hahahahahahahahahahaTrequartista je napisao/la:Schweinsteiger pokazao luzerski mentalitet, a Marchisio je anulirao Lahma.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
hahahahahahahahahahaTrequartista je napisao/la:Schweinsteiger pokazao luzerski mentalitet, a Marchisio je anulirao Lahma.
Mandžukić je za pomenutog blago gori napadač...dakle to i nije neki gubitak, pipnuti Mario neće loptu, jedino ovi iz drugog plana mogu da nam navuku problem - Riberi, Miler, Kros - i jedino Mario preko njih možeda postigne gol, ako mu ovi nameste samo da ga ćušne u mrežu.Trequartista je napisao/la:Znatan broj igrača Juventusa i Bayerna su se susrela u polufinalu posljednjeg EURA. Zna se koje tu pobjedio i čiji igrači su bili dominantniji.
Pirlo se je igrao sa Kroosom, Schweinsteiger pokazao luzerski mentalitet, a Marchisio je anulirao Lahma. Na našu žalost sutra neće igrati Gomez koji je protiv Bonuccija i Barzaglia izgledao kao obični panj, fakat šteta što ga neće biti sutra.
Ova ekipa je dosta sazrela u odnosu na početak sezone, sutrašnja utakmica neće biti poput gostovanja u Londonu, Donetsku ili Glasgowu, ali vjerujem da možemo do pobjede.
nzm što te nasmejao kada je dečko samo ispisao šta se desilo na tom meču, ako si gledao Italija-Nemačka na EP nemaš razloga za ovakvu rekaciju.GAL je napisao/la:hahahahahahahahahahaTrequartista je napisao/la:Schweinsteiger pokazao luzerski mentalitet, a Marchisio je anulirao Lahma.buraz momacki si me nasmijao
AvantiSignora je napisao/la:
Evo ako niste pogledali![]()
pa ovo lahma cuj anuliraoBrajkula je napisao/la:nzm što te nasmejao kada je dečko samo ispisao šta se desilo na tom meču, ako si gledao Italija-Nemačka na EP nemaš razloga za ovakvu rekaciju.GAL je napisao/la:hahahahahahahahahahaTrequartista je napisao/la:Schweinsteiger pokazao luzerski mentalitet, a Marchisio je anulirao Lahma.buraz momacki si me nasmijao
I ja se slažem da su Nemci davno postali luzerska nacija u fudbalu (pre svega mislim an reprezentaciju, mada i Bajern eto nikako da napravi potreban završni korak) stalno su glavni favoriti i odavno ništa nisu pokupili. Svako prvesntvo reprezentacija Nemci top3 favoriti i uvek pred kraj ih neko propisno ispraši.
Loš je bio to veče Lam, kao i većina reprezentacije Nemačke, eto npr. meni je on glavni krivac za drugi gol Italije, loša ofsajd zamka. Ne umanjujem ja njegove igračke sposobnosti, sjajan bek, već samo govorim da Trequartista nije ništa izmislio ili pogrešio, naravno sve to po mom nekom mišljenju. A evo pogledaj i sam golGAL je napisao/la:pa ovo lahma cuj anuliraotu tekmu zabari jesu dobili a lahm tu tekmu nije sam mogao igrati ,a ovo anulirao jednog od najboljih bekova ako ne i najboljeg na planeti smijesno ,licno ne sjecam se kad je lamhm toliko bio izdominiran ,anuliran od nekog igraca.
Formuliši to kako hoćeš, on nije ništa pružio to veče, u napadu dosta ispod uobičajnog, onog što smo od njega navikli, a u odbrani eto krivac za gol.GAL je napisao/la:istina jedan od glavni krivaca za ovaj gol ,nepznja je uradila svoje i to je to ,ali sad da je ga bas anuliro marcisio i salto ga tjekom tekme hhh
Ni pod razno, ne bi to bilo dobro, lagan plijen bi bili za jake stopere Bayerna koje moraš napadati sa nepredvidivim i jakim na zemlji napadačima kakvi su Vučko i Gio.AvantiSignora je napisao/la:Kako naglasiva SKY, izgleda da cemo poceti s 3-5-2 .. Qua-Matri od prve min..Jos nije 100% al izgleda da se Vucinic ne moze rijesiti gripe..
Pa jes al pitanje je akoje Gio spreman startati nakon onog incidenta? Mislim da ce ipak na kraju Vucinic poceti, nevjerem da zeli propustiti ovakvu utakmicu a on nam moze sutra biti glavni faktor da postignemo pogodak.Pogba je napisao/la:Ni pod razno, ne bi to bilo dobro, lagan plijen bi bili za jake stopere Bayerna koje moraš napadati sa nepredvidivim i jakim na zemlji napadačima kakvi su Vučko i Gio.AvantiSignora je napisao/la:Kako naglasiva SKY, izgleda da cemo poceti s 3-5-2 .. Qua-Matri od prve min..Jos nije 100% al izgleda da se Vucinic ne moze rijesiti gripe..
Conte kaže da je danas Vučinić trenirao, ali da će vidjeti ko će igrati.
Ako planiramo igrati sa Quagliom i Matriem, odmah potpisujem onu sa 3-5-1-1 sa Pogbom.
Ovi ne vrše pritiak na odbranu dok sa Vučkom ili Giom je to drugačije, to se vidjelo sa interom npr. uopšte ne pritišću zadnju liniju, a to moramo raditi sutra.
Neće on startati sigurno, već navodim samo kao primjer.AvantiSignora je napisao/la: Pa jes al pitanje je akoje Gio spreman startati nakon onog incidenta? Mislim da ce ipak na kraju Vucinic poceti, nevjerem da zeli propustiti ovakvu utakmicu a on nam moze sutra biti glavni faktor da postignemo pogodak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.