izbrisi post Alene

bilo bi ljepse da si rekao da je Pape nasao vrhunskog juznoamerikanca i hoce da igra za BiH..iako je 1.april bilo bi ijepo to procitatiAlenHalilovic je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Zbog pritisaka čelnika NFSBIH da na prijateljsku utakmicu u Oman odvede svoje najbolje igrače iako su pojedini od njih zbog umora tražili dopust, Safet Sušić podnio je neopozivu ostavku na mjesto selektora fudbalske reprezentacije BiH.
Uskoro ce se saznat vise.
Gringo je tu u svojoj BIH a za te iznesene lazi ima lijek...Henderson je napisao/la:Imate mahanje od Sušića.Još od juna prošle godine i poraza u prijateljskoj utakmici protiv Meksika kada je nesmotrenom greškom jednog defanzivca naše reprezentacije bukvalno protivnicima poklonjena pobjeda, Sušićevi Zmajevi ne znaju za poraz, pa niz od osam utakmica bez izgubljene partije predstavlja rekordni rezultat u historiji naše reprezentacije.
Od augusta prošle godine kada smo savladali Vels u gostima rezultatom 0:2, pa sve do prošlog petka kada smo pregazili Grčku sa 3:1, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine ubilježila je ukupno sedam pobjeda i jedan remi.
Impozantno zvuči da su Zmajevi u tom periodu dali čak 24 gola, a primili samo 3, po jedan od Lihtenštajna, Latvije i Grčke.
Raniji rekord bio je niz od sedam utakmica bez poraza, također pod Sušićevim vodstvom, a tada smo u sedam utakmica primili samo jedan gol, onaj iz penala protiv Francuske u Parizu, dok je pomenuti niz prekinut porazom u Lisabonu od Portugala.
Iza Sušića najuspješniji je bio selektor Miroslav Blažević koji je uspio održati svoju selekciju neporaženom šest utakmica zaredom, no u tom smo periodu igrali i prijateljske utakmice protiv momčadi poput Omana i Uzbekistana.
Još i ovo, pa potpuni krah pojedinih forumaša.
![]()
Pitanje za milion KM gdje je Gringo ili za 500 000 km iza kojeg nicka se sada krije?
Ako raja procita nesto takvo znaci da oni ne pljuju nego taj izvor pljuje...Bilo bi lijepo biti malo realan...soko je napisao/la:Susic je REKAO(ima video) da je Kolasinac uradio sta je trebao bio bi vec tu protiv Grcke.Dufresne je napisao/la:Ja bih te zamolio da mi nesto odgovoris...emir79 je napisao/la:Da zavrsimo sa ovim, Kolasinac nema niti jednog dokumenta BIH, niti je ista pokrenuo. Sa njim su razgovarali apsolutno svi. Od celnika saveza, do selektora Jagodica i Susica. Momak jednostavno vaga , a njegov status u Schalkeu ce i odrediti za koju ce se reprezentaciju odluciti. Bude li nezamjenjiv u Schalkeu igrace za ELF (sad zavisi koliko ce igrati) , dodje li u krizu u Schalkeu, kopace i nogama i rukama da igra za BIH.
A takve ne mogu sa ocima!
Znaci ti ovo sve sto si napisao u prethodnom postu, je cca 6-7 konstatacija...
Ti ove konstatacije koje si napisao, baziras na:
A) Na osnovu, zato sto poznajes Kolasinca licno? Redovno si u kontaktu sa Jagodicem i Susicem? Poznajes uzu porodicu Kolasinac? Imas dobre veze u NS BiH? Imas dobre veze u MVP BiH? Imas dobre veze u ambasadi BiH u Njemackoj?
B) Na osnovu sto si procitao par clanaka na sporsport.ba i Avazu i na osnovu pisanja na forumu ss.ba?
A ovdje raja pljuje jer procita neke stvar sto havaz izjavi, nigdje veze. Osim je takodjer rekao novinarima da se mane corava posla.
Meni dovoljno.
Da mi je tvoj IQ presusio bih....Maestro je napisao/la:jos kad @gringo pocne na ovu vjesti svrsavati hahahaAlenHalilovic je napisao/la:Ja maloprije procito na facebook stranici BiH reprezentacije... zamal mi srce nije stalo.. nije mi ni na umu bio 1 april.. tek kad sam pogledao komentare sjetio se
vidi vidi u koja doba nam se gringica javlja, da nije stigo sa....gringobih je napisao/la:Da mi je tvoj IQ presusio bih....Maestro je napisao/la:jos kad @gringo pocne na ovu vjesti svrsavati hahahaAlenHalilovic je napisao/la:Ja maloprije procito na facebook stranici BiH reprezentacije... zamal mi srce nije stalo.. nije mi ni na umu bio 1 april.. tek kad sam pogledao komentare sjetio se
Toliko glup moze samo Meho Kodro bit.AlenHalilovic je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Zbog pritisaka čelnika NFSBIH da na prijateljsku utakmicu u Oman odvede svoje najbolje igrače iako su pojedini od njih zbog umora tražili dopust, Safet Sušić podnio je neopozivu ostavku na mjesto selektora fudbalske reprezentacije BiH.
Ne uvrstit cu tebe, inaca strucnog saradnika selktoraMaestro je napisao/la:vidi vidi u koja doba nam se gringica javlja, da nije stigo sa....![]()
dole u svoj potpis selektora si trebo i sebe uvrstit.
prejak komentar!Cartman je napisao/la:Toliko glup moze samo Meho Kodro bit.AlenHalilovic je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Zbog pritisaka čelnika NFSBIH da na prijateljsku utakmicu u Oman odvede svoje najbolje igrače iako su pojedini od njih zbog umora tražili dopust, Safet Sušić podnio je neopozivu ostavku na mjesto selektora fudbalske reprezentacije BiH.
Da Meho nije izveo sto je izveo mi bi i danas imali Sajine pajde u NSBIHCartman je napisao/la:Toliko glup moze samo Meho Kodro bit.AlenHalilovic je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Zbog pritisaka čelnika NFSBIH da na prijateljsku utakmicu u Oman odvede svoje najbolje igrače iako su pojedini od njih zbog umora tražili dopust, Safet Sušić podnio je neopozivu ostavku na mjesto selektora fudbalske reprezentacije BiH.
safet te iz tekme u tekmu blamira sa svojim rezultatima. al vazno je da ti nama znas ko je strucan a ko ne. ipak rezultati govore za tebe i tvoje znanje.gringobih je napisao/la:Ne uvrstit cu tebe, inaca strucnog saradnika selktoraMaestro je napisao/la:vidi vidi u koja doba nam se gringica javlja, da nije stigo sa....![]()
dole u svoj potpis selektora si trebo i sebe uvrstit.
E moj Curtmane.Cartman je napisao/la:Toliko glup moze samo Meho Kodro bit.AlenHalilovic je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Zbog pritisaka čelnika NFSBIH da na prijateljsku utakmicu u Oman odvede svoje najbolje igrače iako su pojedini od njih zbog umora tražili dopust, Safet Sušić podnio je neopozivu ostavku na mjesto selektora fudbalske reprezentacije BiH.
bagrcavi je napisao/la:Da vi nebi i dalje palamudili ko i obično, eto vam članak gdje Ivica Osim, priča i o Safetu, a Boga mi i o Kolašincu.
Sajine pajdase? E gringonja pa ti nikad ne prestajes se blamirati.gringobih je napisao/la:Da Meho nije izveo sto je izveo mi bi i danas imali Sajine pajde u NSBIHCartman je napisao/la:Toliko glup moze samo Meho Kodro bit.AlenHalilovic je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Zbog pritisaka čelnika NFSBIH da na prijateljsku utakmicu u Oman odvede svoje najbolje igrače iako su pojedini od njih zbog umora tražili dopust, Safet Sušić podnio je neopozivu ostavku na mjesto selektora fudbalske reprezentacije BiH.
Da Uefa nije izvela sta je izvela mi bi imali stari savez, ni Kodro ni igraci sa "bojkotom" nisu nista pomogli sto se toga tice, dapace.gringobih je napisao/la:Da Meho nije izveo sto je izveo mi bi i danas imali Sajine pajde u NSBIHCartman je napisao/la:Toliko glup moze samo Meho Kodro bit.AlenHalilovic je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Zbog pritisaka čelnika NFSBIH da na prijateljsku utakmicu u Oman odvede svoje najbolje igrače iako su pojedini od njih zbog umora tražili dopust, Safet Sušić podnio je neopozivu ostavku na mjesto selektora fudbalske reprezentacije BiH.
Samo sto da je Kodro spustio glavu i odveo igrace u Aziju nista od toga ne bi ni bilo. Dapace.Cartman je napisao/la: Da Uefa nije izvela sta je izvela mi bi imali stari savez, ni Kodro ni igraci sa "bojkotom" nisu nista pomogli sto se toga tice, dapace.
storm_raider je napisao/la:Samo sto da je Kodro spustio glavu i odveo igrace u Aziju nista od toga ne bi ni bilo. Dapace.Cartman je napisao/la: Da Uefa nije izvela sta je izvela mi bi imali stari savez, ni Kodro ni igraci sa "bojkotom" nisu nista pomogli sto se toga tice, dapace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.