A što recimo Štutgart kad je sa najmutavijom ekipom najviše postigao u Ligi evrope?Neutral je napisao/la: Gladbach me razočarao ove sezone, a i Stuttgart.

Im'o nafaku, dobar ž(d)rijeb ili nešto treće?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
A što recimo Štutgart kad je sa najmutavijom ekipom najviše postigao u Ligi evrope?Neutral je napisao/la: Gladbach me razočarao ove sezone, a i Stuttgart.
Sve su ekipe tu, u nekoliko bodova, a do kraja ima jos puno da se igra tako da ja licno ocekujem Hannovera i Gladbacha medju putnicima za Europsku ligu a svoj udio u ovom takmicenju ce siguran sam traziti Stuttgart preko kupa.Saurman je napisao/la: Trenutno ne vidim kvalitetan tim koji bi mogao dostojno predstavljati Buli u EL.
Ja mislim da je u pitanju Energie Cottbus...Semir bvb je napisao/la:Koji klub je prvi u historiji Bundeslige poslao na teren 11 igrača u kojem nije bilo niti jednog Nijemca tj. svi su bili stranci
To je novija historija. Dakle, od 2000. pa na ovamo
Bravo ti ga b'ateamerosm je napisao/la:Ja mislim da je u pitanju Energie Cottbus...Semir bvb je napisao/la:Koji klub je prvi u historiji Bundeslige poslao na teren 11 igrača u kojem nije bilo niti jednog Nijemca tj. svi su bili stranci
To je novija historija. Dakle, od 2000. pa na ovamo
A što bi ti tu zamjenu? Nek ostane po meni ovako, pa bolje da Schalke igra pretkolo, bolje je rangiran, dobit će lakšeg protivnika, a Lever bi prije mogao zahebat stvar u Quali. Ovako je najbolje...Neutral je napisao/la:
Prve 4 pozicije bi trebali ostati kao sada, jedino zamjena Schalke i Leverkusena uz neku crnu seriju Bayera koji je poznat po tome pri kraju sezone.
Nisam se tačno sjetio koja je to bila utakmica ali sam se sjetio ovog klipaamerosm je napisao/la:@ zdena
upravo ta. Igraci Ulma su naime dobili 4 crvena kartona od strane Fandela.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.