NK Zvijezda Gradačac

crni89
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crni89 » 30 mar 2013, 18:41

HOCETE BODOVA.......???????? HEHEHE ABD ZANIMLJIV CE BIT DERBI U SREBRENIKU,POZZ KOMSIJE BEZ PANIKE VI OPSTAJETE!!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 30 mar 2013, 18:46

astra1922 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Idemo sada navijati za Zelju da natrpa ove gabeljane....
samo nam je to i ostalo,jesmo baksuzi pa ovaj grad i navijaci zasluzuju bolje rezultate,sta sada trebamo ocekivati da pobijede zrinjski,hej tugo moja
Treba se prilagodjavati novonastaloj situaciji i osluskivati rezultete konkurenata.
Al opet nesto se nadam da ce ova nasa ekipa proigrati, da cemo donijeti negdje bodove sa gostovanja.Treba biti iskren pa reci da u dosadasnjem nastavku prvenstva nismo imali ni srece na utakmicama (Borac i GOSK su nam dali golove iz po jednog suta na utakmici,Avdukic je branio nemoguce, na Grbavici smo primali tragikomicne golove, Diattina precka protiv Slavije).Nekako prelako primamo golove.
Evo vec je naredna protiv Zrinjskog u Mostaru gdje smo vec 2 puta slavili, mozda nam se posreci.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 30 mar 2013, 18:56

pobiedit ce zvijezda u mostaru 100%
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 30 mar 2013, 19:19

[youtube][/youtube]

:oops: :oops: :oops: :oops:

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 30 mar 2013, 21:50

Ma kakav Mostar, veceras su izgubili, napalit ce se protiv nas i to je to...

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 30 mar 2013, 21:58

gradacac10 je napisao/la:Ma kakav Mostar, veceras su izgubili, napalit ce se protiv nas i to je to...
I ja cisto sumnjam da bi Zrinjski dozvolio da udje u seriju od 3 poraza za redom solidna je to ekipa.Nama preostaje da se vadimo na Radnika koji je isto nezgodan cija je prednost u odnosu na nas da su zadrzali ekipu i uigrani su u odnosu na nas.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 31 mar 2013, 10:40

zmajevac je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Ma kakav Mostar, veceras su izgubili, napalit ce se protiv nas i to je to...
I ja cisto sumnjam da bi Zrinjski dozvolio da udje u seriju od 3 poraza za redom solidna je to ekipa.Nama preostaje da se vadimo na Radnika koji je isto nezgodan cija je prednost u odnosu na nas da su zadrzali ekipu i uigrani su u odnosu na nas.
Zrinjski je vec u seriji od tri poraza (Siroki 3-0, Travnik 1-2 , i Borac 5-1),i imaju tesku utakmicu u srijedu protiv zelje, revans kupa , te ce biti itekako umorni i mi bi mozda mogli iznenaditi u Mostaru, ali treba odigrati muski.Takodje ide nam na ruku i sto Gosk igra protiv Sarajeva i tesko ce do tri boda

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 mar 2013, 11:27

ko bi se nadao grcevitoj borbi za opstanak.nadam se da iz narednih 3-4 kola osiguramo mirniji kraj prvenstva.koliko god nama bilo tesko isto tako i sve ostale ekipe imaju teske utakmice.u puno tezoj situaciji su velez rudar i gosk od nas.nase je samo da probamo bar kuci dobiti utakmice a sa strane nam vjerovatno nece biti ni potrebno.

na igracima i trenerima je da se sto prije iskupe za ovaj remi i za losu igru .imaju priliku vec sada u subotu.ne sumnjam da ce u mostaru imati sve uslove za igru od fer i korektnog domacina do objektivnog sudenja.neka izgore na terenu ako nista drugo.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 31 mar 2013, 13:44

Odović ima širok stručni štab ;) dva pomoćnika, trenera kondicionog, trenera golmana, psihologa i direktora koji je usput trener golmana i direktor ali ekipa je definitivno najlošije spremna odkad je u PL dok su druge ekipe u pauzi igrale kvalitetne prijateljske utakmice Zvijezda igra između sebe pojačana sa par igrača iz Bosne :?: Možda igračima pomogne psiholog :D :D :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 31 mar 2013, 14:50

Trener Zvijezde nakon remija sa Slavijom
Odović: Previše šansi upropastimo

Zvijezda je u subotu teško došla do boda u domaćem susretu sa Slavijom. Gosti su vodili do sudačke nadoknade 1:0, ali je Pavle Sušić zabio za barem jedan bod Gradačačana.
Preporuči

"S obzirom na ono što se dešavalo u prvih 15 minuta, trebali smo postići pogodak-dva. Međutim, previše šansi fulamo. Slavija je kasnije kaznila naše promašaje i definitivno je ova ekipa stasala. Igrali smo bez Husića, Moranjkića i Pandže i to su tri jako važna igrača iz naše ekipe", rekao nam je trener Zvijezde Miomir Odović, dodavši:

"U drugom dijelu smo stvarali dosta prilika, ali jednostavno loša realizacija. Tako je bilo i protiv Borca. Nevjerovatno da nam se to događa, da ne uspijevamo ostvariti pobjedu iako smo puno bolji od protivnika".

Zvijezdu sada gostovanje Zrinjskom u Mostaru...

"U Mostar idemo po pobjedu, idemo igrati svoju igru, kao i u svakoj sljedećoj utakmici, bez obzira ko nam bio protivnik. Iskreno, sretan sam što je ekipa stasala, što igra dobro, znam da će rezultati doći", dodaje Odović.

ZlatiborVoda
Kontakt:

Post Postao/la ZlatiborVoda » 31 mar 2013, 21:14

dobro vece,ja sam navijac Spartaka i interesuje me kako stoje nasi igraci kod vas? Kako bre Durdevic, Mirkovic i Kovacevic '?

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 31 mar 2013, 21:23

ZlatiborVoda je napisao/la:dobro vece,ja sam navijac Spartaka i interesuje me kako stoje nasi igraci kod vas? Kako bre Durdevic, Mirkovic i Kovacevic '?
Mirković je odličan,Kovačević je na klupi,Đurđević je bio standardan,nista nije pokazao i mislim da će preseliti na klupu :(

ZlatiborVoda
Kontakt:

Post Postao/la ZlatiborVoda » 31 mar 2013, 21:32

Pretpostavio sam da je Cole dobar, bio i ovde, ali imao je Aleksica na golu. Pitao sam vas za kovacevica, jer sam cuo da nije nikako u ekipi, pa sam se iznenadio, kako to? Dobar je golman! Cudi me za Durdevica jer je mladi reprezentativac Makedonije,prespektivan igrac, bas je lose startovao.Po meni ima potencijala.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 31 mar 2013, 21:40

ZlatiborVoda je napisao/la:dobro vece,ja sam navijac Spartaka i interesuje me kako stoje nasi igraci kod vas? Kako bre Durdevic, Mirkovic i Kovacevic '?
kovačević nije više u zvijezdi ... cole je odličan a ovog makedonca slobodno vratite nazad... blago receno slab je... zauzima mjesto nekom nasem junioru... bas me zanima kako ste vi bili zadovoljni radom mustafe peštalica u spartaku

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 31 mar 2013, 21:44

ZlatiborVoda je napisao/la:Pretpostavio sam da je Cole dobar, bio i ovde, ali imao je Aleksica na golu. Pitao sam vas za kovacevica, jer sam cuo da nije nikako u ekipi, pa sam se iznenadio, kako to? Dobar je golman! Cudi me za Durdevica jer je mladi reprezentativac Makedonije,prespektivan igrac, bas je lose startovao.Po meni ima potencijala.
Ma sumnjam da će i u reprez.Makedonije nesto pokazat.Istina,repka im je nula,neki dan od BiH.repke primise peticu.Đurđević je igrao dr.poluvrijema i nista ni tu nije pokazao kao i cijela reprezentacija.Trener ga forsira,ali je u kontinuitetu los do bola.Kamo sreće da proradi i da pokaze svoje znanje koje jos niko nije vidio.

ZlatiborVoda
Kontakt:

Post Postao/la ZlatiborVoda » 31 mar 2013, 21:49

emir_dj je napisao/la:
kovačević nije više u zvijezdi ... cole je odličan a ovog makedonca slobodno vratite nazad... blago receno slab je... zauzima mjesto nekom nasem junioru... bas me zanima kako ste vi bili zadovoljni radom mustafe peštalica u spartaku
A brate zasto vam Kovacevic nije vise tu? :roll:
Direktor je posebna prica, da je valjao ostao bi bre kod nas 8-) , hvala mu za odlazak, nadam se da je prema vama korektan, kod nas nije bio. :twisted:

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 31 mar 2013, 21:54

ZlatiborVoda je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:
A brate zasto vam Kovacevic nije vise tu? :roll:
Direktor je posebna prica, da je valjao ostao bi bre kod nas 8-) , hvala mu za odlazak, nadam se da je prema vama korektan, kod nas nije bio. :twisted:
:D a to niko ne zna osima direktora mustafe :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 31 mar 2013, 21:55

Kada je Kovacevic napustio Zvijezdu, vidim nema ga ni na klupi, mislio sam da je neka povreda u pitanju?

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 31 mar 2013, 21:57

Bosanski zmaj je napisao/la:Kada je Kovacevic napustio Zvijezdu, vidim nema ga ni na klupi, mislio sam da je neka povreda u pitanju?
eh sad to nezz da li je povrda u pitanja ( u šta sumnjam jer da jeste čuli bi već za to) ovaj put mislim da je ovo šut karata kao i obično u našoj zvijezdi... morali li su uklopit platnu listu višak je bio očigledono delić i kovačević

ZlatiborVoda
Kontakt:

Post Postao/la ZlatiborVoda » 31 mar 2013, 22:00

Kod nas nije bio sam (Pestalic), uvek je imao nekoga kraj sebe, verovatno je i kod vas tako...Kovi se verovatno desilo kao i ovde, Cole mora biti uvek "prvi" ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.