FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2013, 22:29

effe_sa je napisao/la: Što se tiče tog postavljanja igrača na stative, ja mislim da sam to čak više puta spominjao. Naime Jupp je taj koji hoće da se igra čovjek na čovjeka, a ne da se ide na pokrivanje prostora.
I u takvim situacijama? Zonska odbrana je poznata i to je čista suprotnost od flastera (mandekunga).
Za mene (a vidi se kao očigledna slabost) je to pogreška prilikom prekida (pogotovo kornera) i nijedna statistika to ne može da ublaži.
effe_sa je napisao/la: Npr da je do Neuera, ovaj bi ga mogao opomenuti i tražiti da se stavlja igrač uz stativu.
Vjerujem da si dosta informiran i da sve detaljno pratiš, ali moraš mi naći tu izjavu Neuera kako ne želi imati braniće na stativama.
*Izjavu - nemoj bukvalno shvatiti. ;)

Edit: Zanemarite zadnji post, jer je aktiviran da ovdje napravi..... 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 30 mar 2013, 22:35

Ma geronimo pusti ove iz Torina samljecemo ih... ;)
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 mar 2013, 22:38

Da l' se samo meni čini ili je Danteova forma u padu? Mnogo bolje je izgledao na početku sezone, moram priznati. U stvari, ovo se odnosi samo na posljednjih (recimo) mjesec dana. Da l' je u pitanju umor il' nešto drugo, to već ne znam. Ali, prije mi je bio mnogo sigurniji, pouzdaniji, bolji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 mar 2013, 22:40

effe_sa je napisao/la: Hajd danas možemo reći to i plod opuštanja, ali jedna onakva greška u utorak, primiš ga i onda napadaj gore jalovo, jer Juve zna čuvat rezultat ako povede, onda je to lavovski posao, to okrenut.

effe @ ne znam cemo strah neki od juventusa zaist,onakva dva gola kao veceras se vise ne smiju primiti narocito u najelit.tklub.takmicenju gdje nema prastanja gresaka.Po meni jedina veceras losa karika je losa postavljenost i opustanje u prekidma tj iz oba kornera ostalo sve pefektno ,ovo sto je bayern veceras pokazao daje mi sa pravom da budem ogroman optimist pred mec za zabarima,juventusu je ovo prva sezona ozbiljnog pristupa lp da kayem debitantska nakon sezone 2009/10 u kojoj je jos bio u nekoj letargiji od serije B ,ovo je sigurno puno ozbiljniji juve ali ne i iskusan kao mi sto je u ovakvim takmicenjima nekada i pesudno.Bayern ce ovo uzeti ubjeden sam ,pa cak i ako juvntus postigne gol ,nema te ekipe kojoj bayern kada igra 100 % ne moze zabiti gol u gostima ,ekipa koja je u zadnje 3 godine igrala 2 finala mora biti favorit i bolja od ekipe koja da kazem debnitira kao ozbiljna ekipa u ovom takmicenju.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2013, 22:41

Zeza se i to je to. Nije ovo nikakav pad forme nego čovjeku dosadilo nakon velikog vodstva. Nije ni skakao kako treba kod onog kornera a prije je najjačio u duelima bio. Kako se motivirati nakon 8:0 da igraš kvalitetnu odbranu.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 mar 2013, 22:43

geronimo je napisao/la: Vjerujem da si dosta informiran i da sve detaljno pratiš, ali moraš mi naći tu izjavu Neuera kako ne želi imati braniće na stativama.
Možda ih ni Neuer ne želi, ali onda i on tu pravi grešku. Iako ga pored svih golmanskih kvaliteta, smatram i inteligentnim čovjekom, čudno mi je da on ne uvidi da tu treba nešto promijenit. Ali zato ti kažem Jupp to treba isto napomenut, jer opet zavisi šta i kako se uigrava na treninzima.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2013, 22:45

Gdje su ove 23 osobe što su glasale da ide Robben 8-)

Utišao je mnoge. Majstor ostaje majstor, počeo je dodavati, lomiti kičmu protivniku i to je onaj Arjen koji je jedan od najboljih igrača na svijetu. Napokon mu je taj lob ušao, još samo da namjesti iz daljine nišanske sprave i počinje pravi šou.

Treba respektirati Juventus, no nikako ući sa strahom u utakmicu. Kvalitetniji smo i to ćemo aBd pokazati na terenu 8-)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 mar 2013, 22:47

[quote="Klare"][
respekt Juventusu, ali pred pritiskom publike, koreografije koja će biti originalna samo tako,

izvor?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2013, 22:51

Monolog je napisao/la:Da l' se samo meni čini ili je Danteova forma u padu? Mnogo bolje je izgledao na početku sezone, moram priznati. U stvari, ovo se odnosi samo na posljednjih (recimo) mjesec dana. Da l' je u pitanju umor il' nešto drugo, to već ne znam. Ali, prije mi je bio mnogo sigurniji, pouzdaniji, bolji.
Jeste malo 'grohno' nakon Arsenala, ali to je to, ništa bogzna. ;)
Razlog - malo veća reputacija = poziv u repku i na koncu, samozadovoljavanje (u sportskom kontekstu). :lol:

Bit će to opet dobro, jer je u zrelim godinama i nema puno vremena za komešanja.
Ovdje si - pokaži klasu i istraj!

Za drugu šansu - jednostavno nemaš vremena. :D
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 mar 2013, 22:54

senjor gero de ukloni ovu anketu metni nesto veyano ya tekmu sa juventusom more aaaaaa :D
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 30 mar 2013, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 mar 2013, 22:54

Majstor ostaje majstor.Deseti gol ove sezone u svim natjecanjima i treci strijelac kluba a minutazu dobiva na kapaljku.Zasto to Jupp :evil: i zasto takvu malu minutazu dobiva Shaqiri :evil: Iako nisam ljubitelj Robbena cestike mu na danasnjoj partiji ali zna se ipak ko je igrac utakmice, naravno onaj koji je zabio 4 i jos asistirao 2 puta :o Dobro je jedan momak i napisao:i? "Da je ovo napravio Messi mjesec dana bi svi portali vrištali o neviđenoj genijalnosti Messia sa onoga svijeta".

Pitanje za sve:Kroos je danas odigrao 90 minuta a za 3 dana imamo super tesku utakmicu a usto jos od 9 golova nije ni zabio ni asistirao za jedan,dok je Robben odigrao najbolju utakmicu nakon duzeg vremena pa mi se glavom mota sprema li Jupp poslati ova trojac na Juve:Ribery-Muller-Robben
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2013, 22:56

GAL je napisao/la:senjor gero de ukloni ovu anketu metni nesto veyano ya tekmu sa juventusom more aaaaaa :D
Pa ima već na temi ovih klubova (Liga prvaka), pa da se ne ponavljamo. :)
Vom Jäger zum Gejagten

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 mar 2013, 22:56

Ako bude igrao ovako i protiv Juventusa, nemamo brige. :D

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 mar 2013, 22:58

gerdmuller je napisao/la:Pitanje za sve:Kroos je danas odigrao 90 minuta a za 3 dana imamo super tesku utakmicu a usto jos od 9 golova nije ni zabio ni asistirao za jedan,dok je Robben odigrao najbolju utakmicu nakon duzeg vremena pa mi se glavom mota sprema li Jupp poslati ova trojac na Juve:Ribery-Muller-Robben

ne verujem miler se navikao na krilo , na svojoj prirodnoj poz.dugo nije igrao izgubi je malo tu osjecaj,na krilo se naviako ali nema bas veliku prodornost opet je nekako ucinkovit,s obyirom na veceras pokayanu igru robena mislim da ce on startati mjesto njega,mnogo je ubojitiji ofanzivniji ,uz to tekma je domaca ide se svim silama , tako da ocekujem trojac ribery ,toni,roben.tako da ce miler malo na klupu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 mar 2013, 23:02

gerdmuller je napisao/la:Majstor ostaje majstor.Deseti gol ove sezone u svim natjecanjima i treci strijelac kluba a minutazu dobiva na kapaljku.Zasto to Jupp :evil: i zasto takvu malu minutazu dobiva Shaqiri :evil: Iako nisam ljubitelj Robbena cestike mu na danasnjoj partiji ali zna se ipak ko je igrac utakmice, naravno onaj koji je zabio 4 i jos asistirao 2 puta :o Dobro je jedan momak i napisao:i? "Da je ovo napravio Messi mjesec dana bi svi portali vrištali o neviđenoj genijalnosti Messia sa onoga svijeta".

Pitanje za sve:Kroos je danas odigrao 90 minuta a za 3 dana imamo super tesku utakmicu a usto jos od 9 golova nije ni zabio ni asistirao za jedan,dok je Robben odigrao najbolju utakmicu nakon duzeg vremena pa mi se glavom mota sprema li Jupp poslati ova trojac na Juve:Ribery-Muller-Robben

I meni taj trojac zvuči pravo primamljivo no nije vrijeme za eksperimente. Kroos je bolji na toj poziciji od Mullera. Po meni Ribery i Robben moraju igrati po krilima a Muller na klupi.

Shaqiri odigrao maestralno. Sjetio sam se izjave Finka kada su ga potpisali kao da je navodno debel, Shaqiri je izjavio da bi se Fink trebao koncentrisati na ekipu koju vodi. Očigledno da je danas bio pravo motiviran, kako je djelio te lopte, a da je onaj lucidni pokušaj pretvoren u gol, uh.

I opet ponavljam, da imamo vrhunskog napadača bili bi ubitačni. Recimo Elber ili Makaay bi u ovom Bayernu hladno zabijali po 40 komada.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 mar 2013, 23:03

Kriza je ocigledna u Munchenu,sve puca po savovima,nema igre dobijamo na silu,ali ipak nekako imamo 20 bodova prednosti nad prvim pratiocem,imamo gol razliku +65,igramo cetvrtfinale LP,toliko smo rekorda oborili da je suvisno pisati igramo jednu od najboljih sezona u historiji Bayerna,jel moguce da ima onih koji osporavaju masineriju zvanu Bayern??
Uvjerice se u utorak kada zabarima damo sto zasluzuju,njihov strah je ogroman to je jasno kao dan ali neka razumijem ih potpuno ;)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 30 mar 2013, 23:06

gerdmuller je napisao/la:Majstor ostaje majstor.Deseti gol ove sezone u svim natjecanjima i treci strijelac kluba a minutazu dobiva na kapaljku.Zasto to Jupp i zasto takvu malu minutazu dobiva Shaqiri
Ja vjerujem da će Shaqiri najviše profitirati od prodaje Robbena i od dolaska novog trenera. Nadam se da ćemu Peo dati mnogo više minutaže u narednoj sezoni, Shaqiri svakako zaslužuje priliku da se dokaže i pokaže šta zna. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 mar 2013, 23:07

Bayern u krizi?
Zaboli Bayern racku za komentare sa strane.

Bilo bi grehota da ne uzmemo Klempu ove godine...

Pizzaro masina.Sta bi tek radio da pocne jedno 4-5 utakmica za redom.

Bastian tata-babo na terenu.

Dajte Juventus da i njih probijemo.

Zna li neko hoce li biti kakve koreografije na tribinama?Odavno nas navijaci nisu pocastili necim'.
#miasanmia

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 mar 2013, 23:10

brzitesanj je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Majstor ostaje majstor.Deseti gol ove sezone u svim natjecanjima i treci strijelac kluba a minutazu dobiva na kapaljku.Zasto to Jupp i zasto takvu malu minutazu dobiva Shaqiri
Ja vjerujem da će Shaqiri najviše profitirati od prodaje Robbena i od dolaska novog trenera. Nadam se da ćemu Peo dati mnogo više minutaže u narednoj sezoni, Shaqiri svakako zaslužuje priliku da se dokaže i pokaže šta zna. ;)

ako je odigrao jednu fantasticnu tekmu ne znaci da ce ostatak odigrati tako on jos mora da radi da bi smo imali saqiria onakvog kakvog smo htjeli,roben je vec dokayan igrac i on ovoj ekipi treba
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 30 mar 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 mar 2013, 23:10

brzitesanj je napisao/la:
Ja vjerujem da će Shaqiri najviše profitirati od prodaje Robbena i od dolaska novog trenera. Nadam se da ćemu Peo dati mnogo više minutaže u narednoj sezoni, Shaqiri svakako zaslužuje priliku da se dokaže i pokaže šta zna. ;)[/quote

Iskreno,tome se nadam duze vrijeme :) ali sam siguran da ce Robben ostati..
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.