FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta ces mora neko i to.Bolje raditi u Banci nego 24 sata kucati glavom od tastaturu,smisljajuci nacin kako koga iznervirati,provocirati,vrijedjati,lagati....... Ti si jedno najvece zlo FK Sarajevo sto se krije iza raznih nickova u to sam siguran 100% Hajd zdravo MAHANJEEEEE
Jedno pitanje za sve nas.
Sta se treba desiti da na sjeveru bude uvijek navijaca kao onu tekmu protiv Borca kad je bila ona extra koreografija sa grbom HZ.....ja neznam u cemu je problem??? Evo danas se malo popravila brojka al to je opet slabo jer ja znam da mi mozemo bolje. Ima li neko neki prijedlog, animirati ljude, zvati...sta god, ali ona tekma protiv Borca iako smo izgubili mi je ostala u pamcenju po atmosferi na sjeveru i koreografij. Kako da to vratimo, kako da ona brijka koja je tada bila bude konstanta na sjeveru???
Sta se treba desiti da na sjeveru bude uvijek navijaca kao onu tekmu protiv Borca kad je bila ona extra koreografija sa grbom HZ.....ja neznam u cemu je problem??? Evo danas se malo popravila brojka al to je opet slabo jer ja znam da mi mozemo bolje. Ima li neko neki prijedlog, animirati ljude, zvati...sta god, ali ona tekma protiv Borca iako smo izgubili mi je ostala u pamcenju po atmosferi na sjeveru i koreografij. Kako da to vratimo, kako da ona brijka koja je tada bila bude konstanta na sjeveru???
Koliko marketinga toliko muzike bar ja tako mislim. Ima tu i mnogo dublji problema zasto nam je posjeta opala i slicno al o tome se ne prica bar ne preko foruma.ado-hz je napisao/la:Jedno pitanje za sve nas.
Nisam znao da ti kladionicu smatras bankom ... pa ima smisla mogu ti reci svaki dan dodjes i uplatis onoj teti sto radi pare a ona ti stavi na racun. Hajde majstore bavi se ti sobom, a ja cu uvijek biti tu da te uspijem isprovocirati, lagati itd.Iskren je napisao/la:Sta ces mora neko i to.Bolje raditi u Banci nego 24 sata kucati glavom od tastaturu,smisljajuci nacin kako koga iznervirati,provocirati,vrijedjati,lagati....... Ti si jedno najvece zlo FK Sarajevo sto se krije iza raznih nickova u to sam siguran 100% Hajd zdravo MAHANJEEEEE
LFC1892 Buncas,al hajd nije ni cudno kad vidim o kome se radi..Reci cu ti Iskreno Kladionica nije moj nivo,imam dovoljno za zivota i neznam sta zelis da kazes ili slazes..A reci Irfi nek ti sta uplati na vrijeme da manje boravis po Kladari .....
Cim se pravdas znaci da sam upravu, nisam ni sumnjao kockaru moj dobriIskren je napisao/la:LFC1892 Buncas,al hajd nije ni cudno kad vidim o kome se radi..Reci cu ti Iskreno Kladionica nije moj nivo,imam dovoljno za zivota i neznam sta zelis da kazes ili slazes..A reci Irfi nek ti sta uplati na vrijeme da manje boravis po Kladari .....

Nego jesi ovo i vidovit cim vidis o kome se radi, da se ne bavis ovim skidanjem crne magije

Ja tebi da se pravdam hahaha..Ti si lud..Bolan ja govorim onako kako stvarno jeste i nemam namjeru nista da lazem,sve sto kazem istina je 100% i stojim iza svakog svog posta. A nemam JA namjeru sa tobom se ovdje raspravljati do sutra imas fino PP posalji broj pa te zovem da se neke stvari i sam licno uvjeris ko govori istinu Ti ili Ja moze ???
Pozdrav i drago mi je što smo pobijedili ja mislim zasluženo mada se nije blistalo nešto ali pobjedi se ne gleda u zube.
Sarajevo ljubavi moja!
[quote="Iskren"]Ja tebi da se pravdam hahaha..Ti si lud..Bolan ja govorim onako kako stvarno jeste i nemam namjeru nista da lazem,sve sto kazem istina je 100% i stojim iza svakog svog posta. A nemam JA namjeru sa tobom se ovdje raspravljati do sutra imas fino PP posalji broj pa te zovem da se neke stvari i sam licno uvjeris ko govori istinu Ti ili Ja moze ???[/q]
Ti si počeo. Sad trpi. Čovjek ti je svaku spustio, ja bi zamolio admina da me banuje da sam na tvom mjestu.
Back to topic.

Ti si počeo. Sad trpi. Čovjek ti je svaku spustio, ja bi zamolio admina da me banuje da sam na tvom mjestu.
Back to topic.
4.10.2009.
Sta treba brate da se ja s nekim djetetom od 16-17 god raspravljam do sutra?Ako je to tebi ok onda nemam rijeci...koalem je napisao/la:Iskren je napisao/la:Ja tebi da se pravdam hahaha..Ti si lud..Bolan ja govorim onako kako stvarno jeste i nemam namjeru nista da lazem,sve sto kazem istina je 100% i stojim iza svakog svog posta. A nemam JA namjeru sa tobom se ovdje raspravljati do sutra imas fino PP posalji broj pa te zovem da se neke stvari i sam licno uvjeris ko govori istinu Ti ili Ja moze ???[/q]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Back to topic.
Hare je izgleda veceras nesto lose uzimao, prvi poceo i kaze necu ja da se raspravljam do sutra sa djetetom od 16- 17 godina
Uzivaj majstore i drugi put me preskoci, bez smjesni prozivanja svoj ti poso i to je to, a ja cu te postediti svoji postova da se ne blamiras bez ikakve potrebe.

Uzivaj majstore i drugi put me preskoci, bez smjesni prozivanja svoj ti poso i to je to, a ja cu te postediti svoji postova da se ne blamiras bez ikakve potrebe.
Jel te to strah poslati broj na PP ??? I pusti se Hareta ako je tebi trn u oku meni vjeruj nije..Momak niti sta ima sa nasom temom,ni sa nasim klubom suvisno je tebi ponavljati nije Hare! Al znam da bez njega jednostavno nemozes,jer neznam zasto se njega vazda fatas rekao sam ti posalji na PP broj i vdjeces da HARE NIJE moze?
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 31 mar 2013, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pa zar nisi rekao da nemas namjeru da se do jutra raspravljas sa djetetom od 16-17 godinaIskren je napisao/la:Jel te to strah poslati broj na PP ??? I pusti se Hareta ako je tebi trn u oku meni vjeruj. nije,Momak niti sta ima sa nasom temom,ni sa nasim klubom suvisno je tebi ponavlajti nije Hare! Al znam da bez njega nemozes,jer neznam zasto se njega vazda fatas rekao sam ti posalji na PP broj i vdjeces da HARE NIJE moze?

Jesam li ja tebi u prvom postu rekao da cu te dovesti do toga da mi trazis broj i prijetis, to je dokaz kakva si ti licnost i koliko si nestabilan, ovo je forum majstore, a sta ce ti broj vec sam ti rekao ja derpe nisam ako trazis kakvog za sebe pokusaj u Prijedoru ima Kruz raspolozen za takve kao ti

Idi jade baci se ...Jadan si iza te tastature,NEMAS TI MUDA,sve se sazna kad tad....Eto tipkaj ,udaraj glavom od tastaturu,prosipaj svoju moc i hrabrost iza racunara,divim ti se nema dalje
Koliko vidim da si ti taj koji prijeti preko tastature tako da ocigledno opisujes sebeIskren je napisao/la:Idi jade baci se ...Jadan si iza te tastature,NEMAS TI MUDA,sve se sazna kad tad....Eto tipkaj ,udaraj glavom od tastaturu,prosipaj svoju moc i hrabrost iza racunara,divim ti se nema dalje

Jos malo da tipkamo pa cemo pjevati jutroooooooooooooo jeeeeeee jutrooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeee

Dodajte se na fb pa asikujte do zore.
Spika vam je rikana.
Postedite ljude svojih nebuloza,zadnje dvije stranice nisam procitao nesto vezano za Sarajevo.
Navijao sam za Olimpik ali Sarajevo zasluzeno pobjedilo.Neki dobri vjetrovi pusu Kosevom zadnjih dana
Postedite ljude svojih nebuloza,zadnje dvije stranice nisam procitao nesto vezano za Sarajevo.
Navijao sam za Olimpik ali Sarajevo zasluzeno pobjedilo.Neki dobri vjetrovi pusu Kosevom zadnjih dana

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Armageddon2012
- Kontakt:
jbg,svagdje je praznik kad mi stizemo,ali nazalost,samo jednom godisnje mozemo kod vas gostovatiJedno pitanje za sve nas.
Sta se treba desiti da na sjeveru bude uvijek navijaca kao onu tekmu protiv Borca kad je bila ona extra koreografija

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Pričaš o zadnje 3 godine ili onda kad ste igrali u drugoj ligi RS?Armageddon2012 je napisao/la:jbg,svagdje je praznik kad mi stizemo,ali nazalost,samo jednom godisnje mozemo kod vas gostovatiJedno pitanje za sve nas.
Sta se treba desiti da na sjeveru bude uvijek navijaca kao onu tekmu protiv Borca kad je bila ona extra koreografija![]()

- Armageddon2012
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ventilateur i 31 gost.