LeBronJamesKing je napisao/la:upamti ti da je ovom sudiji nadzorni kolina i da je on jedan od najboljih na svijetu i tek sutra poslije tekme bi se trebao izvinuti sudi a ako ne znas , apredpostavljam da ne znas talijani su nas primili da igramo u njihovoj zemlji kada nam je najpotrebnije bilo isto ce sada roseti da uradi da nas odvede na Sp kada nam najvise treba.kenoo je napisao/la:ljudi upamtite da ce onaj papk od sudije dosuditi penal na pocetku za portugal i upropastiti i nadu i slavlje i sve nase,a blateru i tako tim seljacinama dati priliku da mirno gledaju utakmicu a ne da se nerviraju kao tamo,eto vidjet cete..
znaj ja brate sve to,i volio bih da grijesim,al et vidjet ces..ne kazem ja da sam vidovit,to je samo neko moje razmisljanje,jer sam vidio i u prvoj utakmici da su svi igraci portugala naucili padati ( valjda od ronalda ),i et zivi bili pa vidjeli..
a ne zaboravi i ti da je i ovom papku a i kolini nadzorni blater i gore ostala raja..

i nisam rekao da italija ili ovaj sudija ima nesto protiv,ali...mozda ni fifa nema nista protiv,ali ima protiv toga da mi idemo u JAR,a njihov ronaldo njihova najskuplja reklama ne ide..