Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Murray - Ferrer točan rezultat 2:1, koef. 3.70
očekujem odličan, zanimljiv i neizvjestan meč. zadnji put igrali u wimbledonu prošle godine. murray je pobjedio sa 3:1.
Suarez zabija gol, koef. 2.00
ako je netko sposoban zabiti gol, onda je to definitivno luis (prvi strijelac lige).
Olić zabija gol, koef. 3.00
nalazi se u odličnoj formi. 5 golova u zadnje 4 utakmice za wolfsburg, pa gol srbima i asistencija protiv walesa. kvota prevelika da se ne pokuša.
Lyon - Sochaux oba daju gol, koef. 1.75
sochaux prije par kola dobio psg. u zadnjih 10 utakmica nisu zabili gol na samo dvije. lyonu obrana nije najbolji dio tima i primaju dosta golova. u zadnjem kolu su primili čak 4 gola od bastije.
očekujem odličan, zanimljiv i neizvjestan meč. zadnji put igrali u wimbledonu prošle godine. murray je pobjedio sa 3:1.
Suarez zabija gol, koef. 2.00
ako je netko sposoban zabiti gol, onda je to definitivno luis (prvi strijelac lige).
Olić zabija gol, koef. 3.00
nalazi se u odličnoj formi. 5 golova u zadnje 4 utakmice za wolfsburg, pa gol srbima i asistencija protiv walesa. kvota prevelika da se ne pokuša.
Lyon - Sochaux oba daju gol, koef. 1.75
sochaux prije par kola dobio psg. u zadnjih 10 utakmica nisu zabili gol na samo dvije. lyonu obrana nije najbolji dio tima i primaju dosta golova. u zadnjem kolu su primili čak 4 gola od bastije.
mozes li pojasnit samo zasto toliko forsiras da je monroe dobar centar, koliko pozitivno govoris o njemu i hvalis ga ne znam kako ljudi i ne bi igrali redovno overe i jos redovnije padali na istimaamarosim je napisao/la:23amarosim je napisao/la:NBA
Westbrook 22,5 više
Sinoc se dogodilo ono sto se mislim ove sezone jos nije dogodilo,na 2:51 do kraja 3.čet.Russell je zabio 18.poen i na tome ostao,a i minutaza mu je bila ispod prosjeka(32 min.),zato je R.Jackson uzeo 10 suteva pa ako je Brooks imalo pametan,Jackson ce vcrs imati 10min a sinoc je igrao 19.......OKC ide vcrs Millwaukeeju i pobjeda im je pod ''muss'',Jenningsa obrana ne zanima,ako bude utakmica u egalu barem do pocetka 4.čet,Russell bi trebao ovo prebaciti.......
Kakav idiot majko mila,6-18 iz igre.....ali eto proslo je jedva.....
Sto se danas tice,ja bi stavio na Jamesa više,realno Leonard mu ne moze parirati fizicki a osim Duncana,niko od ostalih visokih igraca ne zatvara dobro reket.........
I Wall više od 19,5 wwin,u ostalim klad je granica 21,5....igraju doma sa Raptorsima i ocekujem egal utakmicu a time i Johna preko ove granice.............
P.S. Nemojte se zalijetati sa Monroeom manje jer momak igra odlicno protiv najboljih ekipa a obrana Chicaga je malo poljuljana u zadnje vrijeme zbog izostanaka.......

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Valjalo bi i odigrati iz 2/1 u Sportplus @ 5,40, tj da će Ferrer osvojit prvi set, ali da će Murray na kraju pobjedit. Murray obično krene malo lošije u mečsock56 je napisao/la:Murray - Ferrer točan rezultat 2:1, koef. 3.70
pa nisam ga ja prvi poceo hvaliti nego NBA strucnjaci i za njega tvrde da je tajtalentiraniji mladi centra u ligi(uz Cousinsa)...e sad ako si najtalentiraniji,bilo bi logicno da mozes protiv nekih ekipa koje lose brane reket zabiti 15 ili 16 poena sto posebno za visokog igraca ne bi trebao biti problema plus jos s kakvim idiotima igra ekipi.....ali ocito po statistici on bolje igra protiv ovih najboljih ekipa......i sta sad ja tu hvalim narocito njega........LenBias je napisao/la:mozes li pojasnit samo zasto toliko forsiras da je monroe dobar centar, koliko pozitivno govoris o njemu i hvalis ga ne znam kako ljudi i ne bi igrali redovno overe i jos redovnije padali na istimaamarosim je napisao/la:23amarosim je napisao/la:NBA
Westbrook 22,5 više
Sinoc se dogodilo ono sto se mislim ove sezone jos nije dogodilo,na 2:51 do kraja 3.čet.Russell je zabio 18.poen i na tome ostao,a i minutaza mu je bila ispod prosjeka(32 min.),zato je R.Jackson uzeo 10 suteva pa ako je Brooks imalo pametan,Jackson ce vcrs imati 10min a sinoc je igrao 19.......OKC ide vcrs Millwaukeeju i pobjeda im je pod ''muss'',Jenningsa obrana ne zanima,ako bude utakmica u egalu barem do pocetka 4.čet,Russell bi trebao ovo prebaciti.......
Kakav idiot majko mila,6-18 iz igre.....ali eto proslo je jedva.....
Sto se danas tice,ja bi stavio na Jamesa više,realno Leonard mu ne moze parirati fizicki a osim Duncana,niko od ostalih visokih igraca ne zatvara dobro reket.........
I Wall više od 19,5 wwin,u ostalim klad je granica 21,5....igraju doma sa Raptorsima i ocekujem egal utakmicu a time i Johna preko ove granice.............
P.S. Nemojte se zalijetati sa Monroeom manje jer momak igra odlicno protiv najboljih ekipa a obrana Chicaga je malo poljuljana u zadnje vrijeme zbog izostanaka.......![]()
- dr.van nostrand
- Kontakt:
FSV Frankfurt-Union Berlin 3+ 1,97
Susjedi na tabeli koji igraju vecinu svojih ut. sa dosta golova.
Prosjek Frankfurta je 2,7 a Berlina 3,2 golova po utakmici.
Za plasman ili za ozbiljnu borbu u visi rang nemaju sansi ili su one stvarno minimalne, a ispast svakako ne mogu.
U Berlin na strani igra dosta ofanzivno, imaju prosjek 3,7 golova po ut.
Primaju ih mnogo ali i zabiju cesto.
Ocekujem otvorenu ut. rasterecenih ekipa koje ce se vjerujem nadigravati u pokusaju osvajanja bodova.
Frankfurt je u proslom susretu kod kuce dobio Aalen 6:1, dok je Berlin u proslom kolu kod kuce dobio St.Pauli 4:2.
Domaci su bez dva defendera i dva rezervna napadaca, a gosti bez prvog golmana.
Ocekujem nekoliko golova.
Susjedi na tabeli koji igraju vecinu svojih ut. sa dosta golova.
Prosjek Frankfurta je 2,7 a Berlina 3,2 golova po utakmici.
Za plasman ili za ozbiljnu borbu u visi rang nemaju sansi ili su one stvarno minimalne, a ispast svakako ne mogu.
U Berlin na strani igra dosta ofanzivno, imaju prosjek 3,7 golova po ut.
Primaju ih mnogo ali i zabiju cesto.
Ocekujem otvorenu ut. rasterecenih ekipa koje ce se vjerujem nadigravati u pokusaju osvajanja bodova.
Frankfurt je u proslom susretu kod kuce dobio Aalen 6:1, dok je Berlin u proslom kolu kod kuce dobio St.Pauli 4:2.
Domaci su bez dva defendera i dva rezervna napadaca, a gosti bez prvog golmana.
Ocekujem nekoliko golova.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Gr.Furth - Frankfurt(s.t.) 31.3. 17:30 X2 1,45
PAOK - Ilisiakos 31.3. 15:00 1 1,10
Estudiantes - Manresa 31.3. 18:30 1 1,20
Efes - Kolejliler 31.3. 13:00 1 1,10
M.Burdette - Chirico 31.3. 19:00 1 1,20
BATE B. - Dinamo M. 31.3. 16:00 1X 1,30
Veria - Kerkyra 31.3. 16:15 1 1,45
Debrecen - Ujpest 31.3. 16:30 1 1,45
Ajax - NEC Nijmegen 31.3. 16:30 1 1,25
Mallorca - Dep.La Coruna 31.3. 17:00 1X 1,25
kvota> 10.79
PAOK - Ilisiakos 31.3. 15:00 1 1,10
Estudiantes - Manresa 31.3. 18:30 1 1,20
Efes - Kolejliler 31.3. 13:00 1 1,10
M.Burdette - Chirico 31.3. 19:00 1 1,20
BATE B. - Dinamo M. 31.3. 16:00 1X 1,30
Veria - Kerkyra 31.3. 16:15 1 1,45
Debrecen - Ujpest 31.3. 16:30 1 1,45
Ajax - NEC Nijmegen 31.3. 16:30 1 1,25
Mallorca - Dep.La Coruna 31.3. 17:00 1X 1,25
kvota> 10.79
sigurice za danas kvota 2-3 ili jace ? 

sinocnja rekreacija zamalo uspjesna, bio sam pozitivno iznenadjen kad sam jutros vidio da je samo jedan par los bio !
aa za danas, idemo seriju.. pocinjemo sa Unicajom, a nastavljamo sa FC Koln-om !

(ulog je dobitak prethodnog, i sve tako do milje)
sretno !

aa za danas, idemo seriju.. pocinjemo sa Unicajom, a nastavljamo sa FC Koln-om !

(ulog je dobitak prethodnog, i sve tako do milje)

sretno !

biraj..vecaveca je napisao/la:sigurice za danas kvota 2-3 ili jace ?

Koliko je siguran Murray? 

danas ovako :

jbg ovdje vec poceo Keln ...

GL

jbg ovdje vec poceo Keln ...

GL

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
dakle, Unicaja prosla, FC Koln prosao.. idemo sad Vitesse..ata je napisao/la:sinocnja rekreacija zamalo uspjesna, bio sam pozitivno iznenadjen kad sam jutros vidio da je samo jedan par los bio !![]()
aa za danas, idemo seriju.. pocinjemo sa Unicajom, a nastavljamo sa FC Koln-om !![]()
(ulog je dobitak prethodnog, i sve tako do milje)![]()
sretno !

Zadnja izmjena: ata, dana/u 31 mar 2013, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
nakon kiksa PSV-a, idemo ovako :

GL

GL

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
ata, hoćeš li igrati Murraya? 

Moguca iznenadjenja :
Murray - Ferrer 2 2.90
B. Paire - Stakhovsky 2 2.30
EDIT:
over gemovi oba para
Murray - Ferrer 2 2.90
B. Paire - Stakhovsky 2 2.30
EDIT:
over gemovi oba para

Zadnja izmjena: semih23, dana/u 31 mar 2013, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
drug, vec sam ga igr'o, vidis i sam na jednom od tiketa iznad !jasmin93 je napisao/la:ata, hoćeš li igrati Murraya?

taj par ti je dosta siguran, nebi ga ni igrao da nije tako.. vjerujem da ce osvojiti Miami !

amarosim je napisao/la:
pa nisam ga ja prvi poceo hvaliti nego NBA strucnjaci i za njega tvrde da je tajtalentiraniji mladi centra u ligi(uz Cousinsa)...e sad ako si najtalentiraniji,bilo bi logicno da mozes protiv nekih ekipa koje lose brane reket zabiti 15 ili 16 poena sto posebno za visokog igraca ne bi trebao biti problema plus jos s kakvim idiotima igra ekipi.....ali ocito po statistici on bolje igra protiv ovih najboljih ekipa......i sta sad ja tu hvalim narocito njega........
ma sta se bola pojasnjavas ovim "strucnjacima" sto su poceli gledati nba kad je james dosao u ligu..
neka si mi rekaogoca_sa je napisao/la:amarosim je napisao/la:
pa nisam ga ja prvi poceo hvaliti nego NBA strucnjaci i za njega tvrde da je tajtalentiraniji mladi centra u ligi(uz Cousinsa)...e sad ako si najtalentiraniji,bilo bi logicno da mozes protiv nekih ekipa koje lose brane reket zabiti 15 ili 16 poena sto posebno za visokog igraca ne bi trebao biti problema plus jos s kakvim idiotima igra ekipi.....ali ocito po statistici on bolje igra protiv ovih najboljih ekipa......i sta sad ja tu hvalim narocito njega........
ma sta se bola pojasnjavas ovim "strucnjacima" sto su poceli gledati nba kad je james dosao u ligu..

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Slovakia extraliga - kosarka
Inter Bratislava-Banska Bystrica
pik: 2h (+21.5)
kvota: 1.85 bet365
Srecno!
Inter Bratislava-Banska Bystrica
pik: 2h (+21.5)
kvota: 1.85 bet365
Srecno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.