Potpis!!!Principatus je napisao/la:Spahic je jednostavno kicma ove reprezentacije, covjek koji za nju zivi ne samo na terenu. Pojedini nikad nece saznati kakvog kapitena ustvari imamo. I zato kao uvjek: Hvala care.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Spahić ce nas odvesti kao kapiten na Mundijal po prvi put i nekad kao selektor aBd
Legenda!
Legenda!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Sad ce @Saurman da koju izjavi 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Emir Spahić, kapiten bh. reprezentacije sinoć je oko 22 sata dobio sina.
Neka je sa srećom legendo, i da Isam ako Bog da jednog dana zaigra u dresu reprezentacije istim žarom kao i babo mu.
Neka je sa srećom legendo, i da Isam ako Bog da jednog dana zaigra u dresu reprezentacije istim žarom kao i babo mu.

-
- Kontakt:
Pu Spahe ****
Svako 2-3 sedmice sina dobije 

nije mrlja, vec cist faul na spahicu, malo bolje pogledajte snimak, a niti je bio penal, ali jednostavno sudija je znao da smo mi bosna a oni francuska platinijevaharishp je napisao/la:Ma mrlja vam je u glavi i na naocalima.Neutral je napisao/la:Koji borac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedina mrlja će mu ostati ona greška u Francuskoj, ali Emir je igračina samo takva. Baš sam se zapitao danas šta će biti kada on ode u penziju. Mislim da će BiH teško naći tako sigurnog i pouzdanog stopera kao što je Spahić. Pravi kapiten, neki bi se mogli ugledati na njega šta to znači biti kapiten repke.
Bravo majstore.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sinoć se Spaha obradovao, a ne prije sedmicu dana kako su objavili mediji. 

Jucer nadjem malo vremena pa reko da napravim na brzinu.

LEGENDA.

LEGENDA.
A ko je mama, ako se moze znat. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mrlja! Svi znamo da je bio faul, ali nam to sada nista ne znaci. Spaha je kao najiskusniji defanzivac trebao cistiti onu situaciju i siguran sam da i njega pitas da ce reci mrlja.hurem je napisao/la:nije mrlja, vec cist faul na spahicu, malo bolje pogledajte snimak, a niti je bio penal, ali jednostavno sudija je znao da smo mi bosna a oni francuska platinijevaharishp je napisao/la:Ma mrlja vam je u glavi i na naocalima.Neutral je napisao/la:Koji borac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedina mrlja će mu ostati ona greška u Francuskoj, ali Emir je igračina samo takva. Baš sam se zapitao danas šta će biti kada on ode u penziju. Mislim da će BiH teško naći tako sigurnog i pouzdanog stopera kao što je Spahić. Pravi kapiten, neki bi se mogli ugledati na njega šta to znači biti kapiten repke.
Bravo majstore.
Bilo kako bilo, ne mozemo vratiti, Spaha nas vodi ka Brazilu, naucio je nesto iz te tekme i danas je bolji igrac.
Samo ne znam da li mu je ovo pravi potez prelazak u Rusiju? U Sevilji je bio temelj ekipe, dok je vamo rotacija zbog stranac.
Vamo je igrao protiv Mesija i Ronalda a ovako protiv slabijih igraca...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovo mu je prvo dijetebavarian_bk je napisao/la:Pu Spahe ****Svako 2-3 sedmice sina dobije

Pa njegova zenaCartman je napisao/la:A ko je mama, ako se moze znat.

Azra iz Podgorice.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ti fakat k'o da si kahve ispijao sa onim Skotom sudijom pa razradjivao plan.Kao sto je receno prvo faul nad Spahom nije sudjen a onda bas kod Spahinog faula izvan sesnaesterca dosudjen penal.Protiv korumpiranosti iskustvo ne radi.bhsport je napisao/la:Mrlja! Svi znamo da je bio faul, ali nam to sada nista ne znaci. Spaha je kao najiskusniji defanzivac trebao cistiti onu situaciju i siguran sam da i njega pitas da ce reci mrlja.hurem je napisao/la:
nije mrlja, vec cist faul na spahicu, malo bolje pogledajte snimak, a niti je bio penal, ali jednostavno sudija je znao da smo mi bosna a oni francuska platinijeva
Bilo kako bilo, ne mozemo vratiti, Spaha nas vodi ka Brazilu, naucio je nesto iz te tekme i danas je bolji igrac.
Samo ne znam da li mu je ovo pravi potez prelazak u Rusiju? U Sevilji je bio temelj ekipe, dok je vamo rotacija zbog stranac.
Vamo je igrao protiv Mesija i Ronalda a ovako protiv slabijih igraca...
Prelazak u Rusiju u vrlo kvalitetan klub,koji je i vece klubove iz lige pet u Evropskim kupovima pobjedjivao.Plus uz to punih para,dok Sevilla od ljepote igranja protiv Messija i Ronalda i grcanja u dugovima se moze sasrati od te iste ljepote.Spaha skoro pa nigdje nije bio rotacija u klubovima(mozda zbog ovih zdrastvenih a i slatkih problema )par sedmica ali poslije moze biti stub odbrane gdje god bio.Uostalom dosao je u taj klub,jer valja sincini obezbjediti definitivno egzistenciju a ovi''nasi'' Rusi Buggatija i za 8 mart poklanjanju igracima

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nikad cuo za tu, znam da je bio sa onom misicom iz Hrvatske jedno vrijeme. Je li bolja od Amre?ceze je napisao/la:Ovo mu je prvo dijetebavarian_bk je napisao/la:Pu Spahe ****Svako 2-3 sedmice sina dobije
Azra iz Podgorice.

Nisam je jos vidio, kazu mi da je lijepa pravoCartman je napisao/la:Nikad cuo za tu, znam da je bio sa onom misicom iz Hrvatske jedno vrijeme. Je li bolja od Amre?ceze je napisao/la:Ovo mu je prvo dijetebavarian_bk je napisao/la:Pu Spahe ****Svako 2-3 sedmice sina dobije
Azra iz Podgorice.

Ma to sa tom misicom je davno, prije par godina bilo, mislim da se Katarina zvala, nisam siguran

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Anzhi danas primi 4 komada. Ali bez Spahe, bio na klupi...
To je zbog onoga pravila o broju stranaca u prvih 11 ruskog šampionata, et' Hiddink smatrao da su mu bitniji napadači, i vezni red nego štoper, i desilo se šta se desilo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne znam je li radi toga, ako je vjerovat soccerwayu onda su Brazilci igrali stopere. Ali nakon ove blamaze ce svakako Spahic igrat sljedecu vjerovatno.zizu1991 je napisao/la:To je zbog onoga pravila o broju stranaca u prvih 11 ruskog šampionata, et' Hiddink smatrao da su mu bitniji napadači, i vezni red nego štoper, i desilo se šta se desilo.
Ja čitah neki dan prilog na sportsport, izjava Hiddinka, kao, parafraziram : volio bih više koristiti Spahića, i onda navede to pravilo o broju stranaca u prvih 11 kao otežavajuću okolnost, pojma nemam
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Spaha u prvoj postavi Anzhija protiv Alanije. Trenutno 0:0 na poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.