Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 30 mar 2013, 18:57

slika
slika
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 mar 2013, 19:19

Zasluzena pobjeda 8-) 8-)

Ovi Interovci su se opet bacali gdje su stigli po terenu,nebi li se kakav penal dosudio kao u prosloj tekmi kad smo izgubili...Odlicna partija sledeca stanica Bayern 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 mar 2013, 19:42

Rutinska pobjeda, igrac utakmice Fabio Q svaka cast!
A sad Bayern
SAMPIONI 8-)

Grande Juve!!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 30 mar 2013, 19:49

M4kaveli je napisao/la:Sta je ovo bgt ? :shock:

slika

Jel ovo pukla noga ili .. ?
nije pukla na svu srecu, dobro je proslo
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 mar 2013, 20:47

Malo o današnjem meču, odnosno, neke stvari koje sam zapazio.

Šta mi se svidjelo, to što smo bili koncentrisani u velikoj mjeri na ovu utakmicu, a ne predstojeću, pristup, komptaktnost i mirnoća koju imamo u ovakvim mečevima.

To što je, sada sve zezancije na stranu, Padoin dobar i vrijedan igrač i to pokazuje kada god igra, neće nikada praviti neku razliku na terenu, ali će uraditi i više od onoga što može za tim.
Partija Vidala, on je bio najbolji na terenu, ne Quaglia, po meni, čovjek je odigrao maestralno, ne mogu mu zamjeriti ni slab prijem u gol šansi, genijalno postavljanje, pas, trka, sve, najbolji box-to-box veznjak na svijetu, bez premca, a Marchisio iza njega odmah.

Šta mi se nije svidjelo, Pirlo na 0:56, šta pokušava, u svakom meču ovo mora bar jednom ili dva puta uraditi, da je bio Felipe Melo sada bi se pisalo i pisalo, izgubi loptu i hoda, ne trči za njom, pogledajte klip.

Na stranu što je ovaj gol neregularan jer vidite zumirano kako Guarin pravi faul nad Chielliniem.

Dalje, postavka kod tog gola, naših 6 naspram 2 interovca i ulazi palacio kroz sredinu, gledajte reakciju Bonnucia, nema je, nije ovo bila toliko dobra lopta koliko je on okretan kao ormar, brine me taj njegov bruh jer ovakve reakcije ima često, protiv Malte je isto ispadao, pogledajte kako ne prati igrača koji ulazi uopšte.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve u svemu, hoću da kažem da su ovo stvari koje sada ne smijemo praviti u utorak, a odbrana će morati biti apsolutno vrhunska, Peluso me brine najviše, ne može on, ruku dajem, igrati defanzivu protiv Robbena nikako, fasovat će crvendaća, Asa u kakvoj god bio formi, može na snagu i inteligenciju koju ima u igri to bolje zatvarati.
Ta strana je slabija generalno, inter sve što je pokušao, bilo je sa te strane, a i sjetit ćete se januara kada smo sve golove primili sa istog mjesta.

Matri i Quaglia, iako strijelci, nije to to, Matri je neupotrebljiv u ozbiljnoj igri, target man je nesporan, ali za klupe, Quaglia zna pogoditi uvijek, ali je nevjerovatno škrt, bilo je toliko situacija kada se treba osloboditi lopte, on to ne uradi i istu odmah gubi.

Giovinco je jedini igrač koji može primiti loptu i okrenuti se okomito ka golu, a i tada ga polome kao danas, ostali kao da nikada lopte nisu primili u noge, to se uči sa 5-6 godina.

Pogba mora početi, a Conte je izjavio da će staviti ekipu koja je fizički jaka u Minhenu, mislim da je aludirao na njega, treba nam on.

O tom meču ćemo za dan-dva, ali sam generalno mišljenja da je ključna ta prva utakmica, tu moramo odigrati kako treba jer je Bayern takav da će im i 0-0 u Minhenu valjati za revanš jer su prekvalitetni, moramo tamo otići i dati gol(ove), ali uvijek misliti na svoj gol i zato krenuti zgusnuto u sredini, a svako može dati gol tu.

#MaxOUT

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 30 mar 2013, 20:55

Promasio sam haman cijelu tekmu al slazem se stobom u vezi toga neozbiljnost od strane Pirla u sredini. Nije priv put nadam se da se vise nece desiti. Sto se tice Bonuccia, momak sigurno igra na bolovima haj znaj..

Sad u utorak nema mjesta za kiskanje, moramo odigrati ko protiv Shaktar u gostima.. Conte ce to sloziti no sikiriki,,.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 mar 2013, 20:57

Protiv bayerna Vučko i/ili Kvaljarela, u zavisnosti od formacije.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 30 mar 2013, 21:01

Koliko sam skontao Bonucci je prije utakmice imao nekih problema sa povredom tako da je bio i upitan za utakmicu :?

Rutinsko odradjivanje posla je ovo bilo. Da smo zapeli jos vise siguran sam da bi zabili jos koji. Bitno mi je da je sve proslo bez nekih povreda. Drago mi je zbog golova Matria i Fabia. A sada Bayern 8-)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 30 mar 2013, 21:06

Nakon ove visoke pobjede Bayerna sto znaci da cemo uci 100% spremni na ovu tekmu. Nema opustenja .. Conte mora ovo dobro posloziti..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 mar 2013, 23:21

Bolje da mi ni ne putujemo u München poslije ovih 9-2 Bayerna sala :lol: :lol: ovaj rezultat Bayerna ce jos vise uozbiljiti ekipu za utorak :D :D

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 mar 2013, 23:25

Upravo tako, samo još jedan motiv za nas, oni lete, no, navikli smo na tu nadobudnost Nijemaca, podcijeniti nas, tu će nadam se napraviti veliku grešku. 8-)
Nadam se da i njihovi igrači, kao i trener, misle upravo kao i njihova tifozerija.
Prizemljenje će biti bolno.

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 mar 2013, 23:28

slika

slika

slika

slika

slika

Da počastim ekipu :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 30 mar 2013, 23:29

Odličan rezultat Bayerna danas, ispucali su se i to je to....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 30 mar 2013, 23:31

U utorak će biti drugačije okolnosti, bit će to skroz drugačija utakmica od današnje, Conte će sigurno pripremiti ekipu na drugi način i spremiti drukčiju taktiku od današnje.

Danas sam tačno uživao u prvom poluvremenu, lijepa i lepršava igra, uvijek jedan igrač slobodan, lagano lopta od noge do noge, bez ispucavanja. Sve je bilo perfektno.

U drugom smo se malo opustili, primili gol, uozbiljili se i poveli. Rekao bih da smo igrali sa 70 % snage.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 30 mar 2013, 23:37

Sjajna pobjeda, rutinska! Ovo je derbi, bez izležavanja na terenu, uz jaku, mušku igru, mada ono nije trebalo Cambiassu. Polahko, ali sigurno ovjeravamo titulu.

Sad je najbitnija psiha igraca pred Minhen. Maksimalno koncentrisano uci u utakmicu.
Pocinjemo sa 3-5-2 ili 3-6-1 (sto je danas probao zadnjih 15 min sa Marchisiem kao poluspicem iza Matrija/Giovinca). Sigurno je da Vucinic pocinje, sad da li u 3-5-2 sa Quagliarellom, ili u 3-6-1 kao poluspic (sto ne bi valjalo, jer je lijen, i slab u defanzivi) ili kao prima punta.

Kako god, ocekuje nas dosta tvrda utakmica, nadajmo se povoljnom ishodu, pa da ih docekamo kako treba u Torinu. Njihovih 9:2 nisu nista vise vrijedniji od nase danasnje pobjede.

FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 mar 2013, 00:03

Pogba je napisao/la:Upravo tako, samo još jedan motiv za nas, oni lete, no, navikli smo na tu nadobudnost Nijemaca, podcijeniti nas, tu će nadam se napraviti veliku grešku. 8-)
Ne znam kako je moguce da se ovako nesto pripise nekoj Njemackoj ekipi, pogotovo Bayernu koji je inace poznat kao tim koji uvijek pokaze ogromnu dozu respekta prema protivniku, ali hajde eto da vidimo da li je jedan od nas u pravu. 8-)
Sarajevo1946 je napisao/la:Odličan rezultat Bayerna danas, ispucali su se i to je to....
Ili su mozda podesili nisanske sprave. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 31 mar 2013, 00:14

Omerbavarac je napisao/la: Ne znam kako je moguce da se ovako nesto pripise nekoj Njemackoj ekipi, pogotovo Bayernu koji je inace poznat kao tim koji uvijek pokaze ogromnu dozu respekta prema protivniku, ali hajde eto da vidimo da li je jedan od nas u pravu. 8-)
Nadobudnost je nešto što sam uvijek povezivao sa Nijemcima, jer oni to i jesu, to čak vidim i na primjeru naših ljudi koji žive ili su živjeli tamo, poprime to nešto što ja ne podnosim, možda tu ima i respekta, ali to je unutar ekipe i struke, dalje ne ide, a i to je upitno.

Primjer toga je Dante i poređenje utakmice protiv Arsenala i težeg treninga Bayerna. ;)

#MaxOUT

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 mar 2013, 00:18

Dante to nikada nije izjavio. Druga stvar što je to nekom provalio na fb-u pa se onda počelo širiti i po sportskim forumima. To ne bi izjavio da igraju protiv petoligaša a ne protiv jednog Arsenala.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2013, 00:31

Pogba je napisao/la:
Primjer toga je Dante i poređenje utakmice protiv Arsenala i težeg treninga Bayerna. ;)

Dante - I have watched the Premier League for years and learned to admire Arsenal's commitment to good football.

"You can never underestimate a team who adopt this philosophy. I have seen enough good moments from Arsenal to know they can create problems for any team
." ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 31 mar 2013, 00:57

Nebitno, to sam pročitao i nisam se zadržavao i analizirao je li rekao, gdje je rekao, kada je rekao.
A Brazilac je, pa se on ne pika. :mrgreen:

Generalno smo podcijenjeni od strane ljudi koji i ne prate Seriju A, ali meni to ne smeta, ovoj ekipi uloga autsajdera odgovara.

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.