FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Imal ko kakvu novost, da li ce se i kada isplatiti dugovanja prema igracima i ostalima ? i kad to bude imal kakve price
kad ce se JUG graditi ??
kad ce se JUG graditi ??
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
u subotu sam po prvi put na gradskom stadionu, pa može li mi neko reći cijene ulaznica? hvala.
azTer je napisao/la:u subotu sam po prvi put na gradskom stadionu, pa može li mi neko reći cijene ulaznica? hvala.
3KM istok

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Borac je navodno postigao dogovor sa prvim covjekom BSK-a Novom Damjanovicem i da je isplacena trecina od 35.000 km. Tako da ce se i utakmica odigrati danas na Gradskom stadionu.Avdukic je ovih dana imao virozu i nije trenirao ali ce ipak biti danas u sastavu. Cijene ulaznica su : zapad 6 km , istok 3 km , sjever 4 km. Naravno ide se na 3 boda , Vuleta Trivunovica nema u sastavu. Utakmica pocinje u 7.
Ocekivani sastav Borca : Avdukic - Zeljkovic Radulovic Raspudic Zaric - Teinovic Grahovac Kantar Maletic - Stokic Bilbija
Ocekivani sastav Borca : Avdukic - Zeljkovic Radulovic Raspudic Zaric - Teinovic Grahovac Kantar Maletic - Stokic Bilbija
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
Super, danasnji rezultati idu na ruku Borcu 
Sarajevo - Olimpik 3:1
Siroki - Celik 0:1
sa pobjedom veceras izbijamo na trece mjesto
Aj Borac 

sa pobjedom veceras izbijamo na trece mjesto

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Pa onda iduceg vikenda na srpski derbi u Bijeljinu!delko je napisao/la:Super, danasnji rezultati idu na ruku Borcu
sa pobjedom veceras izbijamo na trece mjestoAj Borac

Borac mora veceras uzet 3 boda, da bi se mogli nadat timu iz Srpske u evropi.
Sledece sedmice dolazim na srpski derbi
Sledece sedmice dolazim na srpski derbi

Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
imas stream kakav ? :S nisam u BL pa mi treba pod hitno1989 je napisao/la:Oho Biblije

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- samo_lijevo
- Kontakt:
Fakat ne kontam kako Bilbija nije dobio priliku u Voši.Pa on je za Skulentica izmislio fudbal.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
e minuta mu je falila da bude najbrzi hat rick u historiji,neki Finac je zabio u roku 3 minuta
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Desava se, al svaka mu dalaemir18 je napisao/la:e minuta mu je falila da bude najbrzi hat rick u historiji,neki Finac je zabio u roku 3 minuta

Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
-
- Kontakt:
nuto i cetvrti 

Svi gledaju na TV samo ja moram teksutalni prijenos :S :S
svaka cast Bilbiji 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
svaka cast na pobjedi izadjite umjesto nas u tu europu jer mi je nismo ni zasluzili i samo cemo se brukati onaj celik sto je vas izbacio bi nama utrpo osam golova sve cestititke i puno srece u nastavku prvenstva
Rekao sam jednom i ponovo cu: NAJACI STE UBJEDLJIVO ! Sa ovom igrom ni titula nije daleko,svaka cast momcima !!!
Cestitke igracima i navijacima koji su nosili klub do nove pobjede. Opet je Borac velikan iz Platonove. Igra da budemo realni za 9. Bilbija je po meni bio i od klucnijih igraca kada je Borac osvojio titulu sada se opet vratio i nastavlja po starom.
NEMA GASENJA ! NAPRIJED BORAC !
NEMA GASENJA ! NAPRIJED BORAC !
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
-
- Kontakt:
Kakva utakmica od nase strane, jednostavno smo demolirali ekipu Zrinjskog, gubiti 1:0, i onda napraviti onakav pritisak i na kraju slaviti 5:1, SJAJNO, BRAVO BORCE!
Posebne pohvale za Bilbiju i Kantara, danas su igrali fascinantno, i pohvale za sve ostale igrace i navijace...
Danas je Borac pokazao svu svoju snagu, ovo mora biti prekretnica, jednostavno nova uprava MORA OBEZBJEDITI LICENCU ZA EVROPU, jer poslje vecerasnje pobjede, siguran sam da cemo zadrzati najmanje ovo 3. mjesto!!!
BANJALUKO PROBUDI SE, STOP GASENJU BORCA!!!
Posebne pohvale za Bilbiju i Kantara, danas su igrali fascinantno, i pohvale za sve ostale igrace i navijace...
Danas je Borac pokazao svu svoju snagu, ovo mora biti prekretnica, jednostavno nova uprava MORA OBEZBJEDITI LICENCU ZA EVROPU, jer poslje vecerasnje pobjede, siguran sam da cemo zadrzati najmanje ovo 3. mjesto!!!
BANJALUKO PROBUDI SE, STOP GASENJU BORCA!!!
-
- Kontakt:
bez provokacija da pitam,sta znaci ono pismo ili sta vec od neke nezavisnosti iz srbije da onemoguce licencu borcu,jel to moze se sprovesti i jeli istina ono sto oni pricaju?
i druga stvar mislim da bi pricali svasta da je to doslo iz saveza naseg,a posto dolazi iz srbije sta na to imate reci?
i druga stvar mislim da bi pricali svasta da je to doslo iz saveza naseg,a posto dolazi iz srbije sta na to imate reci?
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
Gledaj, ja za te ljude prvi put čujem i ne znam kakve veze oni imaju sa našim klubom,a očigledno je da hoće da nas unište i da je onaj transparent ''BORAC PROTIV SVIH'' tačan,ali danas kada je cijeli stadion skandirao ''NE DAMO BORAC'' pokazali smo da se ne može sa nama igrati ko hoće i kako hoćeold school je napisao/la:bez provokacija da pitam,sta znaci ono pismo ili sta vec od neke nezavisnosti iz srbije da onemoguce licencu borcu,jel to moze se sprovesti i jeli istina ono sto oni pricaju?

Ljubav naša veća od Laktaša !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.