FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 mar 2013, 21:00

bluemania je napisao/la:Mi loši, a GOŠK katastrofa.
Svraka se cuva za prodaje na kraju sezone, iako je veceras zabio.
Hodžić zaslužuje prvih 11 jer momak igra iznad ove lige. Odlicna asistencija za Svraku.
Zola standardno dobar i borben....jbt kod nas najmlađi i najneiskusniji = najbolji na terenu :shock:
Malo se igra popravila ili je GOŠK baš odron, uglavnom mora se daleko bolje igrati.
To i nije toliko loše.

@propuh

Šta tebe briga zbog čega ja ne idem na utakmice, gledaj svoja posla.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 mar 2013, 21:00

Hasanović 8-)
Zola 8-)
Selimović 8-)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 mar 2013, 21:05

DukeOfWellington je napisao/la:
bluemania je napisao/la:Mi loši, a GOŠK katastrofa.
Svraka se cuva za prodaje na kraju sezone, iako je veceras zabio.
Hodžić zaslužuje prvih 11 jer momak igra iznad ove lige. Odlicna asistencija za Svraku.
Zola standardno dobar i borben....jbt kod nas najmlađi i najneiskusniji = najbolji na terenu :shock:
Malo se igra popravila ili je GOŠK baš odron, uglavnom mora se daleko bolje igrati.
To i nije toliko loše.

@propuh

Šta tebe briga zbog čega ja ne idem na utakmice, gledaj svoja posla.
Ti il si paglu ili se pravis nisam te pitao sto ne ides niti me interesuje nego sam odgovorio na tvoj post.
Ne trebas nikome vjerovati nego svojim ocima a ja sam iznio svoje misljenje o vecerasnjoj utakmici u kojoj su se gosti valjali a nasi nisu znali sta s loptom. Cola izvodi kornere, to pokazuje u kakvom smo trenutno stanju.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 30 mar 2013, 21:06

Stanić iz utakmice u utakmicu među najboljim, ako ne i najbolji na terenu, a niko da spomene.

Meni je ovo danas skroz OK bilo, sa 20% snage. Sasvim OK, što tražiti dlaku u jajetu eto što???
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 mar 2013, 21:08

propuh je napisao/la: Ti il si paglu ili se pravis nisam te pitao sto ne ides niti me interesuje nego sam odgovorio na tvoj post.
Ne trebas nikome vjerovati nego svojim ocima a ja sam iznio svoje misljenje o vecerasnjoj utakmici u kojoj su se gosti valjali a nasi nisu znali sta s loptom. Cola izvodi kornere, to pokazuje u kakvom smo trenutno stanju.
To je tvoj nivo rasprave. Moj post nije bio adresiran tebi nego je služio da pokaže do koje mjere su mišljenja o ovoj utakmici (i inače) različita. To što si se ti našao prozvan nije moj problem.

Tvoj prijedlog je čista provokacija, jer ja ne propuštam utakmice iz bijesa nego iz praktičnih razloga.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 mar 2013, 21:09

TeaM87 je napisao/la:ovo nam je najbolja utakmicu u ovoj polusezoni
propuh je napisao/la:Tuga jad i ceme, ovakvom igrom ce otjerat i ono malo entuzijasta koji jos dolaze. Kapiten najgori na terenu, mali Hodzic vise pokazao za 15 min koje je dobio od svih ofanzivnih igraca iz prvih 11.
I ti vjeruj narodu.
samo sam reko da nam je ovo najbolja utakmica u ovoj polusezoni, sto ne znaci da smo dobro odigrali, malo bolje procitaj sljedeci put kad budes htio napravit budalu od nekog

DUPLA JE NASA
FKŽ !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 mar 2013, 21:11

TeaM87 je napisao/la: samo sam reko da nam je ovo najbolja utakmica u ovoj polusezoni, sto ne znaci da smo dobro odigrali, malo bolje procitaj sljedeci put kad budes htio napravit budalu od nekog

DUPLA JE NASA
I ti imaš problema sa povezivanjem. Interesantno kako su oba forumaša sa dijametralno suprotnim stavovima zaključila da se moja reakcija odnosi upravo na njih, a ne na onog drugog.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 mar 2013, 21:15

TeaM87 je napisao/la: samo sam reko da nam je ovo najbolja utakmica u ovoj polusezoni, sto ne znaci da smo dobro odigrali, malo bolje procitaj sljedeci put kad budes htio napravit budalu od nekog

DUPLA JE NASA
I ti imaš problema sa povezivanjem. Interesantno kako su oba forumaša sa dijametralno suprotnim stavovima zaključila da se moja reakcija odnosi upravo na njih, a ne na onog drugog.
"htio napravit budalu od nekog" se odnosilo na to da si nas obojicu htio napraviti budalom, ponovo slabo citas

no hajde, nema veze, necemo se raspravljat
FKŽ !

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 30 mar 2013, 21:16

Avanes je napisao/la:Stanić iz utakmice u utakmicu među najboljim, ako ne i najbolji na terenu, a niko da spomene.

Meni je ovo danas skroz OK bilo, sa 20% snage. Sasvim OK, što tražiti dlaku u jajetu eto što???
Stanić je dobar, s obzirom da je baš zavaljen na lijevom beku.
Neki dan ga je Amar otjerao sa treninga, ali mu opet vjeruje dok ga stavlja u prvih 11.
Jadni Stana je uvijek prvi na udaru Šefa :mrgreen: :P
Stanić se bori, trci i svaka mu cast za to :!:

Ali ekipa u cjelini mora igrati bolje :!: sad slijede bitne tekme u gostima kod Slavije i Zrinjskog u Kupu.
Dobra stvar što se Bekriću smanjila kazna i što se vraca u tim.
Pitari nam pušu za vratom i moramo ih otresti od sebe nekako.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 30 mar 2013, 21:33

Moze li mi itko malo opisati igru GOSK-a, prema ss.ba je bio bunker i samo jedna prilika iz kontre
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 30 mar 2013, 21:38

Another hero - another mindless crime.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 30 mar 2013, 21:46

mislim da ove sezone moramo pomoci sa tribina vise nego u ove prethodne tri sezone,zasto?Razlog jednostavan imamo najlosiju ekipu ne samo u zadnje tri godine,nego unazad finih 5-6 godina mozda,a prvi smo znaci moramo im pomoci da iznesu teret upravo zbog svih stvari koje su se desavale i desavaju oko povreda igraca,bolesti,losih terena...Pomozimo im ove sezone i onda ako ne dovedemo kvalitetne igrace za evropu i za ligu ja prvi necu otici ni na jednu utakmicu nakon vise od 10-tak godina,jer red je da popravimo igracki kadar,kad neko kaze za sta kad nemamo para,pa nema ni ekipa bojca,klub pred bankrotom pa su uspjeli izmoliti 4-5 odlicnih igraca da igraju prakticno za nista,mozemo i mi znam ja to,ali ocito se nema volje..Znaci moju podrsku imaju do kraja sezone i onda cemo da vidimo sta ce se uraditi po pitanju igrackog kadra ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 30 mar 2013, 21:52

Meni ovo danas nije bilo loše. Gradila se igra, bilo je nekih akcija, finih poteza, borbeno do kraja. 2 gola iz igre i to sa super zadnjim pasovima, oni ni da prismrde golu. A i zabili smo ih na vrijeme tako da i nije bilo neke nervoze na stadionu raja opušteno gledala. Bice ovo OK, optimista sam.
Hasanovic me pozitivno iznenadio. I ono što mi je zapalo za oko da bogičević nije sposoban više dobiti 1 na 1 duel sa bilo kim. Na ljeto pod hitno traziti 2 stopera, jednog da igra se kerlom u prvoj a drugog da sjedi na klupi kao zamjena.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 mar 2013, 21:56

Elvir Colic?Sta taj frajer radi u Želji?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 30 mar 2013, 21:58

Novi stoperi su fakat neophodni. GOŠK nije i ne može biti mjerilo. Nije bitna pobjeda, vec nacin igre u polju. Mora to bolje, jer pricamo o Želji koji MORA gaziti ovom ligom. Sad je to daleko od prošlogodišnje igre. A pogledajmo Borac kako igra ovu polusezonu.
Fali Zeba, znamo - ali ni to nije opravdanje.
Mali Hodžić zaslužuje više minuta i Amar je to uvidio, tako da me nece iznenaditi ako uskoro postane starter.
Veliki je talanat.
Nema volje u ovoj ekipi :!: bezvoljno, mlohavo, mlitavo....nema tog voljnog momenta da se izdignu , Amar cini cuda sa ovim timom jer da njega nema davno bi otišli u q.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 mar 2013, 22:01

Na Vogosci snimak. Ko je ovaj novi spiker, meni glasom lici na Adisa Hadzica sa OBN-a.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 mar 2013, 22:01

Rutinska pobjeda protiv GOŠK-a

http://fkzeljeznicar.ba/rutinska-pobjed ... sk-a/4991/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 30 mar 2013, 22:03

bistrikboy je napisao/la:Elvir Colic?Sta taj frajer radi u Želji?
Ironicno :D
Igra odlicna, toliko lijepih poteza, akcija i svega sto ljudi vole gledati...svi su bili odlicni..
da novi spiker momak sa sjevera Adis Hadzic
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 mar 2013, 22:07

Na Vogošći počeo snimak prije 5 minuta.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 30 mar 2013, 22:09

nije mi jasno sta ste vidjeli u Hasanovicu, pa taj je covjek trebao proigravati danas a nigdje ga nije bilo pa je Zola morao slati duge lopte ili se islo standardno preko krila

po meni sasvim ok partija u poredjenju sa ovim ranije, ide to nabolje, sad se jos i Bekrija vraca

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa i 46 gostiju.