Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 mar 2013, 01:11

Head je napisao/la:
Ovaj je za jednu sezonu dao 19,a sezona je jos u toku.
Za Adilovica sam govorio samo u ligi, tako da se isto mzoe samo i za Hadzica reci, tj. 13 golova.
bagrcavi je napisao/la:Pa i Fajić je do juče igro u našoj ligi, i zabijo i više golova.Sad odjednom posto Drogba.Nije mogo za godinu ipo naučiti da igra lopte.
Ali je napravio transfer, i dokazao se u jacoj ligi nego sto je to nasa. To je poenta, da se on dokazuje u jacoj ligi, a Adilovic i Hadzic nisu mogli. I nemoj mi reci da je po tebi isto zabijati po nasim livadama(i to ako mozemo nazvati zabijanjem, u 30 utakmica ni jedan spic nema 25 golova vec 10 godina) i po Sloveniji,Hrvatskoj, a da ne spominjem onda Cesku. Cak je i Kina bolja.
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 mar 2013, 01:17

AllGunsBlazing je napisao/la: Ali je napravio transfer, i dokazao se u jacoj ligi nego sto je to nasa. To je poenta, da se on dokazuje u jacoj ligi, a Adilovic i Hadzic nisu mogli. I nemoj mi reci da je po tebi isto zabijati po nasim livadama(i to ako mozemo nazvati zabijanjem, u 30 utakmica ni jedan spic nema 25 golova vec 10 godina) i po Sloveniji,Hrvatskoj, a da ne spominjem onda Cesku. Cak je i Kina bolja.
Pa i kažem ti to.Ali fazon je da je on dokazo svoj "kvalitet" i epitet "strijelca" koji je dobio igrajući u BiH i u drugoj ligi.To je isti igrač koji je igro na Piroti.Što onda nije mogo biti isproban ?
Ovo sam isto piso za Višću.Dok je igro u Želji, niko ni u najgorem snu ne bi napiso ovdje da je on potencijalni reprezentativac, pređe u Istambul BB, ne odigra ni jednu tekmu (u to vrijeme), odmah postane najbolje krilo koje imamo, svi ga hvale, a to je ustvari isti onaj igrač koji je igro kod nas na terenima.Previše podcjenjujemo svoje, a dižemo tuđe.
DRUG NEBI TI PUNCA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 mar 2013, 01:22

Pa dobro to jeste problem, ali evo Fajic je vec 2 godine tamo, presao u jaci tim. To se zove dokazivanjem. A ne mozes ti njeg pozvati iz nase lige, jedino ako je bas kriticna pozicija(kao npr. lijevi bek), ali kroz sezonu se moze pozvati. Najbolji primjer jer Avdija. Covjek ne vjerujem da je nesto bolji od onda kad je igrao u Celiku, ali je u medjuvremenu imao dvije odlicne utakmice protiv Intera, i to ga je poguralo, znaci na neki nacin se dokazao i tu je razlika izmedju Avdije iz nase lige i ovog sto je igrao protiv Intera.
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 mar 2013, 01:28

Kad naši klubovi ne budu samo prolaznici u evropskim takmičenjima, i kad se poboljšaju uslovi, onda se nećemo ibretiti kad selektor pozove 2-3 igrača iz naše lige, i kad neki od njih upiše koju minutu na terenu.
A do tih vremena, cijedićemo dijasporu :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 31 mar 2013, 01:45

reko sam momcima od bigsoccerbosnia ko je.. i prihvatili su od tada

slika

da se zna 8-)

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 31 mar 2013, 11:13

Majsotore, meni se cini da si ti jedan od novinara koji pisu na tom pomenutom portalu, ili ako ne to onda da barem imas neki utjecaj, takvo sam misljenje steko pa me i ne cudi sto se pisu neke stvari takve koje nisu lose ali eto iz tvojih su usta :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 mar 2013, 12:34

Za SP treba svakako pozvati Muslimovica.A za naredne kvalifikacije treba pokusati preoteti Vuckica Slovencima.Momak igra za Newcastle United.Istina jos uvijek je povrijedjen,ali mogao bi barem za naredne kvalifikacije koristiti kao 3-ci napadac.Ako su im Hrvati uspjeli oteti haman cistokrvnog Slovenca,ne znam zasto mi nebi mogli cistokrvnog Bosancerosa :mrgreen: :mrgreen: Ionako Slovenija trenutno igra katastrofalno vec neke 2 godine,a mi smo kao u nekom naletu i sva ova pozitivna atmosfera se treba maximalno iskoristiti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 mar 2013, 12:39

Lik je veznjak ( Vučkić ), koliko ja znam, sada, sigurno da bi bilo dobro kao što kažeš da iskoristimo naše dobre rezultate i privučemo što se da privući.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 mar 2013, 12:40

TMovac je napisao/la:Za SP treba svakako pozvati Muslimovica.A za naredne kvalifikacije treba pokusati preoteti Vuckica Slovencima.Momak igra za Newcastle United.Istina jos uvijek je povrijedjen,ali mogao bi barem za naredne kvalifikacije koristiti kao 3-ci napadac.Ako su im Hrvati uspjeli oteti haman cistokrvnog Slovenca,ne znam zasto mi nebi mogli cistokrvnog Bosancerosa :mrgreen: :mrgreen: Ionako Slovenija trenutno igra katastrofalno vec neke 2 godine,a mi smo kao u nekom naletu i sva ova pozitivna atmosfera se treba maximalno iskoristiti.
jest jest..veci je bosanceros mounir el hamdaoui od vuckica..svakako mu je i ime "nase"..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 mar 2013, 12:53

Papastathopoulos je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Za SP treba svakako pozvati Muslimovica.A za naredne kvalifikacije treba pokusati preoteti Vuckica Slovencima.Momak igra za Newcastle United.Istina jos uvijek je povrijedjen,ali mogao bi barem za naredne kvalifikacije koristiti kao 3-ci napadac.Ako su im Hrvati uspjeli oteti haman cistokrvnog Slovenca,ne znam zasto mi nebi mogli cistokrvnog Bosancerosa :mrgreen: :mrgreen: Ionako Slovenija trenutno igra katastrofalno vec neke 2 godine,a mi smo kao u nekom naletu i sva ova pozitivna atmosfera se treba maximalno iskoristiti.
jest jest..veci je bosanceros mounir el hamdaoui od vuckica..svakako mu je i ime "nase"..
Razgovarao sam sa jednim haverom sa tribine.I slucajno smo se dotakli i teme potencijalnih reprezentativaca i eto on mi je rekao da je njegov amidza bio poslovno u Sloveniji i u sklopu toga iskoristio je tu priliku da posjeti i starog od Vuckica.Kojeg poznaje od ranije.I dosli su na tu pricu u vezi malog,pitao ga ovaj sto malac igra za Sloveniju,a ne BiH i ovaj rece da bi malac igrao za nas,ali da ga niko nije kontaktirao iz FS BiH.Sad ako taj lik laze,lazem i ja.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 31 mar 2013, 14:10

TMovac je napisao/la:
Razgovarao sam sa jednim haverom sa tribine.I slucajno smo se dotakli i teme potencijalnih reprezentativaca i eto on mi je rekao da je njegov amidza bio poslovno u Sloveniji i u sklopu toga iskoristio je tu priliku da posjeti i starog od Vuckica.Kojeg poznaje od ranije.I dosli su na tu pricu u vezi malog,pitao ga ovaj sto malac igra za Sloveniju,a ne BiH i ovaj rece da bi malac igrao za nas,ali da ga niko nije kontaktirao iz FS BiH.Sad ako taj lik laze,lazem i ja.
Iako si Zeljinovac slazem se sa tobom :mrgreen: (salu na stranu)

Dopisivo sam se sa njegovim bratom Alenom, otprlike mi je rekao isto. Inace momci su fino odgojeni, iako su tamo rodjeni,odgajai su na bosnjacki nacin. Jezik, kultura i sve ostalo nije zapostavljeno,moze se i preko slika zakljuciti koje postavljaju.
Kao sto si vec gore naveo, treba iskoristiti lose stanje slovenske reprezentacije, kao i nas veliki uspon.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2013, 14:13

On je povrijeđen evo 5 mjesec. Do kraja aprila bi se trebao vratiti treninzima. Inače i dok nije bio povrijeđen nije skoro nikako igrao.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 mar 2013, 14:14

Emire šta je Željinovac ? :o :shock:
DRUG NEBI TI PUNCA

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 31 mar 2013, 14:25

bagrcavi je napisao/la:Emire šta je Željinovac ? :o :shock:
Sala ba, pa procitaj, mozda sam trebao i podebljati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 mar 2013, 17:47

zizu1991 je napisao/la:Lik je veznjak ( Vučkić ), koliko ja znam, sada, sigurno da bi bilo dobro kao što kažeš da iskoristimo naše dobre rezultate i privučemo što se da privući.
Primarna pozicija mu je poluspic,ali moze igrati i krilo i napadaca.

@ emir

Drago mi da se i ti jednom slozi sa mnom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 mar 2013, 17:51

Na soccerway -u je među " midfielders " http://int.soccerway.com/teams/england/ ... -club/664/" onclick="window.open(this.href);return false;, al ajd, nebitno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 mar 2013, 18:34

Gojković: Želim igrati samo za BiH

http://sportsport.ba/bh_fudbal/gojkovic ... bih/101673" onclick="window.open(this.href);return false;

Zna li iko ista u njemu?

je l' materijal za mladje selekcije?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 mar 2013, 18:39

Pa jel Haris taj igrao za slovence ?

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 31 mar 2013, 18:41

L_blancos je napisao/la:Pa jel Haris taj igrao za slovence ?
nije nikad u zvanicnim utakmicama igrao. bio je mozda jednom na klupi

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 31 mar 2013, 18:43

Sakuragi je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Pa jel Haris taj igrao za slovence ?
nije nikad u zvanicnim utakmicama igrao. bio je mozda jednom na klupi
igrao je jednu prijateljsku

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.