Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa ako ces realno u klubu osim Osima nemate nijednog radnika.Sve sami besposlicari koji su citav teret svalili na Amarova ledja.Baja_Zvjerka je napisao/la:
P.S. Head, pa jel ti mislis da u klubu rade neka djeca, da propuste 300.000 eura radi 20.000 KM duga ??? Jesi li pri sebi ? A drugo, upucen sam, i uopste to nije rok za licencu, neko je govorio da sada u uefi idu nekakvi drugi rokovi...
po meni licno nije go, ako se gleda pravilo da cijelim obimom lopta mora preci gol liniju... Nema potrebe za svadjom, samo normalna diskusija, puna mi je kapa tvojih ( cast pojedincima) sto laprdaju i previse... Izvade mi zivce bezveze samo sto se glupiraju..Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne gledaj Sarajevo, tu je bio neki drugi sudija koji je vidio tako a koji bi kod Zelje mozda vidio da ovo nije gol, reci mi jel ovo izgleda tebi kao nastimano ili mozda i jeste mozda i nije gol ??? Nemoj mi djecijih odgovora... Situacija je bila super teska za procijeniti, i sad bi se mogli svadjati da li je na toj slici lopta presla ili nije...
P.S. Head, pa jel ti mislis da u klubu rade neka djeca, da propuste 300.000 eura radi 20.000 KM duga ??? Jesi li pri sebi ? A drugo, upucen sam, i uopste to nije rok za licencu, neko je govorio da sada u uefi idu nekakvi drugi rokovi...
Baja_Zvjerka je napisao/la:Hajd dobro, u pravu si, ne vrijedi pricati, ocigledno da provociras i nemas veze sta pricas... Ne znas ko su treneri, koliko vole Zelju, nemas pojma koliko ih ima, nemas pojma koliki je dug prema njima, kolika im je plata, nemas pojma kakva je nasa financijska situacija, nemas pojma ko sve moze dati pare da pogura, itd... Samo ti prati nas klub, i cekaj trofej, makar i bajramski...
Umjesto mi ovdje da vodimo diskusije o našem voljenom klubu , dolaze strumfovi da nam pricaju o njihovim stvarima na našoj stranici .Alfa_Muzijak je napisao/la:imal jos koji strumf da naleti nesto da napise, kako ste samo dosadni malo je reci
E svašta pa može i tajno samo nek vas zadovolji kad vam nije bilo dovoljno na derbijubluemania je napisao/la:Gracić je bio svjedok zadnje bruke na koševu i šta se radilo![]()
![]()
Nijaze progovori javno![]()
Daj Božesekac je napisao/la:Laku noć valjda če se umoriti do sutra da koju i mi progovorimo!
Sve je zavrseno, Sarajevo dobija licencu!svejedno je napisao/la:Nije provokacija,jesu li repro potpisali zalizani i Zuka?
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bosnas_, mnon46, muhamedhulk, ubipara i 38 gostiju.