Doci ce do situacije da ce lik napisati još neki slican post i iznijeti "svoje mišljenje" na slican nacin...pa ce onda doci do reakcija ostalih,gdje ces ti posegnuti za svojim omiljenim oržjem -BANOM pa onda oplesti po svima redom...vec viđeno viš puta.admin je napisao/la:zato što ovo nije nikakva provokacija, već mispljenje susjeda. trebamo se navići, jer će ih biti sve više i više, obzirom da smo u komšiliku top tema.drop je napisao/la:Zašto moderacija ne briše ovakve provokativne postoveCroatiaSP123 je napisao/la:Pozz narode,ja bi stvarno zelia da kazem par komentara o igracima i o BiH reprezentaciji...
Hasagic- golman bez nekih jakih kvaliteta ali sa dobrim iskustvom
Nadarevic- nije neki igrac,po meni nije za A tim ove reprezentacije
Spahic-Sjajan igrac
Jahic-jako los igrac po meni,nema kvaliteta za reprezentacije kao i vecina ovih sto igraju
Muratovic- Bez ikakvih dilema jad od igraca
Rahimic- nula
Misimovic-Odlican nogometas nema se o njemu puno govorit ali me nije impresionirao na zadnjoj tekmi protiv Portugala
Salihovic-samo dobro izvodi slobodne suteve,u igri je nula
Dzeko-Klasa od igraca
Ibisevic - Smotan igrac do boli,nema nikakvih kvaliteta i odlika pravog napadaca...
Ibricic-5/10 po meni i nije nesto specijalno
Medunjanin-Grije stalno klupu,vjerujem da je veliki talent ali se nema priliku puno dokazati
Ciro(****)na klupi i nije nesto...
Sve u svemu dragi Bosanci i Hercegovci zao mi je sto moram reci ali nemate kvalitet za prolaz dalje na SP,jer pogledajte kakve samo lose igrace imate u reprezentaciji,osim Dzeke i Misimovica ovo ostalo je nula,dobro bi vam dosao jedan rakitic,simunic,eduardo,kranjcar da malo pojaca ovo nistavilo u reprezentaciji,ali vi nazalost nemate takvih talenata.. Poz
normalno je da se ljudi interesuju, i da misle da bi nam njihovi igrači bili korisni... svakako nemaju šta drugo da rade
Zar nije bolje sprijeciti nego lijeciti.