Elvir Rahimic

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Elvir Rahimic

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 mar 2013, 17:11

Realist je napisao/la:Ne pričajte gluposti.Rahimić je ulaskom u igru i provedeno vrijeme pokazao da nije ni blizu starog Rahimića.On danas ne bi imao mjesta ni u Želji a kamoli da igra za reprezentaciju.
:lol: :lol: :lol: Sta drugo reci,nego se nasmijati! :lol: :lol:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 30 mar 2013, 13:38

NEZALAGANJE je napisao/la:
Realist je napisao/la:Ne pričajte gluposti.Rahimić je ulaskom u igru i provedeno vrijeme pokazao da nije ni blizu starog Rahimića.On danas ne bi imao mjesta ni u Želji a kamoli da igra za reprezentaciju.
:lol: :lol: :lol: Sta drugo reci,nego se nasmijati! :lol: :lol:
Pa dobro mlad je on jos, tek ce mu za koji dan biti punih 37... iduce godine kad budemo igrali SP "uzet ce" 39-u :D
Vjerujem da ce biti u TOP10 najstariji igraca u na SP, a kod nas ce sigurno uci u historiju 8-)

P.S Rahimaaa! Samo naprijed, imamo i mi svog Gigsa, Zanetija, idr..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2013, 15:57

Kad je Roger Milla mogao da puni Engleze sa svojih cetrdesetak godina na Svjetskom i Rahim moze u Brazilu par startova u stilu Hadjialagicccccc. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 mar 2013, 17:31

Ko prica o Zelji. Vazno je da on ima mjesta u Reprezentaciji a sto nemoze igrati u Zelji to je druga stvar. :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 mar 2013, 17:33

harishp je napisao/la:Kad je Roger Milla mogao da puni Engleze sa svojih cetrdesetak godina na Svjetskom i Rahim moze u Brazilu par startova u stilu Hadjialagicccccc. :mrgreen:
Ja mislim da ce cak biti najstariji na prvenstvu u brazilu, naravno ako se plasiramo. :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 30 mar 2013, 19:11

Njemu hvala za sve ove godine, ali u Brazilu može biti samo u sastavu stručnog štaba, ili tipa savjetnika, sve ostalo nema logike..

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 30 mar 2013, 19:22

harishp je napisao/la:Kad je Roger Milla mogao da puni Engleze sa svojih cetrdesetak godina na Svjetskom i Rahim moze u Brazilu par startova u stilu Hadjialagicccccc. :mrgreen:
:lol:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 mar 2013, 21:34

-SanaFCŽ- je napisao/la:Njemu hvala za sve ove godine, ali u Brazilu može biti samo u sastavu stručnog štaba, ili tipa savjetnika, sve ostalo nema logike..
nemoj ti meni strahovati. tvoj svraka nece ispasti za liste putnika prema brazilu radi rahimica. prije da ce sesara zapasti. :mrgreen:

Tuta Petrov

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 30 mar 2013, 21:35

Drag mi je ko igrac i uvijek sam bio za njega ali protiv Grcke je dokazao da je stvarno neki drugi Rahimic. Ipak su godine uzele svoje. Sve sto je uradio su bile greske.
Meni je samo zao sto se covjek nada Brazilu a opet mislim da realno ne moze pomoc ni u jednoj utakmici. Ali opet mozda ga susic kao nagradu pozove i mozda udje u jednoj tekmi pri kraju, to je to.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 mar 2013, 21:54

dadnan je napisao/la:Drag mi je ko igrac i uvijek sam bio za njega ali protiv Grcke je dokazao da je stvarno neki drugi Rahimic. Ipak su godine uzele svoje. Sve sto je uradio su bile greske.
Meni je samo zao sto se covjek nada Brazilu a opet mislim da realno ne moze pomoc ni u jednoj utakmici. Ali opet mozda ga susic kao nagradu pozove i mozda udje u jednoj tekmi pri kraju, to je to.
pa ljudi moji, jel vi mislite da susic zove rahimica kroz kvalifikacije da bi na kraju reko, "elvire ti ostajes kod kuce, vodim glavonju iz schalke-a"! :roll:

Tuta Petrov

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2013, 04:16

General zacepio brnjicu ovima par hajvana sto su se ko fol bunili zajedno sto ga je Pape stavio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 08 jun 2013, 04:24

ma odigro je ok danas, al ja ga nebi zvao u brazil, i puno bi sretniji bio vidit kalasinca da igra :D rahimic, najstariji i "najruzni" igrac u povijesti bih repke :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2013, 04:40

denirob je napisao/la:ma odigro je ok danas, al ja ga nebi zvao u brazil, i puno bi sretniji bio vidit kalasinca da igra :D rahimic, najstariji i "najruzni" igrac u povijesti bih repke :lol:
Neces ga ni zvati,hoce Pape..khaj phice.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir_

Post Postao/la emir_ » 08 jun 2013, 07:56

denirob je napisao/la:ma odigro je ok danas, al ja ga nebi zvao u brazil, i puno bi sretniji bio vidit kalasinca da igra :D rahimic, najstariji i "najruzni" igrac u povijesti bih repke :lol:
inače, momak je legenda
4-IN-A-ROW

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 jun 2013, 13:16

apsolutna nepravda bi bila ne pozvati rahimica u brazil, ako je iko zasluzio onda je to on pa makar ne usao u igru citavo prvenstvo :!:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 08 jun 2013, 13:30

rahimic je imao srece da u drugoj minuti nije dobio crveni. ono je bio brutalan faul, slicno kao evra nad mujdzom, ili onaj faul nad zoloticem. time je pokazao da je prespor vec za latviju, a da nepricam kako bi to izgledalo na sp-u

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 jun 2013, 13:38

Jedno je igrati protiv Latvije sa igracem vise a nesto sasvim drugo je igrati protiv Kolumbije, Portugala, Argentine, Meksika, Njemacke i Holandije, dje igraci LETE po terenu.

Da je juce igrao Zahirovic nista drugacije ne bi izgledala utakmica jer Latvija nema potencijal da ugrozi nasu sredinu terena i odbranu, jer je rijetko prelazila centar. Kada budemo u Brazilu i kada krenu valovi prema nasem golu kako bi Rahimic izgledao ne smijem ni pomisliti, nama podhitno trebaju pojacanja u vezi i u odbrani, sto prije sto bolje.

Price da Rahimic treba igrati u Brazilu jer je zasluzio su iracionalne i ne vode nicemu, jer je covijek prespor za utakmice koje nas tamo cekaju, tu ne pomaze ni iskustvo vise kada te igrac preleti. Moze uci pri kraju utakmice ako bude rezultat jasan, inace nema govora.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 08 jun 2013, 13:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 jun 2013, 13:40

Da je Rahimić pozvan u reprezentaciju u najboljim igračkim godinama, kad je tek potpisao za CSKA, prije skoro 12 godina sada bi sigurno bio rekorder po broju nastupa.Od 2007 je sakupio 40, a sigurno da bi imao preko 80 da je pozivan na vakat.Ali eto razni anonimusi i "talenti" su pozivani, a Elvir zanemarivan.
DRUG NEBI TI PUNCA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 jun 2013, 13:42

Rahimic u kolicima (ne daj Boze) je bolji od svih nasih zadnjih veznih koje imamo na raspolaganju. Elvir je neko kome ne treba brzina da bi bio ucinkovit na svojoj poziciji. Lika nikad u profesionalnoj karijeri nije krasila brzina, pa je opet napravio takvu karijeru.

Rahimic nam je potreban prvenstveno zbog njegovog iskustva, znanja i njegove fudbalske inteligencije. Da moze Zahirovic biti 50% Rahimica, ja bih bio miran narednih 10 godina sto se tice te pozicije u reprezentaciji. Rahimic je vjerovatno i nas najinteligentniji igrac u repki, njega ne zabole noge nakon tekme, njega zaboli glava zbog razmisljanja.

Jednostavno je lik fudbalski doktor nauka i daj Boze da opet nekada dobijemo takvog igraca u periodu koji dolazi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 jun 2013, 13:48

Nek je Pape dosao tobe, i vidio da je Rahimaga i sa stapom i invalidskim kolicima bolji od one krampe Zahirovica, koji bi nedaj BOZE da je jucer igrao samo smetao, jer je ofanzivno nadaren kao prosjecan kamen.....
Rahim-beg kreator samo takav, jer zna sa loptom za razliku od panja, koji bi je davao Latvijcima u noge jer toboze onda bi radio ono sto jedino zna a to je uzimanje lopte....
Ako Zola ili Besa ne budu sazreli do Brazila onda El Generale mora igrati jer zna covjek znanje.....
Steta samo sto je star, da je bogdo barem 3-4 god mladji i da nam je Bajramovic :cry: :cry: , al' jbg coja morao zavrsiti karijeru...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA i 5 gostiju.