Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

drop
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la drop » 17 nov 2009, 21:58

admin je napisao/la:
drop je napisao/la:
CroatiaSP123 je napisao/la:Pozz narode,ja bi stvarno zelia da kazem par komentara o igracima i o BiH reprezentaciji...
Hasagic- golman bez nekih jakih kvaliteta ali sa dobrim iskustvom
Nadarevic- nije neki igrac,po meni nije za A tim ove reprezentacije
Spahic-Sjajan igrac
Jahic-jako los igrac po meni,nema kvaliteta za reprezentacije kao i vecina ovih sto igraju
Muratovic- Bez ikakvih dilema jad od igraca
Rahimic- nula
Misimovic-Odlican nogometas nema se o njemu puno govorit ali me nije impresionirao na zadnjoj tekmi protiv Portugala
Salihovic-samo dobro izvodi slobodne suteve,u igri je nula
Dzeko-Klasa od igraca
Ibisevic - Smotan igrac do boli,nema nikakvih kvaliteta i odlika pravog napadaca...
Ibricic-5/10 po meni i nije nesto specijalno
Medunjanin-Grije stalno klupu,vjerujem da je veliki talent ali se nema priliku puno dokazati
Ciro(****)na klupi i nije nesto...
Sve u svemu dragi Bosanci i Hercegovci zao mi je sto moram reci ali nemate kvalitet za prolaz dalje na SP,jer pogledajte kakve samo lose igrace imate u reprezentaciji,osim Dzeke i Misimovica ovo ostalo je nula,dobro bi vam dosao jedan rakitic,simunic,eduardo,kranjcar da malo pojaca ovo nistavilo u reprezentaciji,ali vi nazalost nemate takvih talenata.. Poz ;)
Zašto moderacija ne briše ovakve provokativne postove :?:
zato što ovo nije nikakva provokacija, već mispljenje susjeda. trebamo se navići, jer će ih biti sve više i više, obzirom da smo u komšiliku top tema.

normalno je da se ljudi interesuju, i da misle da bi nam njihovi igrači bili korisni... svakako nemaju šta drugo da rade ;)
Doci ce do situacije da ce lik napisati još neki slican post i iznijeti "svoje mišljenje" na slican nacin...pa ce onda doci do reakcija ostalih,gdje ces ti posegnuti za svojim omiljenim oržjem -BANOM pa onda oplesti po svima redom...vec viđeno viš puta.
Zar nije bolje sprijeciti nego lijeciti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 17 nov 2009, 21:59

admin je napisao/la:
drop je napisao/la:
CroatiaSP123 je napisao/la:Pozz narode,ja bi stvarno zelia da kazem par komentara o igracima i o BiH reprezentaciji...
Spahic-Sjajan igrac
Jahic-jako los igrac po meni,nema kvaliteta za reprezentacije kao i vecina ovih sto igraju
Rahimic- nula
Misimovic-Odlican nogometas nema se o njemu puno govorit ali me nije impresionirao na zadnjoj tekmi protiv Portugala
Dzeko-Klasa od igraca
Ibisevic - Smotan igrac do boli,nema nikakvih kvaliteta i odlika pravog napadaca...
Medunjanin-Grije stalno klupu,vjerujem da je veliki talent ali se nema priliku puno dokazati
Sve u svemu dragi Bosanci i Hercegovci zao mi je sto moram reci ali nemate kvalitet za prolaz dalje na SP,jer pogledajte kakve samo lose igrace imate u reprezentaciji,osim Dzeke i Misimovica ovo ostalo je nula,dobro bi vam dosao jedan rakitic,simunic,eduardo,kranjcar da malo pojaca ovo nistavilo u reprezentaciji,ali vi nazalost nemate takvih talenata.. Poz ;)
zato što ovo nije nikakva provokacija, već mispljenje susjeda. trebamo se navići, jer će ih biti sve više i više, obzirom da smo u komšiliku top tema.

normalno je da se ljudi interesuju, i da misle da bi nam njihovi igrači bili korisni... svakako nemaju šta drugo da rade ;)

ma ovaj admin je dusa od covjeka ili je mozda u pitanju zena :D ( salim se )

upravu je admin,s'tim sto ja mislim da ovo nije nas ''komsija'' (ili mozda jeste,ali je iz susjednog grada ;) ) jer sam ja u dobrim odnosima sa npr. zadarskim Tornadom,koji su ludi za BiH...............a samo iz razloga,sto vide u nasim deckima ono sto su oni imali 98' i otvoreno kazu da navijaju za BiH............a ja sam isto navijao za Hr. kad nije bilo nas na proslim prvenstvima.
BB BiH

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 17 nov 2009, 21:59

preskocimo i idemo dalje nema potrebe da se raspravljate covjek iznio svoje misljenje !Mi ga zaobidjemo i njemu ce da bude teze! ;)

knele sidji jadan nekad s foruma :lol: :lol:
i jos jednom vas molim znamo da euforija ali pokusajmo da sve prodje kako treba jer nikom nije u interesu da se brisu postovi i da se banuje neko!

;) 22 H jos

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 17 nov 2009, 21:59

fico45 je napisao/la:
Udri_jace_manijace! je napisao/la:Navijači spremaju iznenađenje Portugalcima!?

Večeras će navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine organizovati cjelovečernje „druženje“ u blizini hotela Zenica, u Zenici, te će praviti buku i navijati kako bi reprezentativci Portugala večeras spavali što manje

Jedan od inicijatora „druženja“ izjavio je da im je cilj glasno navijati što bliže hotelu.Predstavnik grupe navijača je izjavio da im nije cilj praviti incidente, bacati petarde i slično, nego samo glasno navijati.

Oni su dodali da im niko ne može zabraniti da navijaju i da im nije cilj sukobljavati se sa policijom. Ako i ne budu imali dozvolu za okupljanje, onda će trubiti sa automobilima.

Ostaje da vidimo kako će se ovo na kraju završiti i hoće li pomoći našim momcima sutra navečer na Bilinom polju.
Nek neko snimi ovo :D Zenicani, uzivajte na derneku :lol: :lol:
Ma ja bih radje da oni cuvaju glas i snagu za sutra navecer! ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 nov 2009, 22:00

NoName je napisao/la:Nešto ekskluzivno bih vam rekao ali ne mogu, ne bi bilo iznenađenje sutra. Provjerena informacija, skontat ćete već ;)
Jel to neka varka za Misketa. De reci/te ba. Sta fali, da i mi znamo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Barem na PP. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 17 nov 2009, 22:00

Steta za Misketa, ali siguran sam da ce i Medunjanin dati sve od sebe. Cak mozda bolje nego Miske, jer on je i u Lisabonu bio igrac manje. Cak ni jednu loptu Dzeki nije dodao ! Da ne pominjem kako je on krivac sto nemamo Spahica sutra.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 nov 2009, 22:00

CroatiaSP123 je napisao/la:Ljudi ja vam kazem da BiH nema kvaliteta da ide dalje, dobro bi vam dosao jedan rakitic,simunic,eduardo,kranjcar da malo pojaca ovo nistavilo u reprezentaciji,ali vi nazalost nemate takvih talenata,ali BiH to nema i nemojte se iznenaditi ako portugal sad pobjedi u zenici 0:3 ili cak 0:4...Istina boli ali eto sta je tu je ... ;)
Znamo mi da istina boli

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

CroatiaSP123
Kontakt:

Post Postao/la CroatiaSP123 » 17 nov 2009, 22:01

Zao mi je sto vas istina boli komsije moje,ali ja bi zelia da bih prodje ali nemate sanse protiv mocnog portugala koji je daleko bolji od vase reprezentacije... ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 nov 2009, 22:01

CroatiaSP123 je napisao/la:Ljudi ja vam kazem da BiH nema kvaliteta da ide dalje, dobro bi vam dosao jedan rakitic,simunic,eduardo,kranjcar da malo pojaca ovo nistavilo u reprezentaciji,ali vi nazalost nemate takvih talenata,ali BiH to nema i nemojte se iznenaditi ako portugal sad pobjedi u zenici 0:3 ili cak 0:4...Istina boli ali eto sta je tu je ... ;)

Nama netrebaju vasi antitalenti jer 80 % tvoje reprezentacije se sastoji od nasih Bosanskih talenata,da vam nije Bosanaca danas nebi imali nista,a mozda ni svoje zemlje,a za reprezentaciju da ne govorim gdje bi ste bili mozda bi mjerili snagu sa Kuvajtom i sl.
Zato udari sam sebe nogom u guzicu i odhebi sa ovog foruma.

Da decko zaboravio sam jednog Seferovica koji je nas talenat,i njega ce te vi pokusati prisvojiti ali nece moci ove noci,Momak je jedan od najboljih igraca svjetskog prvenstva U17 ..
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 nov 2009, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 nov 2009, 22:03

Spahic-Sjajan igrac
Rahimic- nula
Dzeko-Klasa od igraca
Ma ja... dobro bi nam dosli... Dobro bi nam doslo da nam vratite Petrica, Corluku i Srnu...

Kakva je bila tekma protiv Listenstajna?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 17 nov 2009, 22:04

CroatiaSP123 je napisao/la:Zao mi je sto vas istina boli komsije moje,ali ja bi zelia da bih prodje ali nemate sanse protiv mocnog portugala koji je daleko bolji od vase reprezentacije... ;)
tebi je cilj da raji ovdje izvuces zivce.....
stvarnoo ne kontam takve bolesnike,prvo da govoris realno,nego seres nacionalisticki,drugo zamolio bih te da se suzdrzis suvisnih komentara i gledas vatrene protiv Lihtestajna,Tadjikistana,Papua Nove Gvineje i ostalih sila....ja bih se suzdrzao komentara kad bih znao da mi reprezentativci drzave gledaju i baraz na tv
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 17 nov 2009, 22:06

CroatiaSP123 je napisao/la:Zao mi je sto vas istina boli komsije moje,ali ja bi zelia da bih prodje ali nemate sanse protiv mocnog portugala koji je daleko bolji od vase reprezentacije... ;)
de nam reci bgt s sto se ti talenti kranjcar, rakitic, simunic nisu plasirali na prvenstvo?????
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

blues
Kontakt:

Post Postao/la blues » 17 nov 2009, 22:06

VanBasten je napisao/la:
Znamo mi da istina boli

slika
Ahahahah oplako
Nek su mu pokazao njegovu realnost

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 17 nov 2009, 22:06

ma ignorisite ako vam se ne dopada! Prestanite se vise takmicit ko je bolji...sutra Hrvati i Bosnaci ce navijat za BiH :mrgreen:

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 17 nov 2009, 22:07

adnan_hz je napisao/la:
de nam reci bgt s sto se ti talenti kranjcar, rakitic, simunic nisu plasirali na prvenstvo?????
X

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 17 nov 2009, 22:07

ima li trenutno ko na forumu od Zenicana???????????????????

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 17 nov 2009, 22:08

blues je napisao/la:
drop je napisao/la:
Spahic-Sjajan igrac
Rahimic- nula
Dzeko-Klasa od igraca
I ja se pitam... Došao nam mali Hrvatić baliti ovdje nesto
sine dragi niko od nas nije trazio nase igrace nazad jer pola tvoje hrvatske repke(vjerovatno si iz hercegovine) cine igraci iz BOSNE I HERCEGOVINE :!:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 17 nov 2009, 22:08

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ima li trenutno ko na forumu od Zenicana???????????????????
Jel se prirprema festa? :mrgreen:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 nov 2009, 22:09

Donekle ovaj Dalmatinac ima pravo... U smislu da Portugal ima veca imena od nas... Ali nasi igraci dobro igraju zajedno i fudbal se igra u ekipi a ne individualno. To doduse, ni Hrvatska nije razumila, i zato je tu gdje je... Mislim u Vinkovcima protiv Lichenstastienaiajna.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 nov 2009, 22:10

fico45 je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ima li trenutno ko na forumu od Zenicana???????????????????
Jel se prirprema festa? :mrgreen:

Čim roba nema, nešto se događa sigurno. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.