Realist je napisao/la:Ne pričajte gluposti.Rahimić je ulaskom u igru i provedeno vrijeme pokazao da nije ni blizu starog Rahimića.On danas ne bi imao mjesta ni u Želji a kamoli da igra za reprezentaciju.

Realist je napisao/la:Ne pričajte gluposti.Rahimić je ulaskom u igru i provedeno vrijeme pokazao da nije ni blizu starog Rahimića.On danas ne bi imao mjesta ni u Želji a kamoli da igra za reprezentaciju.
Pa dobro mlad je on jos, tek ce mu za koji dan biti punih 37... iduce godine kad budemo igrali SP "uzet ce" 39-uNEZALAGANJE je napisao/la:Realist je napisao/la:Ne pričajte gluposti.Rahimić je ulaskom u igru i provedeno vrijeme pokazao da nije ni blizu starog Rahimića.On danas ne bi imao mjesta ni u Želji a kamoli da igra za reprezentaciju.![]()
![]()
Sta drugo reci,nego se nasmijati!
![]()
Ko prica o Zelji. Vazno je da on ima mjesta u Reprezentaciji a sto nemoze igrati u Zelji to je druga stvar.Realist je napisao/la:Ne pričajte gluposti.Rahimić je ulaskom u igru i provedeno vrijeme pokazao da nije ni blizu starog Rahimića.On danas ne bi imao mjesta ni u Želji a kamoli da igra za reprezentaciju.
Ja mislim da ce cak biti najstariji na prvenstvu u brazilu, naravno ako se plasiramo.harishp je napisao/la:Kad je Roger Milla mogao da puni Engleze sa svojih cetrdesetak godina na Svjetskom i Rahim moze u Brazilu par startova u stilu Hadjialagicccccc.
harishp je napisao/la:Kad je Roger Milla mogao da puni Engleze sa svojih cetrdesetak godina na Svjetskom i Rahim moze u Brazilu par startova u stilu Hadjialagicccccc.
nemoj ti meni strahovati. tvoj svraka nece ispasti za liste putnika prema brazilu radi rahimica. prije da ce sesara zapasti.-SanaFCŽ- je napisao/la:Njemu hvala za sve ove godine, ali u Brazilu može biti samo u sastavu stručnog štaba, ili tipa savjetnika, sve ostalo nema logike..
pa ljudi moji, jel vi mislite da susic zove rahimica kroz kvalifikacije da bi na kraju reko, "elvire ti ostajes kod kuce, vodim glavonju iz schalke-a"!dadnan je napisao/la:Drag mi je ko igrac i uvijek sam bio za njega ali protiv Grcke je dokazao da je stvarno neki drugi Rahimic. Ipak su godine uzele svoje. Sve sto je uradio su bile greske.
Meni je samo zao sto se covjek nada Brazilu a opet mislim da realno ne moze pomoc ni u jednoj utakmici. Ali opet mozda ga susic kao nagradu pozove i mozda udje u jednoj tekmi pri kraju, to je to.
Neces ga ni zvati,hoce Pape..khaj phice.denirob je napisao/la:ma odigro je ok danas, al ja ga nebi zvao u brazil, i puno bi sretniji bio vidit kalasinca da igrarahimic, najstariji i "najruzni" igrac u povijesti bih repke
inače, momak je legendadenirob je napisao/la:ma odigro je ok danas, al ja ga nebi zvao u brazil, i puno bi sretniji bio vidit kalasinca da igrarahimic, najstariji i "najruzni" igrac u povijesti bih repke