Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NoName je napisao/la:Ne znam šta da kažem pa neću ništa.
Elddar je napisao/la:niko nije lud da spava, sve i kad bi 'tia ne moRe...budjavi je napisao/la:nego.. koje ce pjesmice zenicani pjevati portugalcima veceras...ili ce to biti nesto spontano![]()
Ne znam kako uopste mogu spavat' sumnjam da cu veceras ikako oka sklopit'Adinjo je napisao/la:@the scouser, polako, al sigurno se bude iz sna...isto k'o zombie, potopit ce nas sad
BOG TE ČUO !harry_90 je napisao/la:Maloprije sam sanjao da smo dobili 3:1plakao sam od srece u snu
Hajmo momci obradujte nas,ako i ne uspijete vi ste nas ponos i sreca.HVALA VAM ZA SVE STO STE DOSAD UCINILI ZA NASU BOSNU I HERCEGOVINU.
VOLIM TE BOSNO
rob do bagro je napisao/la:da tako je tek je veceras lom...polahko se i ja spremammostar_mo je napisao/la:south_boys je napisao/la:Ma Ćirina je to taktika, kaže sprema veliko uiznenađenje Portugalcima, a sastav objavio prije 2 dana..
Sinoć se pravo veselilo ispred hotela Zenica, a tek je večeras lom..
A u koliko se plasiramo ako BOG da, spreman je spektakl neviđenih razmjera a i Halid će da nam zapjeva......jojojojojojojojo
ajde zoro svani....neću ni na posao da idem....
čuo sam danas to nešto da nedate portugalcima spavatsamo tako , nek sutra naveče zaspu na terenu od umora
bice veselo
Željoman je napisao/la:mi sad nemamo tolik0 povjerenja u medunjanina,a zamislite sutra pocne,da tri gola za 15 min,dvije asistencije,i sam izadje i kaze :niste vi iz moje klase![]()
a ti kad lupas bas lupas,ne znas malo ti bas onoŽeljoman je napisao/la:mi sad nemamo tolik0 povjerenja u medunjanina,a zamislite sutra pocne,da tri gola za 15 min,dvije asistencije,i sam izadje i kaze :niste vi iz moje klase![]()
Spanijom....http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/ciro-s ... 60515.aspxvrebac86 je napisao/la:a skim mi to igramo sutra????![]()
![]()
budjavi je napisao/la:Željoman je napisao/la:ma imaju cimburijadu pa nek izvuku koju pjesmicubudjavi je napisao/la:nego.. koje ce pjesmice zenicani pjevati portugalcima veceras...ili ce to biti nesto spontano
ahah moze vala..ja sam davno negdje citao da su to neki navijaci uradili..citavu noc pjevali pod prozorima i ovi fakat nisu mogli zaspati. nisam siguran o kojem timu se radilo.
blago njima imaju karte..AeroPlus je napisao/la:Evo gledam da ce iz krupne mame isto ici na utakmicu..
Boto-- Salihovic
Mojne nam to raditiNoName je napisao/la:Nešto ekskluzivno bih vam rekao ali ne mogu, ne bi bilo iznenađenje sutra. Provjerena informacija, skontat ćete već
nije krupna mama vec pig mama's houseAeroPlus je napisao/la:Evo gledam da ce iz krupne mame isto ici na utakmicu..
Boto-- Salihovic
joj kako meni onaj boto ide na zivce jos kad je viko bosna bosna kako bi mu nogom samar zalijepio pe.dercina jednaAeroPlus je napisao/la:Evo gledam da ce iz krupne mame isto ici na utakmicu..
Boto-- Salihovic
NoName je napisao/la:Nešto ekskluzivno bih vam rekao ali ne mogu, ne bi bilo iznenađenje sutra. Provjerena informacija, skontat ćete već
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.