U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
moze li neko opisati nastupe nasih igraca danas?
hvala
hvala
-
- Kontakt:
Što je pala kvota na hendikepu pred utakmicu i na preko 2,5 golova iako je teren bio u kurcu???Riječ je o azijskim i jačim evropskim kladionicama.Možda su Makedonci nešto namjestili?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
pa jel moguce da nema snimak sa golovima? 

-
- Kontakt:
imas na sport becka raja
" onclick="window.open(this.href);return false;Sakuragi je napisao/la:pa jel moguce da nema snimak sa golovima?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
hvala na odgovorima! evo pregledao sam 

Boga mi, da se nisam ispalio u poluvremenu, bilo bi neredagollum je napisao/la:Probosanskohercegovacka atmosfera danas u Lukavici, mogao je to neko (od medija) bar u jednoj recenici spomenuti, jer bi se svi raspisali u slucaju nekih nezeljenih desavanja.
Strasna konkurencija u veznom redu, generalno velika borbenost i zalaganje, cak u tolikoj mjeri da bi se sad moglo govoriti i o "kultu U-21 reprezentacije". Malo brine cinjenica da smo u odbrani imali dva igraca kojima to nije prirodna pozicija, mogao bi Besic u odbranu...

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Haha, sta je to bilo?Dushi_Rob je napisao/la:Boga mi, da se nisam ispalio u poluvremenu, bilo bi neredagollum je napisao/la:Probosanskohercegovacka atmosfera danas u Lukavici, mogao je to neko (od medija) bar u jednoj recenici spomenuti, jer bi se svi raspisali u slucaju nekih nezeljenih desavanja.
Strasna konkurencija u veznom redu, generalno velika borbenost i zalaganje, cak u tolikoj mjeri da bi se sad moglo govoriti i o "kultu U-21 reprezentacije". Malo brine cinjenica da smo u odbrani imali dva igraca kojima to nije prirodna pozicija, mogao bi Besic u odbranu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Htio jedan od reprezentativčevih roditelja da ga tuče 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dushi_rob sto si zakuhao? 

Lokalni narkomani se okupili da nas biju
, jbg nas dvojica tamo i odmah ljiljane na ogradu .

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
a *ebiga sta si ocekivao? vidis gore na palama ona dijevojka primila metak u glavu bez razloga, neznam sto se igrate s budalama.Dushi_Rob je napisao/la:Lokalni narkomani se okupili da nas biju, jbg nas dvojica tamo i odmah ljiljane na ogradu .
Rade Kunic dao gol za Donji Srem ,rodjen 07.10.1993 nije pozivan u U21
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Pirke i danas dokazao kvalitet protiv Veleža.Karačić ga mora pozvati za u-19 za ove dodatne kvale.Golmančina za onog iz Sarajeva Plakala.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pirić je u U21, i vrlo vjerovatno da će tu i ostati.Vandelanoitte je napisao/la:Pirke i danas dokazao kvalitet protiv Veleža.Karačić ga mora pozvati za u-19 za ove dodatne kvale.Golmančina za onog iz Sarajeva Plakala.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Znam ali zašto ga ne bi iskoristio i za u-19 94 je godište a bolji je od konkurencije.bagrcavi je napisao/la:Pirić je u U21, i vrlo vjerovatno da će tu i ostati.Vandelanoitte je napisao/la:Pirke i danas dokazao kvalitet protiv Veleža.Karačić ga mora pozvati za u-19 za ove dodatne kvale.Golmančina za onog iz Sarajeva Plakala.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Nije Plakalo uopce bio los, ne treba odmah potcijeniti sve sto je do sada uradio.
A zasto bi ga koristio za mladje kategorije,kada je tu za U21 vrlo kvalitetan,a i njemu je draze tu biti nego u U19.Vandelanoitte je napisao/la:Znam ali zašto ga ne bi iskoristio i za u-19 94 je godište a bolji je od konkurencije.bagrcavi je napisao/la:Pirić je u U21, i vrlo vjerovatno da će tu i ostati.Vandelanoitte je napisao/la:Pirke i danas dokazao kvalitet protiv Veleža.Karačić ga mora pozvati za u-19 za ove dodatne kvale.Golmančina za onog iz Sarajeva Plakala.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Upravu si da je bolje igrati za U21, ali ako se ne varam U19 BIH je izborila elitne kvalifikacije, to bi mu moglo dobrodoci.Devil je napisao/la:
A zasto bi ga koristio za mladje kategorije,kada je tu za U21 vrlo kvalitetan,a i njemu je draze tu biti nego u U19.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Varaš se.emir79 je napisao/la:Upravu si da je bolje igrati za U21, ali ako se ne varam U19 BIH je izborila elitne kvalifikacije, to bi mu moglo dobrodoci.Devil je napisao/la:
A zasto bi ga koristio za mladje kategorije,kada je tu za U21 vrlo kvalitetan,a i njemu je draze tu biti nego u U19.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.