" onclick="window.open(this.href);return false;
Rutinski

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A zašto misliš da mu je nije slomio?Pogba je napisao/la:Sada sam pogledao snimak, baš usporeno, bukvalno mu se noga savijala, mogao mu je nogu slomiti, džukela mrska.
Ne bi me cudilo da nakon pregleda bude i slomljena.Pogba je napisao/la:Sada sam pogledao snimak, baš usporeno, bukvalno mu se noga savijala, mogao mu je slomiti, džukela mrska.
A zašto ti misliš da jeste, i ti, kao i ja, sada pretpostavljamo?!korisnikforuma je napisao/la:A zašto misliš da mu je nije slomio?Pogba je napisao/la:Sada sam pogledao snimak, baš usporeno, bukvalno mu se noga savijala, mogao mu je nogu slomiti, džukela mrska.
O mama mama mama ho visto QuagliarelaIlPrincipino je napisao/la:Zuliani![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Rutinski
Je l' se ti to Bogati naslađuješ što ga je polomio onako?!korisnikforuma je napisao/la:U svakom slučaju isplatljiv start Cambiassa, bit će suspendiran kraće nego što će se Giovinco oporavljati
Ma pusti ovo samo moze neki bezveznjakovic izjaviti, nebitan je, samo ocito kakva ekipa takvi i navijaci.IlCapitano je napisao/la:Je l' se ti to Bogati naslađuješ što ga je polomio onako?!korisnikforuma je napisao/la:U svakom slučaju isplatljiv start Cambiassa, bit će suspendiran kraće nego što će se Giovinco oporavljati![]()
Sve čestitke momcima, odgledao sam utakmicu bez nervoze, mirno pa kako god da završi. Sad pohod na Minhen.
A Boriela? I on je danas zabio.chi3llo je napisao/la:Kakav Ibra, kad nam Marotta na ljeto vrati Amaurija![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.