Da je Seo Kolasinac igrao Schalke bi dobio 3:0Ibizevic je napisao/la:@Majstore nemoj da te to oneraspoloži jer da je Seo igrao bila bi skroz druga situacija i ne bi se nikad mogla desiti ta primljena tri gola

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da je Seo Kolasinac igrao Schalke bi dobio 3:0Ibizevic je napisao/la:@Majstore nemoj da te to oneraspoloži jer da je Seo igrao bila bi skroz druga situacija i ne bi se nikad mogla desiti ta primljena tri gola
Gledam tekmu, i počne mi stream štopati, izađem iz linka, dok sam našao drugi ono Bičakčić zabi go.Bravo Ermine !TMovac je napisao/la:Bicakcic dobio zuti i zabio gol za Braunschweig
imas na ojro sport prenosbagrcavi je napisao/la:Gledam tekmu, i počne mi stream štopati, izađem iz linka, dok sam našao drugi ono Bičakčić zabi go.Bravo Ermine !TMovac je napisao/la:Bicakcic dobio zuti i zabio gol za Braunschweig
Sto,par puta te ''nasmijao'' u derbijuszlaja je napisao/la:Klaun Said opet progovorio. Uvijek me razveseli, nadam se da ce malo cesce biti u medijima
S obzirom da je igra/o za U21 Belgije,sumnjam da ima nase papire.Barem sportsko nema,za ostale ne znam-Oni koji imaju papire a trenutno neigraju su Nadarevic iz Genove,Atajic iz Celtica i karahmet iz Mechelen-a.Doduse ova 2 zadnja su vise za U21 repke.Bayern@heart je napisao/la:kakav je ovaj Dino Arslanagić što je u Standard Liege vidim i on još jedan mladi štoper ima li šanse da igra za nas ili je situacija slična kao i kod Kolašinaca, Bičakačića, Hadžića i ostalih da nema sve potrebne papire
pored ovog stoji belgijska zastavica na transfermarketuTMovac je napisao/la:S obzirom da je igra/o za U21 Belgije,sumnjam da ima nase papire.Barem sportsko nema,za ostale ne znam-Oni koji imaju papire a trenutno neigraju su Nadarevic iz Genove,Atajic iz Celtica i karahmet iz Mechelen-a.Doduse ova 2 zadnja su vise za U21 repke.Bayern@heart je napisao/la:kakav je ovaj Dino Arslanagić što je u Standard Liege vidim i on još jedan mladi štoper ima li šanse da igra za nas ili je situacija slična kao i kod Kolašinaca, Bičakačića, Hadžića i ostalih da nema sve potrebne papire
Nisam ga gledao jer nisam gledao ni Mechelen odavno posto nema niti jedan fudbaler zanimljiv za Srbiju u tom klubu a nesta mi nisu privlacni da ih gledam tek onako.hroni je napisao/la:Pa valjal cemu, i koju poziciju igra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.