Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
mirza ponovo nista, jedino pozitivno u svemu je to da je evans stvarno odigrao strasnu utakmicu pa nije bilo ni potrebe da mirza dobije minute 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
storm_raider je napisao/la:To je nas car!MT3 je napisao/la:
BCTV Presents In Bounds with Mirza Teletovic
uh ubice me zena:
https://www.google.ba/search?um=1&hl=en ... sgar34G4Bg" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
Trazis,Trazis belaj

-
- Kontakt:
@ lumani nisam postavao ni bas radi poredenja nego vise zbog zoga sto je Edin spomenuo San Antonio i kako ce oni znati koristit Bertans i tu sam prvi put ono od Edina cuo neko pravo misljenje o Mirzinoj situaciji od kad je u Nba.
Jednom ga je spominjao u Podcastu prije 2-3 mjeseca ali sta on hoce da kaze i sta je isto moje misljenje da Brooklyn ne koristi Mirzu ni priblizno kako treba vjeruj ako Bertansa dovedu u San Antonio bice produktivan jer ga znaju koristit u tome je poenta a ostale segmente njegove igre moze popravit da budu zadovoljavajuci za SAS.
Ne treba zaboravit da je to covjek napisao ( Edin ) koji prezire San Antonio Dejane nemoras me branit kad nisam nista ni uradio al hvala.
Jednom ga je spominjao u Podcastu prije 2-3 mjeseca ali sta on hoce da kaze i sta je isto moje misljenje da Brooklyn ne koristi Mirzu ni priblizno kako treba vjeruj ako Bertansa dovedu u San Antonio bice produktivan jer ga znaju koristit u tome je poenta a ostale segmente njegove igre moze popravit da budu zadovoljavajuci za SAS.
Ne treba zaboravit da je to covjek napisao ( Edin ) koji prezire San Antonio Dejane nemoras me branit kad nisam nista ni uradio al hvala.
- el-fighter
- Kontakt:
Mirza usao oko 3 minute prije kraja i promasio jedan sut, a treba napomenuti da je za te 3 minute imao 2 puta loptu u rukama. Igrao je premalo da se daje neki komentar na igru, ali bitno je da smo mi ostali do 5:30 budni da ga vidimo. Netsi su utakmicu dobili jos u prvoj cetvrtini i Portland se samo na trenutke trzao.
Koliko dobru utakmicu je Evans odigrao govori podatak da je u jednom momentu imao isto poena kao cijela ekipa Portlanda i cak 5 skokova vise. Mislim da rjedje njemu naleti ovakva utakmica, nego sto naleti Halejeva kometa.
Sinoc ni Humphries nije odigrao Bog zna sta. Imao je nekoliko promasaja u napadu (4 poena ubacio) dok su u odbrani trpali preko njega. Za 12 minuta je napravio i 3 faula, ali je sinoc generalno rotacija odigrala lose. Kada su usli u drugom poluvremenu Portland je smanjio sa 30-ak na 14 razlike i PJ je odmah vratio pocetnu petorku na parket. Ev sad vidjeh u box-scoreu da je cijela roatcija u minusu, dok su bili na parketu.
Mirza je za ovu sezonu sa ozbiljnom minutazom vjerovatno zavrsio, osim ako se desi nesto nepredvidjeno (neka povreda i sl.).
Koliko dobru utakmicu je Evans odigrao govori podatak da je u jednom momentu imao isto poena kao cijela ekipa Portlanda i cak 5 skokova vise. Mislim da rjedje njemu naleti ovakva utakmica, nego sto naleti Halejeva kometa.
Sinoc ni Humphries nije odigrao Bog zna sta. Imao je nekoliko promasaja u napadu (4 poena ubacio) dok su u odbrani trpali preko njega. Za 12 minuta je napravio i 3 faula, ali je sinoc generalno rotacija odigrala lose. Kada su usli u drugom poluvremenu Portland je smanjio sa 30-ak na 14 razlike i PJ je odmah vratio pocetnu petorku na parket. Ev sad vidjeh u box-scoreu da je cijela roatcija u minusu, dok su bili na parketu.
Mirza je za ovu sezonu sa ozbiljnom minutazom vjerovatno zavrsio, osim ako se desi nesto nepredvidjeno (neka povreda i sl.).
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- storm_raider
- Kontakt:
lumani je napisao/la:storm_raider je napisao/la:To je nas car!MT3 je napisao/la:
BCTV Presents In Bounds with Mirza Teletovic
uh ubice me zena:
https://www.google.ba/search?um=1&hl=en ... sgar34G4Bg" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
Trazis,Trazis belajNekad ni brisanje ne pomaze
People did you know that Alyonka Larionov`s father, Igor Larionov won Olympic gold medal with Russia in the Olympic Winter Games that are held in Teletovic`s home country Bosnia & Herzegovina capital city Sarajevo in 1984? What a coincidence...

Sport je lijek za tijelo i duh.
To zelis da kazes,da vas nesto veze

- storm_raider
- Kontakt:
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Strasan video
Strasan video

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Hocel ko gledati veceras utakmicu ?
Ja cu pogledati zadnju cetvrtinu

Ja cu pogledati zadnju cetvrtinu
nazalost izgleda da je tema propala ko zeton
gledat cu ja citavu i navijat da hemfrizu nego nogu otkine

Ispao je iz rotacije i to je to. Evans postade mvp
Nije zabio u 5 sezona kao u prethodne 2-3 utakmice.

- el-fighter
- Kontakt:
Normala da se gleda tekma, nebitno bio Mirza u rotaciji ili ne. Gledao sam dosta utakmica kada uopste nije igrao, tako da cu gledati i ovu.
Velež do groba života mi moga
Ma bit ce opet dernek na ovoj temi u kasne satemirzatele je napisao/la:nazalost izgleda da je tema propala ko zeton

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Ako bude i ulazio ulazice nekad u zadnjoj cetvrtini tako da cu tad i ustati da malo pogledam 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
majne men.el-fighter je napisao/la:Normala da se gleda tekma, nebitno bio Mirza u rotaciji ili ne. Gledao sam dosta utakmica kada uopste nije igrao, tako da cu gledati i ovu.

PS. kad je tekma.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Čim jedeš počinjeFOURTHOFFICIAL je napisao/la:majne men.el-fighter je napisao/la:Normala da se gleda tekma, nebitno bio Mirza u rotaciji ili ne. Gledao sam dosta utakmica kada uopste nije igrao, tako da cu gledati i ovu.![]()
PS. kad je tekma.?

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Nekad je bilo 50:50 hoće li Mirza ući u igru 2 minute i čekali smo, a sad nikog nema. Pa vjerovatno nas sje bala ona rotacija, navikli se bili da igra po 20 minuta i onda taraba. Al sad ce play-off i sad ce Netsi da zavrse brzo i onda sve ponovo. Vjerovano novi trener i Hump mozda trade i mozda nekad i gledamo Tele u prvoj postavi 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
oooooo Humpiraga, pa šta ima, vidim uletio si u rotaciju ponovo, neka neka, mora se malo, jel de ?CashMan je napisao/la:Čim jedeš počinjeFOURTHOFFICIAL je napisao/la:majne men.el-fighter je napisao/la:Normala da se gleda tekma, nebitno bio Mirza u rotaciji ili ne. Gledao sam dosta utakmica kada uopste nije igrao, tako da cu gledati i ovu.![]()
PS. kad je tekma.?

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.