Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Gerrard 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta si onda ti kad kazes da za igraca nakon jednog pasa da je igracina, igraca koji nikad nista nije napravio u karijeri i tek je poceo igrat, ti si onda budala.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kakvih sve tarabuka ima , to je nevjerovatno.
Reci za igraca da ne valja jer je promasio jednu izglednu priliku može samo neznalica.
Coutinho je igračina.
Evo Gerrard majstorski s linije. Bravo. Kapitenski.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kad se pogleda kako Coutinho igra i kad je dosao u klub moze se samo reci da je strasan,kako se prilagodio i kako se snalazi na terenu,jos kad se vise oslobodi bice samo bolji i bolji...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Unknown Genius
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da će Coutinho naredne sezone pokazati zašto je doveden. Dakle, kada prođe pripreme sa ekipom, te kada ne bude tolika jezička barijera (slučaj Santon), a stil igre mu sigurno odgovara. Naravno, sve ovo pišem u nadi da neće biti nikakvih povreda koje bi ga udaljile s terena na nešto duži period.
Danas je Liverpool zaslužio i ubjedljiviju pobjedu. Da su Coutinho i Suarez bili skoncentrisaniji, te da Guzan nije k'o hobotnica, ovdje bi moglo komotno biti 2:5.
Nego, ovo je prvi put da Liverpool pobijedi nakon što je primio prvi pogodak.
Bilo kako bilo, zakomplikovala se situacija glede izlaska u Evropu, a Villa će se grčevito boriti za opstanak.
Danas je Liverpool zaslužio i ubjedljiviju pobjedu. Da su Coutinho i Suarez bili skoncentrisaniji, te da Guzan nije k'o hobotnica, ovdje bi moglo komotno biti 2:5.

Nego, ovo je prvi put da Liverpool pobijedi nakon što je primio prvi pogodak.

Bilo kako bilo, zakomplikovala se situacija glede izlaska u Evropu, a Villa će se grčevito boriti za opstanak.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
3 boda su tu.Ne bi nista posebno komentarisalo.Igrali smo dovoljno za pobjedu i dosta je bilo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prvo poluvrijeme loše, previše smo loptu dali protivniku, drugo poluvrijeme čim smo počeli duže držati loptu bolje smo igrali. Rizo bio si dobar, zamalo te onaj krvnik ne ostavi bez noge 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Momak koji je vrlo mlad je došao tu prije par mjeseci, potpuno nova sredina, potpuno novi sistem igre, novi saigrači, što neko reče gore i ta jezička barijera također je tu, i uz to sve startao je brat bratu 4-5 utakmica, da ne gledam statistiku sad, znači minimalno sve. Opet ima sigurno 3-4 asistencije i 1-2 gola bez gledanja statistike.Edin TM87 je napisao/la:Sta si onda ti kad kazes da za igraca nakon jednog pasa da je igracina, igraca koji nikad nista nije napravio u karijeri i tek je poceo igrat, ti si onda budala.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kakvih sve tarabuka ima , to je nevjerovatno.
Reci za igraca da ne valja jer je promasio jednu izglednu priliku može samo neznalica.
Coutinho je igračina.
Evo Gerrard majstorski s linije. Bravo. Kapitenski.
Znači džaba ako da 3-4 predobra pasa, ako jednom ne doda kako tebi odgovara, on je odmah ovakav onakav, zaboravlja mu se sve ostalo što je uradio ? Uozbilji se.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
imal gdje podatak koliko je hendo pretrcao
Ne bih ti to znao reći ali jedva stojim na nogama.FCL je napisao/la:imal gdje podatak koliko je hendo pretrcao
Šteta, nijedan me trener nije znao iskoristiti. King me je gurao na RM, a tamo se nikako ne snalazim. Brendan je gurao onog svog idiota Allena, ali eto. Borim se.
Mislim da mi mnogi duguju izvinjenje, a pogotovo forumaši sa drugih topika koji su me zvali flopom.

Naravno, Steven Gerard igrač utakmice za mene.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Kontakt:
Jesi se nasladio danas ha Rizah ? 

Naravno, samo me go skupo košta. Tura bi cener.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Jesi se nasladio danas ha Rizah ?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Izgleda da se taktika u prvom poluvremenu zasniva na tim nekim dužim loptama, brzom pronalaženju gola protivnika, dok u drugom pokušavamo da što više čuvamo i da lagano gradimo napade. Bar mi to tako djeluje nakon nekoliko zadnjih utakmica, mislim čak i nakon one prve utakmice protiv Zenita.
3 boda, rutinski.
Pustite Edina, očito je ovo prva utakmica u kojoj gleda Coutinha, momak je zvijer.
3 boda, rutinski.

Pustite Edina, očito je ovo prva utakmica u kojoj gleda Coutinha, momak je zvijer.
Uvijek kada Webb sudi bude penal za nas ove sezone. Bio je četvrti sudija u današnjem meču, da ne bude zabune.

Da nam hoće svaki transfer biti kao Coutinho. Sjedio sam danas sa jednim prijateljem iz Holandije, tačnije Amsterdana. On kaže da u novinama tamo se piše o tome da je Eriksen već naš igrač i da je čak Ayax izabrao njegovo nasljednika u vidu Mahera. Cijena bi trebala biti 20 miliona eura.

Da nam hoće svaki transfer biti kao Coutinho. Sjedio sam danas sa jednim prijateljem iz Holandije, tačnije Amsterdana. On kaže da u novinama tamo se piše o tome da je Eriksen već naš igrač i da je čak Ayax izabrao njegovo nasljednika u vidu Mahera. Cijena bi trebala biti 20 miliona eura.

-
- Kontakt:
Auuu, loše si prošao skroz.Henderson je napisao/la:Naravno, samo me go skupo košta. Tura bi cener.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Jesi se nasladio danas ha Rizah ?

Starije, ali dobro 

http://25.media.tumblr.com/acb6b26189ad ... o1_500.gif" onclick="window.open(this.href);return false;

http://25.media.tumblr.com/acb6b26189ad ... o1_500.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dobro bi bilo kada bi neko našao gif u kojem je Glen trznuo jednog igrača u prvom poluvremenu.
- the scouser
- Kontakt:
Primjetno je da se Hendersonu diglo samopouzdanje kod Rodgersa. Ovaj polulob ne bi smio ni u snu pokušati prije godinu-godinu i po. Napredovao je dosta, prvenstveno zahvaljujući Rodgersovoj odluci da ga se vrati u sredinu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
samo još malo se pojačati i eto dogodine borbe za titulu... naravno ne prodavati Čelziju napadace i ua te pare dovoditi nekog Engleza
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma kakva titulaDANTES je napisao/la:samo još malo se pojačati i eto dogodine borbe za titulu... naravno ne prodavati Čelziju napadace i ua te pare dovoditi nekog Engleza

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Civa, FieldsOfAnfieldRoad, Google Adsense [Bot], HariTz, Jabroni, nerkolfc, SoloControTutti, StevieG8, TheTruth34, tutankamon1905, Venom i 38 gostiju.