Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
imal ba ko slika zenice??? cuo sam da je zenica okicena sva u drzavna obiljezja.... dajte slika
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
[youtube][/youtube]
Evo malo zagrijavanja
najdrazi mi gol repke ikad
VOLIM TE BOSNO
Evo malo zagrijavanja

VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NoName
- Kontakt:
Sad sam nešto računao. Kako god sračunam 3-1 je za nas.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- miralem444
- Kontakt:
gdje nece bit..sutra ludilooooo....adnan_hz je napisao/la:imal ba ko slika zenice??? cuo sam da je zenica okicena sva u drzavna obiljezja.... dajte slika
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Da nije kineski digitron? Ja kako god računam...Ma dobro, ako sam pesimista, ne moram pesimizam prenositi na forum.NoName je napisao/la:Sad sam nešto računao. Kako god sračunam 3-1 je za nas.
Kako god, sretno nam sutra, ja sam zadovoljan kako god da završi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Runje-ko je taj(Engleska busotina)
Šimunić-Australac Presmjesan igrac(to je onaj sto dobi 3 zuta,jedino ga po tome pamtim)
Križanac-ha ha ha
Srna-klasa(zna se zasto)
Pranjić-maskota Bajerna(zlatna kanta Njemacke)
Kranjčar-veoma "bitan" igrac u svome klubu(vrhunac engleske karijere onaj go sa vrha sesnaest u kontra raslje)
Vukojević-ha ha ha
Eduardo-klasa brazilska
Mandzukic-Bosanac al nije neki igrac
Petric-Bosanac srednja klasa
Rakitic-Svicarac,nista posebno ne pokazuje u Salkeu
Modric-Klasa
Olic-Idi sa Boltom trci 100 metara(ispario davno)
Najveci uspjeh hrvatske repke na svjetskom prvenstvu ostvaren sa Bosancem na celu.Prvi go dao bosanac(Mario Stanic).
Portugal jest sila i mozda ce po ispasti,al jarane Ukrajina i Bugarska su stvarno velesile,a gdje ste onda tu vi.
al boli vas zgazili ste Lite bas ste mocni.MATE BILIC sila.....
Šimunić-Australac Presmjesan igrac(to je onaj sto dobi 3 zuta,jedino ga po tome pamtim)
Križanac-ha ha ha
Srna-klasa(zna se zasto)
Pranjić-maskota Bajerna(zlatna kanta Njemacke)
Kranjčar-veoma "bitan" igrac u svome klubu(vrhunac engleske karijere onaj go sa vrha sesnaest u kontra raslje)
Vukojević-ha ha ha
Eduardo-klasa brazilska
Mandzukic-Bosanac al nije neki igrac
Petric-Bosanac srednja klasa
Rakitic-Svicarac,nista posebno ne pokazuje u Salkeu
Modric-Klasa
Olic-Idi sa Boltom trci 100 metara(ispario davno)
Najveci uspjeh hrvatske repke na svjetskom prvenstvu ostvaren sa Bosancem na celu.Prvi go dao bosanac(Mario Stanic).
Portugal jest sila i mozda ce po ispasti,al jarane Ukrajina i Bugarska su stvarno velesile,a gdje ste onda tu vi.
al boli vas zgazili ste Lite bas ste mocni.MATE BILIC sila.....
- NoName
- Kontakt:
I ja sam bio pesimista. Nakon što sam ovo izračunao sad sam optimista.
Plačem ko' curica, zar uvijek...Jedan jedini gol...Bolje da se ne prisjećam.harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo malo zagrijavanjanajdrazi mi gol repke ikad
![]()
VOLIM TE BOSNO
Kaznit će nas, ma neka nas kazne samo da večeras pobijedimo....
-
- Kontakt:
Izvinjavam se ljudi i ja sam pretjerao,istina je,da pratim reprezentaciju BiH vec evo ima kako se pocelo o vama govorit ,cini mi se nakon onih pobjeda nad belgijom pa nadalje.Uistinu vam zelim da sutra pobjedite portugal sa najmanje 3 : 0 rezultatom a sto je i vrlo moguce ako budete izasli sa onakivm sastavom kao i u Lisabonu,izuzev one trojke koje imaju parne zute kartone.Starno je BiH reprezentacija izrasla u jednu vrhunsku nogometnu Velesilu,izvjesno mogu reci da vas ocekujemo na EP 2012,a nadam se da ce BiH i Hrvatska se boriti u finalu za prijestolje.Pozdrav braco po krvi ! 

sutra ja svaki 3 sata od jutra kacim po 5 , 6 slika iz zenice za vas koji niste u mogucnosti doci u zenicu da malo osjetite atmosferu ,adnan_hz je napisao/la:imal ba ko slika zenice??? cuo sam da je zenica okicena sva u drzavna obiljezja.... dajte slika
da sva je okicena na svakom prozoru zastava bosne po zgradama okolo cak na hotelu srce svijetli i unutra nasa zastava !
po stubovima viore se zastave .....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo plavo žuti mali vatromet kod moje zgrade u Zenici
ljudi upamtite da ce onaj papk od sudije dosuditi penal na pocetku za portugal i upropastiti i nadu i slavlje i sve nase,a blateru i tako tim seljacinama dati priliku da mirno gledaju utakmicu a ne da se nerviraju kao tamo,eto vidjet cete..
jesi li to skonto kakvu si glupost maloprije napisao pa se malo prisabro hehehe!!! oprastamo ti.....CroatiaSP123 je napisao/la:Izvinjavam se ljudi i ja sam pretjerao,istina je,da pratim reprezentaciju BiH vec evo ima kako se pocelo o vama govorit ,cini mi se nakon onih pobjeda nad belgijom pa nadalje.Uistinu vam zelim da sutra pobjedite portugal sa najmanje 3 : 0 rezultatom a sto je i vrlo moguce ako budete izasli sa onakivm sastavom kao i u Lisabonu,izuzev one trojke koje imaju parne zute kartone.Starno je BiH reprezentacija izrasla u jednu vrhunsku nogometnu Velesilu,izvjesno mogu reci da vas ocekujemo na EP 2012,a nadam se da ce BiH i Hrvatska se boriti u finalu za prijestolje.Pozdrav braco po krvi !
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo plavo žuti mali vatromet kod moje zgrade u Zenici

CroatiaSP123 je napisao/la:Izvinjavam se ljudi i ja sam pretjerao,istina je,da pratim reprezentaciju BiH vec evo ima kako se pocelo o vama govorit ,cini mi se nakon onih pobjeda nad belgijom pa nadalje.Uistinu vam zelim da sutra pobjedite portugal sa najmanje 3 : 0 rezultatom a sto je i vrlo moguce ako budete izasli sa onakivm sastavom kao i u Lisabonu,izuzev one trojke koje imaju parne zute kartone.Starno je BiH reprezentacija izrasla u jednu vrhunsku nogometnu Velesilu,izvjesno mogu reci da vas ocekujemo na EP 2012,a nadam se da ce BiH i Hrvatska se boriti u finalu za prijestolje.Pozdrav braco po krvi !
Vuk mijenja dlaku, al' ćud nikada.
Ja sam plakao kad su dali go,i dan danas kad pogledam suze mi krenuKnele je napisao/la:Plačem ko' curica, zar uvijek...Jedan jedini gol...Bolje da se ne prisjećam.harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo malo zagrijavanjanajdrazi mi gol repke ikad
![]()
VOLIM TE BOSNO
Kaznit će nas, ma neka nas kazne samo da večeras pobijedimo....

VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NoName
- Kontakt:
BiH će se boriti za postolje već u JAR a za Hrvatsku nešto nisam siguran?!
Dao Capelo Bilicu peticu, jooj kako mi je zao. Eh da, kako Ukrajinu da ne spomenem..CroatiaSP123 je napisao/la:Zao mi je sto vas istina boli komsije moje,ali ja bi zelia da bih prodje ali nemate sanse protiv mocnog portugala koji je daleko bolji od vase reprezentacije...
a vala poceli su malo prerano slaviti..... do ponoci se crknuti od umora ili ce ih do tad rastjerati... trebali su u 2 izaci na ulice....
Hvala lijepo.Vjerujem da si iskren.Znamo mi da nasi igraci ne igraju za vrhunske klubove,al su Bosanci(niti su Australci,niti Brazilci niti su rodjeni u Zagrebu ni u Beogradu)i igraju srcem za svoju repku i nama su najbolji. A sutra sta nam bog da...PozzCroatiaSP123 je napisao/la:Izvinjavam se ljudi i ja sam pretjerao,istina je,da pratim reprezentaciju BiH vec evo ima kako se pocelo o vama govorit ,cini mi se nakon onih pobjeda nad belgijom pa nadalje.Uistinu vam zelim da sutra pobjedite portugal sa najmanje 3 : 0 rezultatom a sto je i vrlo moguce ako budete izasli sa onakivm sastavom kao i u Lisabonu,izuzev one trojke koje imaju parne zute kartone.Starno je BiH reprezentacija izrasla u jednu vrhunsku nogometnu Velesilu,izvjesno mogu reci da vas ocekujemo na EP 2012,a nadam se da ce BiH i Hrvatska se boriti u finalu za prijestolje.Pozdrav braco po krvi !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.