FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ko još misli da je Bayern u slabijom formi nego na početku sezone ?
Da li je u pitanju stanje na tabeli i opuštanje ili upravo pad u formi. Nekako mi je teško povjerovati da jedna ekipa, ma koja god to bila može igrati bez nekih padova i kikseva. Recimo Arsenal je kiks, ako budu igrali tako nesigurno protiv Juventusa onda bi mogli ranije nego planirano napustiti LP-a. Počeli su bez veze primati neke golove, u repkama BvB-ovci dominirali, zanimljivo.
Da li je u pitanju stanje na tabeli i opuštanje ili upravo pad u formi. Nekako mi je teško povjerovati da jedna ekipa, ma koja god to bila može igrati bez nekih padova i kikseva. Recimo Arsenal je kiks, ako budu igrali tako nesigurno protiv Juventusa onda bi mogli ranije nego planirano napustiti LP-a. Počeli su bez veze primati neke golove, u repkama BvB-ovci dominirali, zanimljivo.
Ja mislim sto se tice tog tvog pitanja da je ipak to opustanje pad forme nije sigurno, arsenal sto prije zaboraviti i okrenuti se Juventusu i aBd ostvariti pobjedu pred svjom publikom i tamo onda otici rahat...Neutral je napisao/la:Ko još misli da je Bayern u slabijom formi nego na početku sezone ?

19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3
- brzitesanj
- Kontakt:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna na arapskom i ruskom jeziku?
Rummenigge je odgovorio:
- "Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti."

Rummenigge je odgovorio:

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- gerdmuller
- Kontakt:
U potpunosti se slazem.Nase najvece pojacanje ovo ljeto.Sad kad usporedim koja je to razlika imat Nerlingera ili Sammera za sportskog direktora...amerosm je napisao/la:Odlican interviju Sammer-a za BILD koji vrijedi procitati...Upravo je osoba kao ON nedostajao Bayernu proteklih godina.
http://www.bild.de/sport/fussball/matth ... .bild.html

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Đe ste jajarci malih muda, al' pickolizci pravi...
Kao obično počinjem, tako ću i sada
pojma vi nemate,
iako ne znam što ovo govorim jer ništa pametno niste rekli, tačnije ničeg novog,
ili nešto što već ne znamo, trenutno je zatišje, a onda će da krene ludilo,
al' ukoliko nas Juve iznenadi propa nam slavlje, a secku godišnji, ode sve u 3 lijepe...
Što se druženja tiče, izađite vas trojica, kakvi organizatori i ostale pi.cke materine
,
istina da će tu nularica biti
, pa će vas zbog njega i čudni pogledi pratiti
,
ne dajte se zbuniti, nego recite
nije on odavde.
A vjerovatno da ćemo nekad u budućnosti i ozbiljnije druženje organizovati,
samo se bojim što ste bosanci, a tu ljudi slabo ima.

Kao obično počinjem, tako ću i sada

iako ne znam što ovo govorim jer ništa pametno niste rekli, tačnije ničeg novog,
ili nešto što već ne znamo, trenutno je zatišje, a onda će da krene ludilo,
al' ukoliko nas Juve iznenadi propa nam slavlje, a secku godišnji, ode sve u 3 lijepe...

Što se druženja tiče, izađite vas trojica, kakvi organizatori i ostale pi.cke materine

istina da će tu nularica biti

ne dajte se zbuniti, nego recite

A vjerovatno da ćemo nekad u budućnosti i ozbiljnije druženje organizovati,
samo se bojim što ste bosanci, a tu ljudi slabo ima.

Ma Nerlinger je bio obicna marioneta!!!Neutral je napisao/la:Sammer mi je drag jer je agresivan. Nema šutnje, uvijek pametuje nešto i nikada nije zadovoljan. Takav nam je i trebao a ne šutnja u obliku Nerlingera
A sto se tice Vidala, da cak Uli i predje preko ponosa,sto inace ne radi, koga bi taj Vidal izbacio iz prve postave, odnosno da bolje formulisem pitanje sa kim bi se borio za prvu postavu???
Tesko da bi taj imao vecu minutazu od Shaq-a!!!
Dobrodoslica novim clanovima i od mene

Stern des Südens
Dobar, dobar...brzitesanj je napisao/la:Zasto je Bayernova stranica sad dostupna na arapskom i ruskom jeziku?
Rummenigge je odgovorio:
![]()

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cujem bice nesto org. u Tuzli? Imal bujruma 

Bujruma uvijek ima i bice organizovano gledanje za uzvratnu utakmicu u kafani na Balkanu (La Boom kod Mejdana)NYKnicks Fan je napisao/la:Cujem bice nesto org. u Tuzli? Imal bujruma

Koliko god bi bilo veselo sutra tacnu ukrasti, ja nisam za takvog scenarija. Taj rekord bi nas mogao omesti bez obzira koliko se Sammer trudi to da umiri. Efekat jata je nenadje&iv, kad jedan krene, drugi se hvata kola, treci se lijepi i eto Zikinog kola u po bijela dana... Pobijedimo HSV-e, ali nek i zutalji pobijede
Sent from my Philips Smart TV.
Ja želim da se sutra upakuje ta titula, jer što prije, to bolje. Naravno i slast je da to bude najranija titula ikada osvojena, bio bi to rekord, a bio bi mislim dobar psihološki podstrek za ekipu. Nisam mišljenja da bi to nešto loše uticalo na ekipu i da bi došlo do opuštanja. Puni fokus bi se definitivno mogao usmjeriti na preostala 2 takmičenja.
Šteta je što sutra ako dođe do tog osvajanja titule, neće biti tradicionalne Bierdusche (zbog priprama za utakmicu s Juveom). Ekipa će zajedno s vodstvom kluba to proslaviti uz večeru, a i Bierdusche će se nadoknaditi u predposljednjem kolu, kada bude i uručivanje salatare.
Navodno ako se titula već sad upakuje, do kraja sezone bi mogao dobiti više prostora za igru i Emre Can.
Šteta je što sutra ako dođe do tog osvajanja titule, neće biti tradicionalne Bierdusche (zbog priprama za utakmicu s Juveom). Ekipa će zajedno s vodstvom kluba to proslaviti uz večeru, a i Bierdusche će se nadoknaditi u predposljednjem kolu, kada bude i uručivanje salatare.
Navodno ako se titula već sad upakuje, do kraja sezone bi mogao dobiti više prostora za igru i Emre Can.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- supermario
- Kontakt:
Ako sutra uzmemo titulu, odmah ce mo pojacati spamanje o Guardioli i mogucim pojacanjima, tako da bih ipak volio da titula jos malo saceka, cisto da imamo o cemu pricati a da to nije ljetni prelazni rok 

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Sutra ce se poceti slaviti titula na Alianz Areni i sirom grada ja mislim, ali ipak ostavimo to po strani da mi upisemo tri boda...
ICH LIEBE DICH MUNCHEN...<3

- gerdmuller
- Kontakt:
Contento:"Mogu zamisliti da ostanem u Bayernu cijelu karijeru.Ovdje se ocjećam jako dobro"! Meni malo cudna,ali draga izjava i volio bih da bude tako.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
- Kontakt:
Kakav Contento i kakvi bakraci, on je kalibar za B tim Bayerna.gerdmuller je napisao/la:Contento:"Mogu zamisliti da ostanem u Bayernu cijelu karijeru.Ovdje se ocjećam jako dobro"! Meni malo cudna,ali draga izjava i volio bih da bude tako.
Drago mi je da se Ribi vratio.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne treba nam nepotrebno eksperimentisanje u samoj zavrsnici Lige Prvaka.Uredu odmoriti igraca jedno poluvrijeme,ali prvih 11 treba uhvatiti ritam.effe_sa je napisao/la: Navodno ako se titula već sad upakuje, do kraja sezone bi mogao dobiti više prostora za igru i Emre Can.
Nije za nas dobro nikako sto smo titulu vec ovako rano osvojili.Trebalo bi igrace prizemljiti sto prije.
#miasanmia
Prizemljeni su oni nakon Arsenala i dva poraza u finalima LP.schweinsteiger je napisao/la:Ne treba nam nepotrebno eksperimentisanje u samoj zavrsnici Lige Prvaka.Uredu odmoriti igraca jedno poluvrijeme,ali prvih 11 treba uhvatiti ritam.effe_sa je napisao/la: Navodno ako se titula već sad upakuje, do kraja sezone bi mogao dobiti više prostora za igru i Emre Can.
Nije za nas dobro nikako sto smo titulu vec ovako rano osvojili.Trebalo bi igrace prizemljiti sto prije.
Ma nije bgm los Conte ipak mu treba malo vremena da se navikne na ekipu i sve.., a ta izjava meni nije cudna nimalo.Bundesliga je napisao/la:Kakav Contento i kakvi bakraci, on je kalibar za B tim Bayerna.gerdmuller je napisao/la:Contento:"Mogu zamisliti da ostanem u Bayernu cijelu karijeru.Ovdje se ocjećam jako dobro"! Meni malo cudna,ali draga izjava i volio bih da bude tako.
Drago mi je da se Ribi vratio.

@Bundesliga ovo je moje misljenje.

- BavaracZenica
- Kontakt:
Misljenja sam da ce i Bayern i Dortmund danas slaviti , tako da jos nece ta titula biti upisana, no eto
najvise mi je ta utakmica sa Juventusom u glavi, al sam veliki optimista pred tu utakmicu i siguran sam u pobjedu 
Samo mirne glave uci, i derat sve redom, ne trebamo se previse dizat al igrat nasu igru i sve ono lijepo ce doci, red je da se sve osvoji ove godine

Samo mirne glave uci, i derat sve redom, ne trebamo se previse dizat al igrat nasu igru i sve ono lijepo ce doci, red je da se sve osvoji ove godine

FC Bayern !!!!!