Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Rubio u zadnjih 7 utakmica uvijek bio oko 13 koseva jedino je protiv memphisa dao samo 2 koša a veceras igraju opet sa memphisom, ako neko zna neka komentariše ko ga cuva itd
Cuvat ce ga Conley i Bayless na smjene, Conley jako dobar u odbrani, ali sada je popustila kompletna odbrana Memphisa te su u posljednjih par utakmica primili mnogo koseva. Ja bi zaobisao Rubia...sijeramadre je napisao/la:Rubio u zadnjih 7 utakmica uvijek bio oko 13 koseva jedino je protiv memphisa dao samo 2 koša a veceras igraju opet sa memphisom, ako neko zna neka komentariše ko ga cuva itd
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
veceras ovako, malo da promjenim taktiku sa ovim trecim parom, mozda padam jer mi je sve NBA na tiketu
:

GL

GL

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Dragi ljudi ako vam nije problem ako imate na wwinu 0.5€ visak da mi posaljete posto sam pao na real madridu za 200km da ce bit 3+ golova,vracam u ponedeljak ili utorak ako wiliams bude radio...Hvala na razumjevanju,ako neko odluci poslat nek se javi u inbox...hvala unaprijed 

Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
svaka cast.. postavi nesto i za sutra da se ispratiata je napisao/la:nadam se da je neko ispratio, pa makar i na minimalni ulog..ata je napisao/la:pozdrav svima..![]()
ehh nakon prekjucerasnjeg loseg dana, jucer day off zbog obaveza.. aa evo danas vec dolazimo po velike pare !!![]()
za danas, a veceras ce doci i sljedeci (NBA):
opet premier ne dozvoljava ali nadje se nacina i to da se rijesi!![]()
dakle, 200 x 5.27 = 1054,00 KM
sretno nam !
jos nesto vise od 50-ak minuta do love !

-
- Kontakt:
hvala kolegaasunsao je napisao/la:Cuvat ce ga Conley i Bayless na smjene, Conley jako dobar u odbrani, ali sada je popustila kompletna odbrana Memphisa te su u posljednjih par utakmica primili mnogo koseva. Ja bi zaobisao Rubia...sijeramadre je napisao/la:Rubio u zadnjih 7 utakmica uvijek bio oko 13 koseva jedino je protiv memphisa dao samo 2 koša a veceras igraju opet sa memphisom, ako neko zna neka komentariše ko ga cuva itd
- sagitarius
- Kontakt:
Jesam ja ispratio samo nisam stigao staviti City-aata je napisao/la: nadam se da je neko ispratio, pa makar i na minimalni ulog..
jos nesto vise od 50-ak minuta do love !

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Hvala ti "ata - mata /tata " , stigao sam ovo odigrati na 23 markice, dosta za sutra, mada je ovo sve i logicno bilo, a ja levat igram na velik ulog ovu Serenu z1 gemove :/ata je napisao/la:pozdrav svima..![]()
ehh nakon prekjucerasnjeg loseg dana, jucer day off zbog obaveza.. aa evo danas vec dolazimo po velike pare !!![]()
za danas, a veceras ce doci i sljedeci (NBA):
opet premier ne dozvoljava ali nadje se nacina i to da se rijesi!![]()
dakle, 200 x 5.27 = 1054,00 KM
sretno nam !
svaka cast za ovo gore uzela se neka pinka 

hvala puno !
i cestitke tim koji su ispratili, a za veceras ide nesto lagano, cisto da se isprati, inspiracija je na niskom nivou.

sretno !

i cestitke tim koji su ispratili, a za veceras ide nesto lagano, cisto da se isprati, inspiracija je na niskom nivou.

sretno !

evo jos jedan, srednje sigurnosti :

GL

GL

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
- vendeta1921
- Kontakt:
DaBogda dobio majstore samo ih deri kad ja ne znam i kad sam levat,ispratio bih te al me danas Barca dovela do bankrotaata je napisao/la:hvala puno !![]()
i cestitke tim koji su ispratili, a za veceras ide nesto lagano, cisto da se isprati, inspiracija je na niskom nivou.![]()
sretno !

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Zadnja izmjena: ADIER, dana/u 31 mar 2013, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ne igra Harden veceras
- vendeta1921
- Kontakt:
Houston-La Clipers 2 1.95
Uplata: 2500
Moguci dobitak: 4875
Da se i ja pohvalim sa visokim uplatama bez ikakvog dokaza da sam to i odigrao
Uplata: 2500
Moguci dobitak: 4875
Da se i ja pohvalim sa visokim uplatama bez ikakvog dokaza da sam to i odigrao

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Gdje gledas ko ne igra? Imas li jos kakav info o odsustvu nekih igraca? I imas li kakav fin prijedlog?canca je napisao/la:Ne igra Harden veceras

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
ima dosta stranica, ali ovo je sa rotoworld.. imam na jednom odigrane clipperse single, na drugom sam mislio odigrati paula i lillarda overe i wwin izbaci lillarda a sve druge klade drze 22,5 osim fortune i uplatim na fortunu kada tamo me jos limitiraju na 10 € uplate navecer i jos mi spuste lillarda na 1.70 pa sam dodao oklahomumasteRofPoker je napisao/la:Gdje gledas ko ne igra? Imas li jos kakav info o odsustvu nekih igraca? I imas li kakav fin prijedlog?canca je napisao/la:Ne igra Harden veceras
- masteRofPoker
- Kontakt:
Hvala. Idem i ja sa tim singlom pa cemo vidjeti.canca je napisao/la:ima dosta stranica, ali ovo je sa rotoworld.. imam na jednom odigrane clipperse single, na drugom sam mislio odigrati paula i lillarda overe i wwin izbaci lillarda a sve druge klade drze 22,5 osim fortune i uplatim na fortunu kada tamo me jos limitiraju na 10 € uplate navecer i jos mi spuste lillarda na 1.70 pa sam dodao oklahomumasteRofPoker je napisao/la:Gdje gledas ko ne igra? Imas li jos kakav info o odsustvu nekih igraca? I imas li kakav fin prijedlog?canca je napisao/la:Ne igra Harden veceras
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Tecaj na Clipperse svugdje pada na 1.60 samo moj dragi wwin drzi 1.95. Sretno svima 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.