Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Eh jbm ti koji sam ja peh.. nadjem u derbiju duncana 12.5, a derby danas do 14h radi.. zakasnio sam nekih 10 min : (
-
- Kontakt:
Airbus UK - Prestatyn 1 (1.50)
Airbus je pomalo iznenađujuće došao do drugog mjesta u prvom dijelu sezone, no sada je već jasno da će Bangor imati velikih problema u borbi za poziciju broj dva. Popularni Wingmakersi su se dodatno osnažili ove zime te se čine još jači nego jesenas. Svoju kvalitetu su potvrdili i u nastavku sezone. Iako su u posljednjih mjesec dana izgubili od TNS-a i dva puta od Bangora u tim dvobojima su zaslužili daleko više i samo ih je neiskustvo i nedostatak sreće ostavilo praznih ruku. No, već protiv Port Talbota su pokazali da nema govora o krizi i s novom pobjedom su ponovno zasjeli na drugo mjesto.
Prestatyn nikako ne uspijeva doći do ligaške pobjede i stvarno je zanimljivo kako ova sezona sve više sliči na prošlu kada su poraženi u svih deset utakmica u doigravanju. Poraz od TNS-a ne treba uzimati k srcu, no gubitak bodova od Carmarthena i Port Talbota daje do znanja da je ova momčad ipak kvalitetom daleko do TNS-a, Bangora i Airbusa.
Prestatyn se poslovično teško nosi s tjelesno snažnim Airbusom, što smo mogli vidjeti u tri ovosezonska međusobna dvoboja kada je Airbus uzeo puni plijen uz nevjerojatnu gol razliku 15-1! Posljednji put ove dvije ekipe susrele su se prije nešto više od mjesec dana (0-4) i danas očekujem još jednu uvjerljivu pobjedu Airbusa. Domaćini su itekako motivirani osvojiti drugo mjesto na tablici i ući u povijest, dok se Prestatyn u ovom trenutku više koncentrira na utakmicu kupa slijedeći tjedan i u prvenstvu nema motiva.
Airbus je pomalo iznenađujuće došao do drugog mjesta u prvom dijelu sezone, no sada je već jasno da će Bangor imati velikih problema u borbi za poziciju broj dva. Popularni Wingmakersi su se dodatno osnažili ove zime te se čine još jači nego jesenas. Svoju kvalitetu su potvrdili i u nastavku sezone. Iako su u posljednjih mjesec dana izgubili od TNS-a i dva puta od Bangora u tim dvobojima su zaslužili daleko više i samo ih je neiskustvo i nedostatak sreće ostavilo praznih ruku. No, već protiv Port Talbota su pokazali da nema govora o krizi i s novom pobjedom su ponovno zasjeli na drugo mjesto.
Prestatyn nikako ne uspijeva doći do ligaške pobjede i stvarno je zanimljivo kako ova sezona sve više sliči na prošlu kada su poraženi u svih deset utakmica u doigravanju. Poraz od TNS-a ne treba uzimati k srcu, no gubitak bodova od Carmarthena i Port Talbota daje do znanja da je ova momčad ipak kvalitetom daleko do TNS-a, Bangora i Airbusa.
Prestatyn se poslovično teško nosi s tjelesno snažnim Airbusom, što smo mogli vidjeti u tri ovosezonska međusobna dvoboja kada je Airbus uzeo puni plijen uz nevjerojatnu gol razliku 15-1! Posljednji put ove dvije ekipe susrele su se prije nešto više od mjesec dana (0-4) i danas očekujem još jednu uvjerljivu pobjedu Airbusa. Domaćini su itekako motivirani osvojiti drugo mjesto na tablici i ući u povijest, dok se Prestatyn u ovom trenutku više koncentrira na utakmicu kupa slijedeći tjedan i u prvenstvu nema motiva.
-
- Kontakt:
Ako moze pomoc...
Da li da stavim na tiket Khimki - Caja Laboral 1 ili Ferrer - Hass 1
ili pak da oba para zaobidjem
Hvala unaprijed
Da li da stavim na tiket Khimki - Caja Laboral 1 ili Ferrer - Hass 1

ili pak da oba para zaobidjem

Hvala unaprijed

Navarro uopšte ne igra protiv Siene večerasSchwarz je napisao/la:watford-burnley zX2( u zadnjih 5 meceva uvijek pada vise od 3gola,)
mastricht-de grafscha pm3(zadnjih 6 meceva je ovo prolazilo)
navaro manje od 14.5,kako je barsa sigurno prva mislim da navaro nece provesti mnogo minuta na terenu,pa samim tim i nece preci ovu granicu
caen-arles 1 (caen se bori za ulazak u 1.ligu i mislim da veceras bi trebao uzeti )
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ajmo Jovo na novo
Jucer veoma lose,5/10
Derry City-Shelbourne 1
Ferrer-Haas (-22,5+) z2
Ferreira-Gil Vicente 1
MVV Maastricht-De Graafschap (P.S) ps1
-22,5+/R.Westbrook (OKL) 2
Crystal P-Birmingham (K.P) kp1
Leicester-Millwall 1
Na 2 KM,75 KM

Derry City-Shelbourne 1
Ferrer-Haas (-22,5+) z2
Ferreira-Gil Vicente 1
MVV Maastricht-De Graafschap (P.S) ps1
-22,5+/R.Westbrook (OKL) 2
Crystal P-Birmingham (K.P) kp1
Leicester-Millwall 1
Na 2 KM,75 KM

❶❾❽❽
dvojica sigurnih lagano..bevanda4 je napisao/la:1/4 finala
robertson @1,30 (mislim da campbell moze biti zadovoljan ucinjenim.. Na jedvite jade prošao ebdona (trenutni prvak china opena) i danas dotta.. Dok robertson jutros u osmini finala sa 5-1 osramoti jednog Marka Allena.. Što reći? Neil sutra ide dalje, to je gotovo sigurno!) REZ: 5-2
selby @1,50 (opet su precijenili williamsa.. Danas je dobio Ali Cartera, al mislim da je to to od njega za ovaj turnir. Malo se kasno sjetio proigrat. Ide sutra na Selbya koji se ruga svima redom (prije 2 dana falio crnu za maximalan break od 147, al legenda se samo nasmije i vrati u fotelju hahah... većina bi ih zaplakala da im se to desi..) Igra odličan snooker, trenutni je svjetski broj 2. (mislim da bi mogao opet biti prvi ako otide do kraja na ovom turniru, pošto je trumpa (1. na rang listi) nekidan izbacio lisowski.. Da se razumijemo, williams je igračina, al gledao sam ga jutros.. Nije jos 100% siguran u sebe. Da je Ali Carter bio imalo bolje raspolozen, odnio bi pobjedu vrlo lako. Na ovakvog selbya tolika kvota se ne propušta, ukratko) evo link od "140 brejka" ako je netko voljan
http://www.youtube.com/watch?v=wT1n-TnsiTg REZ: 5-1
"iznenađenja"
lisowski @2,40 (navijam za murphya, al mladi lisowski tako dobro igra ovaj turnir da bi bio grijeh propustit ovakvu kvotu.. Bit će dobar meč, predviđam da će se zavrsiti sa deciderom (ako budu 4:4, onaj zadnji 9. frame zove se "decider") REZ: 4-5
bingham @2,30 (samo iz razloga što maguire previše oscilira, već sam nekoliko puta pisao o tome.. od 2008. samo je jedan turnir osvojio, na svim ostalima pada u zavrsnici.. Nadajmo se da će se to sutra ponovit sa binghamom) REZ: 1-5
danas mi je proslo 5 parova snookera, pa sam odlucio opet podijelit s vama misljenja za cetvrtfinale u nadi da bi se moglo i sutra sta zaradit. Sretno ako tko isprati.
od iznenadenja pogodeno samo da ce bit yebeno i doc do decidera, al murphy je ocito iskoristio koju godinu iskustva vise i prolazi u polufinale, steta za lisowskog (ako sam dobro razumio komentatora maloprije - Shaun je preokrenuo 4-2!).. Bingham - ni blizu!
U desetom selu živi Antuntun!
Ja sam vec poceo NBA analizirati, ima jako dobrih parova veceras pa da probamo zaraditi dok nisu povecali granice ili sputili kvote
ja sam igrao monroe i westbrook na visoki ulog. Westbrook po meni ako ne prodje onda stvarno ne znam sta recicanca je napisao/la:Ja sam vec poceo NBA analizirati, ima jako dobrih parova veceras pa da probamo zaraditi dok nisu povecali granice ili sputili kvote

Monroe mi je manje siguran i ne volim toliko se kladit na njega al danas sam morao

J.R. Smith - VIŠE od 19 poena.
Također igrat ću Wall VIŠE od 20 poena i vjerovatno Westbrook VIŠE od 22, ali ne idu na isti listić svi. Sretno!
Također igrat ću Wall VIŠE od 20 poena i vjerovatno Westbrook VIŠE od 22, ali ne idu na isti listić svi. Sretno!
Osim - drugo ime za Želju !
Igro na veci ulog
westbrook 0ver 22
Monroe 0ver 15
Lillard 0ver 19
New york i miami
Nisu lose margine na wade 20,5
Wall over
bosh under
parker under
carmelo under
Sretno svima
westbrook 0ver 22
Monroe 0ver 15
Lillard 0ver 19
New york i miami
Nisu lose margine na wade 20,5
Wall over
bosh under
parker under
carmelo under
Sretno svima
evo nesto sto cu odigrati ako rade klad. a sve je na osnovu statistike:
Airbus-Prestatyn T. 1 ili 4+ - Prestatyn 4 poraza zaredom , tacnije od posljednjih 8 meceva samo dva boda izvukli , Airbus ih ove god. redovno dere 4-0,6-1,5-0 ....
Heist-Lommel (dg) 1 - odigrali 5 medjusobnih utakmica i u svakoj oba dala go , Heist od 10 posljednjih meceva nije tri puta igrao oba daju dok gosti imaju isti omjer...
Maastricht-De Graafschap (dg) 1- posljednjih 7 meceva ova dva tima zavrsilo oba daju go ...
jos se kontam bil igrao Brown B preko 18 , igra protiv barcalone proslu im je dao 19 ...
Airbus-Prestatyn T. 1 ili 4+ - Prestatyn 4 poraza zaredom , tacnije od posljednjih 8 meceva samo dva boda izvukli , Airbus ih ove god. redovno dere 4-0,6-1,5-0 ....
Heist-Lommel (dg) 1 - odigrali 5 medjusobnih utakmica i u svakoj oba dala go , Heist od 10 posljednjih meceva nije tri puta igrao oba daju dok gosti imaju isti omjer...
Maastricht-De Graafschap (dg) 1- posljednjih 7 meceva ova dva tima zavrsilo oba daju go ...
jos se kontam bil igrao Brown B preko 18 , igra protiv barcalone proslu im je dao 19 ...
Stvarno odlična NBA ponuda, a samim tim i odlična prilika da se značajno ugrozi stanje računa. Pa ovako:
J.R.Smith over 19,5 @ 1.85
Knicksi dočekuju Bobcatse, što je još jedna izvrsna prilika za Smitha da nastavi odlične partije i pokuša uloviti nagradu za najboljeg šestog igrača lige. U zadnje vrijeme vrlo agresivno napada obruč pa tako i ne zavisi mnogo od vanjskog šuta kao ranije. Ako bude agresivan kao u prošle dvije utakmice može opet ubaciti 30+. Sumnjam da će Melo ili neko drugi previše forsirati protiv očajne Charlotte, Smith je tu prvi kandidat.
New York-Charlotte 1 @ 1.10 i Minnesota-Oklahoma kp2 @ 1.25
Ove dvije za uslova, Knickse nema potrebe analizirati, Oklahoma se bori za prvo mjesto na zapadu dok Minnesota nema za šta da igra osim za ponos.
Kvota: 2.54
------------------------------
Westbrook over 22,5 @ 1.70
Kvota je već opala, nisam jutros ufatio onu 1.85. Svi trpaju na njega što je i logično. Iako u zadnje vrijeme ne prebacuje često ovu marginu ipak uzima dosta šuteva. Večeras očekujem utakmicu na više poena a Westbrook je u 3 međusobne ove sezone svaki put prebacio ovu marginu.
Murray-Gasquet (+5,5) h2 @ 1.35
Murray je jučer dobio najviše zbog greški Čilića, iako je odigrao sasvim solidno. Ipak, nije pokazao neku pretjerano dobru igru kada treba napasti dok je Gasquet neočekivano lako dobio Berdycha. Francuz se dobro kreće, servis ga služi i trebao bi pokriti ovaj hendikep.
Brook Lopez over 19,5 @ 1.85
Idu Denveru koji igra brzo. Lopez redovno uzima stvarno veliki broj šuteva za centra i uglavnom prebaci ovu marginu ako odigra 30+ minuta a da na sebi nema nekog dobrog čuvara tipa Horford. McGee nije dovoljno inteligentan da ga brani iako je fizički nadmoćniji a Nuggetsi ne brane pick&roll baš vrhunski pa očekujem dosta lakih poena.
Kvota: 4.25
Još morete probat, a i ja ću na nekom narodnom listiću:
Rubio under 12,5
Horford over 18,5
Josh Smith over 18,5
Atlanta kp2 @ 1.95
San Antonio-Clippers (+4,5) h2 @ 1.85
New York-Charlotte (+13,5) h1 @ 1.85
Wall over 20,5 @ 1.85
Monroe over 15,5 @ 1.85
Lillard over 19,5 @ 1.85
Eto baš sam ih nabaco.
J.R.Smith over 19,5 @ 1.85
Knicksi dočekuju Bobcatse, što je još jedna izvrsna prilika za Smitha da nastavi odlične partije i pokuša uloviti nagradu za najboljeg šestog igrača lige. U zadnje vrijeme vrlo agresivno napada obruč pa tako i ne zavisi mnogo od vanjskog šuta kao ranije. Ako bude agresivan kao u prošle dvije utakmice može opet ubaciti 30+. Sumnjam da će Melo ili neko drugi previše forsirati protiv očajne Charlotte, Smith je tu prvi kandidat.
New York-Charlotte 1 @ 1.10 i Minnesota-Oklahoma kp2 @ 1.25
Ove dvije za uslova, Knickse nema potrebe analizirati, Oklahoma se bori za prvo mjesto na zapadu dok Minnesota nema za šta da igra osim za ponos.
Kvota: 2.54
------------------------------
Westbrook over 22,5 @ 1.70
Kvota je već opala, nisam jutros ufatio onu 1.85. Svi trpaju na njega što je i logično. Iako u zadnje vrijeme ne prebacuje često ovu marginu ipak uzima dosta šuteva. Večeras očekujem utakmicu na više poena a Westbrook je u 3 međusobne ove sezone svaki put prebacio ovu marginu.
Murray-Gasquet (+5,5) h2 @ 1.35
Murray je jučer dobio najviše zbog greški Čilića, iako je odigrao sasvim solidno. Ipak, nije pokazao neku pretjerano dobru igru kada treba napasti dok je Gasquet neočekivano lako dobio Berdycha. Francuz se dobro kreće, servis ga služi i trebao bi pokriti ovaj hendikep.
Brook Lopez over 19,5 @ 1.85
Idu Denveru koji igra brzo. Lopez redovno uzima stvarno veliki broj šuteva za centra i uglavnom prebaci ovu marginu ako odigra 30+ minuta a da na sebi nema nekog dobrog čuvara tipa Horford. McGee nije dovoljno inteligentan da ga brani iako je fizički nadmoćniji a Nuggetsi ne brane pick&roll baš vrhunski pa očekujem dosta lakih poena.
Kvota: 4.25
Još morete probat, a i ja ću na nekom narodnom listiću:
Rubio under 12,5
Horford over 18,5
Josh Smith over 18,5
Atlanta kp2 @ 1.95
San Antonio-Clippers (+4,5) h2 @ 1.85
New York-Charlotte (+13,5) h1 @ 1.85
Wall over 20,5 @ 1.85
Monroe over 15,5 @ 1.85
Lillard over 19,5 @ 1.85
Eto baš sam ih nabaco.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Duke - Michigan State < 134.5
PSG 1
Murray 1
Memphis kp1
7.12
PSG 1
Murray 1
Memphis kp1
7.12
Cean - Arles 1 1.65 - Bore se za ulazak u prvu ligu.
Airbus - Prestatyn 1 1.50 - Prepisano od @ElvirRahimic.
Shamrock - Corck City 1 1.65 - Cisto na osjecaj, a i Shamrock je kvalitetnija ekipa.
Ferreira - Gil Vicente(F.T) 1 1.65 - Bore se sa Bragom za to trece mjesto koji vodi do kvalifikacije za ligu sampiona.
Kvota: 8.17
Uplata: 1.10
Dobitak: 8.99
Airbus - Prestatyn 1 1.50 - Prepisano od @ElvirRahimic.
Shamrock - Corck City 1 1.65 - Cisto na osjecaj, a i Shamrock je kvalitetnija ekipa.
Ferreira - Gil Vicente(F.T) 1 1.65 - Bore se sa Bragom za to trece mjesto koji vodi do kvalifikacije za ligu sampiona.
Kvota: 8.17
Uplata: 1.10
Dobitak: 8.99
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Evo napisao sam za sada 4 kratke analize i dodat cu jos koji info.. za sada imam odigrano na wwinu westbrooka i monroa i nyk 1x kao treci par
R.Westbrook (Oklahoma) (22,5) over
Westbrook i ekipa veceras gostuju kod Minnesote. Minnesota ima odlicnu ekipu ali su ih povrede dosta pokosile tako da se ne sjecam jesu li ikako zajedno ove sezone igrali Rubio,Kirilenko,Pekovic i Love. Strasna je to ekipa i prva trojica su zdrava i igraju a po najavama bi trebao Love biti spreman sljedeci tjedan. Westbrooka veceras ocekuje dvoboj sa Rubiom koji i nije bas neki dobar obrambeni igrac. Susreli su se dva puta ove sezone i Westbrook je zabio 30 i 37 poena. Dosta mala granica za Russela, i ako se sjetimo prije mjesec dana bila je cak 27,5. Mislim da nece biti blow out i da ce Minnesota pruziti dobar otpor, i da ce Westbrook odigrati bar vecinu svoje minutaze i mislim da bi trebao preci ovu granicu.
G.Monroe (Detroit) (15,5) over
O slaboj Torontovoj obrani pod kosem sam pisao u srijedu kada sam igrao Horforda over i koji je prosao bez problema. Veceras cu tako probati i Monroa koji je u solidnoj formi i postize u prosjeku 15,8 poena po utakmici. Monroe se sa Torontom susreo 4 puta ove sezone, 2 puta u predsezonskim utakmicama kada im je zabio 17 i 9 poena (naravno igrao samo 25 minuta) , a u regularnom dijelu im je zabio 19 i 35 poena. Veceras ocekujem zanimljiv mec u kojemu je tesko prognozirati pobjednika tako da ne bi trebalo biti blow outa i ocekujem da ce Monroe odraditi svoju minutazu i da ce veceras biti glavna karika u napadu i trebao bi preci ovu granicu.
J.Wall (Washing.) (19,5) over
Nakon povratka Walla sredinom prvog mjeseca ekipa Washingtona napokon se poslozila i pocela pruzati dobre partije. Wall se nalazi na prosjeku od 16,8 koseva i 7,7 asistencija po utakmici. Veceras njegovu ekipu ocekuje dvoboj sa Orlandom. Obe ekipe dosta oslabljene tako da ce ovo biti cak i zanimljiv dvoboj. Wallov cuvar ce veceras biti Nelson koji nije nesto posebno u obrani a to nam pokazuje i podatak da dopusta u prosjeku 20 poena po utakmici. Wall je usao u strasnu formu sto mozemo vidjeti i iz zadnje dvije utakmice kada je Westbrooku dao 18 i Memphisu 47. Veceras su kod Washingtona upitni: Ariza, Nene, Beal, Price i Webster sto jos vise povecava mogucnost prolaska ovoga para.
D.Lillard (Portland) (20,5) over
Lillard, najbolji rookie ove sezone igra odlicno. U prosjeku daje 19 poena i ima 6,5 asistencija. Veceras njegova ekipa docekuje Utah s kojim se Lillard susreo 4 puta ove sezone. 2 puta u predsezoni kada im je zabio 21 i 12 poena, i dva puta u regularnom dijelu sezone kada je zabio 26 i 23. Trebao bi ga cuvati Williams koji nije bas obrambeni specijalac, a u prilog ovome paru ide i podatak da Utah dopusta 22 poena s pozicije playa. Kod Portlanda su veceras upitni Hickson, Aldridge i Pavlovic i ako oni ne budu igrali (a mislim da ce igrati) Lillard bi trebao proci bez vecih problema
LeBron James might sit out to rest on Friday - ako bude ovako moze se komotno odigrati Wade ili Bosh overi
Horford is dealing with an illness and is not expected to play Friday against the Celtics - prema ovome namece se Josh Smith over, a jos ako dodamo tome da ne igra Garnett ne vidim tko ce Smitha moci zaustaviti
Johnson is nursing a swollen quadriceps and knee. He was ruled out of the last two games and is not expected to play Friday against the Nuggets. - ako Joe ne bude igrao moze se odigrati over Lopeza ili Derona. Obojica imaju lake dvoboje, Lopez sa Kofasom koji je jako los u obrani i Deron sa Millerom jer je Lawson ozljedjen
mforce i bevanda ako imate koji dobar savjet ili prijedlog dobro bi doslo
R.Westbrook (Oklahoma) (22,5) over
Westbrook i ekipa veceras gostuju kod Minnesote. Minnesota ima odlicnu ekipu ali su ih povrede dosta pokosile tako da se ne sjecam jesu li ikako zajedno ove sezone igrali Rubio,Kirilenko,Pekovic i Love. Strasna je to ekipa i prva trojica su zdrava i igraju a po najavama bi trebao Love biti spreman sljedeci tjedan. Westbrooka veceras ocekuje dvoboj sa Rubiom koji i nije bas neki dobar obrambeni igrac. Susreli su se dva puta ove sezone i Westbrook je zabio 30 i 37 poena. Dosta mala granica za Russela, i ako se sjetimo prije mjesec dana bila je cak 27,5. Mislim da nece biti blow out i da ce Minnesota pruziti dobar otpor, i da ce Westbrook odigrati bar vecinu svoje minutaze i mislim da bi trebao preci ovu granicu.
G.Monroe (Detroit) (15,5) over
O slaboj Torontovoj obrani pod kosem sam pisao u srijedu kada sam igrao Horforda over i koji je prosao bez problema. Veceras cu tako probati i Monroa koji je u solidnoj formi i postize u prosjeku 15,8 poena po utakmici. Monroe se sa Torontom susreo 4 puta ove sezone, 2 puta u predsezonskim utakmicama kada im je zabio 17 i 9 poena (naravno igrao samo 25 minuta) , a u regularnom dijelu im je zabio 19 i 35 poena. Veceras ocekujem zanimljiv mec u kojemu je tesko prognozirati pobjednika tako da ne bi trebalo biti blow outa i ocekujem da ce Monroe odraditi svoju minutazu i da ce veceras biti glavna karika u napadu i trebao bi preci ovu granicu.
J.Wall (Washing.) (19,5) over
Nakon povratka Walla sredinom prvog mjeseca ekipa Washingtona napokon se poslozila i pocela pruzati dobre partije. Wall se nalazi na prosjeku od 16,8 koseva i 7,7 asistencija po utakmici. Veceras njegovu ekipu ocekuje dvoboj sa Orlandom. Obe ekipe dosta oslabljene tako da ce ovo biti cak i zanimljiv dvoboj. Wallov cuvar ce veceras biti Nelson koji nije nesto posebno u obrani a to nam pokazuje i podatak da dopusta u prosjeku 20 poena po utakmici. Wall je usao u strasnu formu sto mozemo vidjeti i iz zadnje dvije utakmice kada je Westbrooku dao 18 i Memphisu 47. Veceras su kod Washingtona upitni: Ariza, Nene, Beal, Price i Webster sto jos vise povecava mogucnost prolaska ovoga para.
D.Lillard (Portland) (20,5) over
Lillard, najbolji rookie ove sezone igra odlicno. U prosjeku daje 19 poena i ima 6,5 asistencija. Veceras njegova ekipa docekuje Utah s kojim se Lillard susreo 4 puta ove sezone. 2 puta u predsezoni kada im je zabio 21 i 12 poena, i dva puta u regularnom dijelu sezone kada je zabio 26 i 23. Trebao bi ga cuvati Williams koji nije bas obrambeni specijalac, a u prilog ovome paru ide i podatak da Utah dopusta 22 poena s pozicije playa. Kod Portlanda su veceras upitni Hickson, Aldridge i Pavlovic i ako oni ne budu igrali (a mislim da ce igrati) Lillard bi trebao proci bez vecih problema
LeBron James might sit out to rest on Friday - ako bude ovako moze se komotno odigrati Wade ili Bosh overi
Horford is dealing with an illness and is not expected to play Friday against the Celtics - prema ovome namece se Josh Smith over, a jos ako dodamo tome da ne igra Garnett ne vidim tko ce Smitha moci zaustaviti
Johnson is nursing a swollen quadriceps and knee. He was ruled out of the last two games and is not expected to play Friday against the Nuggets. - ako Joe ne bude igrao moze se odigrati over Lopeza ili Derona. Obojica imaju lake dvoboje, Lopez sa Kofasom koji je jako los u obrani i Deron sa Millerom jer je Lawson ozljedjen
mforce i bevanda ako imate koji dobar savjet ili prijedlog dobro bi doslo

Plus još za Detroit vcrs nece nastupiti rezerzvni K-C Villanueva,sto bi moglo znaciti da bi Monroe jedno vrijeme mogao provesti na ''cetvorci'' dok ce Drummond biti u sastavu ali ne vjerujem da ce imati znacajniju minutazu.................
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja uplatio 2 "iznenađenja" za večeras:
Ferrer - Haas 2
Murray - Gasquet 2 (navijački)
Haas je u strašnoj formi. Backhand ga odlično služi (to smo i navikli), dobro returnira, sjajno se kreće, a dobio je Simona i Đokovića bez imalo muke. Ferrer je i protiv Melzera opasno plesao (istina, treći set je riješio bez po' muke), ali Haas je sigurno bolji i kompletniji igrač od Austrijanca.
Što se tiče drugog meča, to je više navijački. Dok Haas ipak ima realne šanse da se nađe u finalu, Gasquetove su izražene u mnogo manjim procentima. Andyju je otvoren put (Đoković i Delpo ispali, Nadal i Roger otkazali) ka novoj tituli i zbog toga će sigurno zapeti iz petnih žila. Ono što ide u prilog Gasquetu je što ovaj turnir nije odigrao pod ručnom, već napada kad god je to moguće. Backhand i njega odlično služi, leti po terenu i maksimalno je nabrijan. Uostalom, znao je on i u prošlosti "iznenaditi" Murraya.
Sretno onim koji isprate neki od ova 2 para.
Ferrer - Haas 2
Murray - Gasquet 2 (navijački)
Haas je u strašnoj formi. Backhand ga odlično služi (to smo i navikli), dobro returnira, sjajno se kreće, a dobio je Simona i Đokovića bez imalo muke. Ferrer je i protiv Melzera opasno plesao (istina, treći set je riješio bez po' muke), ali Haas je sigurno bolji i kompletniji igrač od Austrijanca.
Što se tiče drugog meča, to je više navijački. Dok Haas ipak ima realne šanse da se nađe u finalu, Gasquetove su izražene u mnogo manjim procentima. Andyju je otvoren put (Đoković i Delpo ispali, Nadal i Roger otkazali) ka novoj tituli i zbog toga će sigurno zapeti iz petnih žila. Ono što ide u prilog Gasquetu je što ovaj turnir nije odigrao pod ručnom, već napada kad god je to moguće. Backhand i njega odlično služi, leti po terenu i maksimalno je nabrijan. Uostalom, znao je on i u prošlosti "iznenaditi" Murraya.
Sretno onim koji isprate neki od ova 2 para.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
da amarosim i tebe sam zaboravio zamoliti za savjet ili prijedlog 
Isplati se odigrati i Carmela under jer ocekujem blow out

Isplati se odigrati i Carmela under jer ocekujem blow out
Jel vakat da Pierce ide over..zadnju je na granici 19 stao?
-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: ElvirRahimic, dana/u 30 mar 2013, 01:53, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.