Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Prle
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Prle » 30 mar 2013, 12:19

Edin dođi, čekamo te. Kod nas se nećeš morat brinut jel igraš ili ne.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 mar 2013, 13:21

bivsi je napisao/la:igra li idol nacije dana?...bice tesko gledat utakmicu ako on nebude igrao......
Mislim da bi trebao igrati, jer je imao duzu pauzu od aguera koji je igrao u srijedu za argentinu, ako je uopce igrao ili bio pozvan u repku, jer je ranije bio povrijedjen...a tevez, pa to je tuta od igraca, koji samo kod mancinija moze igrati u prvoj postavi :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 mar 2013, 15:03

Hart; Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy; Barry, Yaya Touré, Silva, Nasri; Tévez, DŽEKO.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 mar 2013, 15:05

mandraX je napisao/la:Hart; Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy; Barry, Yaya Touré, Silva, Nasri; Tévez, DŽEKO.
To mancini pod dojomom utakmice sa grcima al ce rec da sto vise kratkih pasova igraju u kojim se dzeko najbolje snalazi. Nadam se da ce pogodit i odigrat da valja gol bi bio odlican. Vezni red je pun kreativaca ocekujem da ce mu neko dat neku loptu finu a ne samo fliper po sesnestercu gostiju.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 30 mar 2013, 15:13

mashala.... :D igra

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 mar 2013, 15:21

BHT1 prenosi, a dzeko igra :D wtf? :roll:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 30 mar 2013, 15:35

hajde Edine zabij ga (ovog puta ne Amrici) vec svrakama
i onda digni maju i nek pise dole:
"6aprilska nagrada se čvaknula"
respect
Semper Fidelis

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 30 mar 2013, 16:48

dzekson odlicno odigrao al nece lopta u gol...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 30 mar 2013, 16:51

dobar Dzeko
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2013, 17:31

Dobar je Edin, 2 prilike, trudi se. Igra od početka i vode 4:0, šta reći koju poruku poslati Manciniju ;)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 mar 2013, 18:16

Al se golman bio haman samo nameracio na Dzeku :mrgreen: . Dvije stvarno odlicne sanse Dzeko imo, ali golman skide i to kako.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 mar 2013, 16:16

Edin se nalazi na 'Volkswagen Areni', u društvu Perišića gleda meč Wolfsburg-Nurnberg :D jučer igra tekmu u Manchesteru, a danas gleda bivši klub u Wolfsburgu :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 31 mar 2013, 22:27

Džeko u društvu Perišića gledao utakmicu u Wolfsburgu
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-u ... rgu/101670

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 31 mar 2013, 22:47

Edin Džeko (intervju) - Show time
" onclick="window.open(this.href);return false;

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 apr 2013, 06:43

Vrijeme da se na utakmicama repke pocne pjevati "svi u napad jedan je Dzeko" . Momak je tako sazreo i na terenu i van terena.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 03 apr 2013, 00:00

sad sam odgledao intervju ovaj show time u zivotu nisam nista gluplje vidio majke mi .. ne zbog edina vec zbog reportaze i ove voditeljice amaterke... majke mi otisla u manchester , samo sa kolarovom 2 min i edinom pa ja bih tamo boga oca ispitao , na ulicu ovo ono malo Jos uvaljuju neke reklamne proizvode , ko da pink nemoze put platit a onaj vlasnik pinka lafo svoje avione ime... A pitanja seljacka ko da su dosli oni iz Cazinske audicije majke mi , PUPAN OZDRLJIC za nju profi ocam ... sokiran sam vidjenimmm al definitivno.. Nesto manchini glup , tevez i aguero sebicni pa nije glupan da ih ogovara na tv ..jaoo boze ...

i btw. ako nije znala matija nastasic prica nas jezik mogla ga je bar pitati kako mu je malo.. seljanka ocam
>>No body likes us but we dont care<<

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 apr 2013, 13:27

D€LUX je napisao/la:sad sam odgledao intervju ovaj show time u zivotu nisam nista gluplje vidio majke mi .. ne zbog edina vec zbog reportaze i ove voditeljice amaterke... majke mi otisla u manchester , samo sa kolarovom 2 min i edinom pa ja bih tamo boga oca ispitao , na ulicu ovo ono malo Jos uvaljuju neke reklamne proizvode , ko da pink nemoze put platit a onaj vlasnik pinka lafo svoje avione ime... A pitanja seljacka ko da su dosli oni iz Cazinske audicije majke mi , PUPAN OZDRLJIC za nju profi ocam ... sokiran sam vidjenimmm al definitivno.. Nesto manchini glup , tevez i aguero sebicni pa nije glupan da ih ogovara na tv ..jaoo boze ...

i btw. ako nije znala matija nastasic prica nas jezik mogla ga je bar pitati kako mu je malo.. seljanka ocam
bravo !!! voditeljica je katastrofa,pitanja bezveze,i izvukli su mi zivce sa onom kapsulom nekom koja cuda cini :) ...Edin je ispo pravi gospodin sto je dozvolio ovakvim seljacima da dodju u manchester,da prisustvuju treningu,trening centru,dodju kod njega u stan...Svaka cast Edine majstore !!! treba imat dobre zivce za ovo !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 apr 2013, 13:49

D€LUX je napisao/la:sad sam odgledao intervju ovaj show time u zivotu nisam nista gluplje vidio majke mi .. ne zbog edina vec zbog reportaze i ove voditeljice amaterke... majke mi otisla u manchester , samo sa kolarovom 2 min i edinom pa ja bih tamo boga oca ispitao , na ulicu ovo ono malo Jos uvaljuju neke reklamne proizvode , ko da pink nemoze put platit a onaj vlasnik pinka lafo svoje avione ime... A pitanja seljacka ko da su dosli oni iz Cazinske audicije majke mi , PUPAN OZDRLJIC za nju profi ocam ... sokiran sam vidjenimmm al definitivno.. Nesto manchini glup , tevez i aguero sebicni pa nije glupan da ih ogovara na tv ..jaoo boze ...

Voditeljica mi je iscupala zadnji zivac, da sam mogao nokautiro bi je preko TV-a. Napolju kisovito, oblacno vrijeme, ona nosi cvike. Poredenje Amre i Jennifer Lopez, nigdje veze, pitanja gora da ne mogu biti, ocaj!

Vidi se na kraju intervjua da ni Edin ne moze vise, izgleda da su pitanja van kamere bila jos gora. Elem reportaza 60 minuta, niti se sta novo culo, niti vidjelo. Mogla je komotno ostati kod kuce.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 03 apr 2013, 14:07

Znaci nisam jedini bio koji je htio zadaviti nju kroz monitor. Bas govorim zeni rek'o vidi bruke boze.
Sva ona pitanja o Manciniju, Tevezu, Agueru i Amri su sramota cista. Vidi se i da je Edinu puk'o film pred kraj, a covjek nije mogao bolje docekati ljude.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 apr 2013, 14:46

Yebiga, steta sto nije otisao pravi sportski novinar, ali sta drugo ocekivat od Pinka...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.