Drago je i meni naravno, ali samo se nadam da Ferguson nece koristit onu "Fletcher will be like a new signing for us" i onda ne dodje nijedan vezni ni ovog ljeta.Gusar1995 je napisao/la:drago mi je zbog Fletcha da se vratio treninzima, mnogo bi nam znacio sljedece sezone, ali opet vidjet cemo
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ricardo Quaresma: "Da, propao sam, moja greška je što sam izabrao Inter umjesto United. Pod Fergijevom palicom bi zasigurno napravio velike stvari i stasao kao igrač. On je najbolji trener koji je kročio na nogometne terene. Kriv sam za sve i posljedice prihvatam."
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Al` fkt! Ne ulazim u to dali bi on isto tako propao pod vodstvom SAF-a ili bi izrastao u igracinu, sta ga je sputalo i od dobrog potencijala napravilo prosjecnog igraca, na tenane, ozbiljno, i ispod toga. Mozda ga je neuspjeh u Barci dosta poremetio, povratak u Portugal mu je dobro prosao ipak. Za Porto je odigrao hejbet dobrih utakmica, nekad je nevjerovatno podsjecao na CR-a, sjecam se da je jedno vrijeme bio i na meti Uniteda, navodno smo ozbiljno bili zainteresovani za njega ali se transfer nije realizovao. Daleko od toga da je u karijeri prosao finansijski lose, zaradio je i zaradjuje, trenutno, u Dubaiju dobar novac, igrao je i za dobre klubove, za neke samo dobijao "kapaljku" doduse, (Sporting, Porto, Barca, Inter, Chelsea, Besiktas) ali mnogi su ostali razocarani karijerom koju je napravio. Siguran sam da je mogao bolje ali eto, nazalost, ovakvih ima na pretek. Potencijali kroz cijelu karijeru skoro i na kraju, nimalo sprktakularan - KRAJ.Sportfanatik je napisao/la:Ricardo Quaresma: "Da, propao sam, moja greška je što sam izabrao Inter umjesto United. Pod Fergijevom palicom bi zasigurno napravio velike stvari i stasao kao igrač. On je najbolji trener koji je kročio na nogometne terene. Kriv sam za sve i posljedice prihvatam."
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
i ja se nadam, ne da Fletch nema kvalitet nego, nego ta bolest a i dugo neigranje su ucinili svoje plus nije sigurno da li bi opet mogao igratiCartman je napisao/la:Drago je i meni naravno, ali samo se nadam da Ferguson nece koristit onu "Fletcher will be like a new signing for us" i onda ne dodje nijedan vezni ni ovog ljeta.Gusar1995 je napisao/la:drago mi je zbog Fletcha da se vratio treninzima, mnogo bi nam znacio sljedece sezone, ali opet vidjet cemo
Manchester United je obnovio svoj interes za 21-godišnjeg veznjaka Barcelone Thiaga Alcantaru, nakon što je njegov otac otkrio kako je spreman napustiti klub. U Unitedu su oduševljeni Španjolcem u posljednje tri godine te im je odbijena ponuda od 15milliona funti prije 18 mjeseci.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
De Gea, Rafael, Buttner, Smalling, Vidic, Carrick, Valencia, Anderson, Young, Kagawa, van Persie.
Nismo odavno
:
De Gea, Rafael, Buttner, Smalling, Vidic, Carrick, Valencia, Anderson, Young, Kagawa, van Persie.
SUBS: Lindegaard, Evans, Evra, Powell, Cleverley, Nani, Welbeck.
Dobro je što je Nani u izmjeni,što znači da nije previše ozbiljna povreda bila.

SUBS: Lindegaard, Evans, Evra, Powell, Cleverley, Nani, Welbeck.
Opet Valencia.Jedina mi je utjeha što je bio odličan u ove zadnje 2 utakmice za Ekvador..Valjda se malo popravio.Valjda neće biti opet ono mučenje.Mignolet, Bardsley, Rose, O'Shea, Bramble, N'Diaye, Gardner, McClean, Johnson, Sessegnon, Graham.
Dobro je što je Nani u izmjeni,što znači da nije previše ozbiljna povreda bila.
subs: Lindegaard, Evans, Evra, Cleverley, Nani, POWELL, Welbeck
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dobra ekipa.
Očekivat je pobjedu i još jedan korak ka tituli. Treba pazit na Sessegnona. Naravno, ako negdje zapne, tu je brat O'Shea da to popravi.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
ajdeee Andoooo
...jedva cekam

Ocekivao sam cak jos i "sareniji" sastav moram priznati ali SAF nebi bio to sto jeste da ne iznenadi i sebe samog nekad` vjerujem.
Mi od ispadanja s Realom kao da smo se trazili protiv Chelsea i Readinga tako da treba itekako oprezno uci u ovaj duel. Znali smo mi kiksati protiv Sunderlanda a bilo je i dosta tijesnih meceva. Vidjet` cemo, po meni RvP je trebao odmarati danas a Rooney da pocne.

Mi od ispadanja s Realom kao da smo se trazili protiv Chelsea i Readinga tako da treba itekako oprezno uci u ovaj duel. Znali smo mi kiksati protiv Sunderlanda a bilo je i dosta tijesnih meceva. Vidjet` cemo, po meni RvP je trebao odmarati danas a Rooney da pocne.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Sportfanatik
- Kontakt:
Barem bod uzet kako ne bi poremetili koncentraciju pred Chelseu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://www.bhsstv1.****/2013/03 ... eetle.html" onclick="window.open(this.href);return false;
De Gea se nije naspav'o. 

Solidan ritam utakmice.Sreća pa nije kao protiv Readinga.
Kagawa jedan od najboljih za sada,ipak igra na svojoj prirodnoj poziciji (napokon).
Kagawa jedan od najboljih za sada,ipak igra na svojoj prirodnoj poziciji (napokon).
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Diver does it again. Meni samo nije jasno kako prolazi ovo od Younga. Mislim da ga sad Bramble nije dirnuo.
Celik!3,2,2.
Odakle ti ova informacija jarane ?Dex je napisao/la:Manchester United je obnovio svoj interes za 21-godišnjeg veznjaka Barcelone Thiaga Alcantaru, nakon što je njegov otac otkrio kako je spreman napustiti klub. U Unitedu su oduševljeni Španjolcem u posljednje tri godine te im je odbijena ponuda od 15milliona funti prije 18 mjeseci.
I da, GGMU United.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
@M4kaveli Manchester United BIH
Joj, al ih jedemo
Joj, al ih jedemo

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jao Valencije i centaršuta. 

ova dvojica na krilima iz utakmice u utakmicu dokazuju svoju ogranicenost
i u fudbalskim i u intelektualnim sposobnostima
... sramota ...
i u fudbalskim i u intelektualnim sposobnostima

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles