Cartman je napisao/la:Maestro je napisao/la:
ma zao mi momaka. Safet im ga spusta iz tekme u tekmu, a oni neznaju sta da cine. Jos kas Saju budu u brazilu gledali kako vodi BiH na prvenstvu
pa gringonja ce prvi reci da je zasluga igraca a ne selektora.

Da, sigurno im je vrlo zao sto njihova repka pobjedjuje.
Ma bjazi bre. Pojedini od nas govore mjesecima, da se treba pozvati Zukanovic, a on bude ismijan. Ko je taj Zukanovic. Kao ne treba nam pored Pandze, kloc i tako dalje (a sve jer ga Safet nije pozvao i da bi se isti opravdao). Safet ga dovede mnogo kasnije nego sto je mogao. I sta se desi: Zukanovic od danas do sutra istima valja. A forumasi koji su to kritikovali su bili PLJUVACI. Pa se presuti.
Pa kao Kolasinac kloc (jer ga Pape nije pozvao, pa da bi se i to opravdalo), Schalke ga kao ionako ne uvodi u igru, trener nema povjerenja i tako te nebuloze. A momak dan, dva kasnije odigra protiv Bayerna, pa ponovo u Ligi Sampiona. Sa 19.

Kazem kako selektor ne smije govoriti da gleda Barcelonu, nego MORA gledati potencijalnog igraca u Ligi Sampiona. Odmah PLJUVAC.
Najace mi je bilo, kada sam pred utakmicu sa Grckom na forumu napisao duzi post kako bi trebali igrati (ofanzivno) i najavio tacan rezultat od 3:1. A poslije utakmice onda ti dodju likovi i kazu: "Ahaha zacepio ti Safet usta."
Gubljenje skupocjenog vremena.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.