stavova tj misljenja?

ja tvoj stav o Papetu prihvatam kao tvoj stav, ali mi je blago receno totalno nelogican i neobjasnjiv i volio bih kada bih mogao tu logiku da dokucim. to me ne cini nepristrasnim i nemoj da glumis zrtvu, a javio sam ti se samo zato sto prijetis nekim prijavama postova, a u istom spominjes mastrubiranje... :roll:
Ovo i cekam i u potpunosti je sa onim sta forum i treba biti...
Da se podsjetimo...
Forum je u Starom Rimu sluzio za iznosenje svog stava javno bez ikakvog snosenja odgovornosti ;)

Kad kazem da drzis svoj stav to kazem zato sto si MOD ne neko ko treba da iznosi svoje emocije i pristrasnost u komunikaciji i da to smatra nekim argumentom u sankcionisanju... ;)

A moja logika je jasna i prosta ne moze jedna utakmica saprati sav talog koji je doticni skupio za cetri godine...Ja ne zaboravljam sve propuste doticnog zbog Dzekine pobjede u ZE...

I molim te kao MOD-a da svako licno prepucavanje sankcionises pa makar ja bio prvi koji ce snositi posljedice...
Nemoj da zmiris na sve uvrede koje dobivam nakon sinosnjeg ponovnog povratka na forum...
Hvala unaprijed... :!:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.