Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

terabajt
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la terabajt » 28 mar 2013, 22:57

harishp je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Po mome mišljenju ako ne možemo uz dužno poštovanje prosječnu Slovačku dobiti u dvomeču te ako ćemo kiksati na nekoj ˝manjoj˝utakmici onda nemam šta tražiti u Brazilu.Znači do kraja je ostalo još 5 utakmica tj. 15 bodova od kojih očekujem 5 pobijeda tj. 15 bodova. ;)
U prevodu zinula gujca.onako usput uz duzno postovanje ti prosjecni Slovaci su i skuplji od nas.
cuj skuplji,kolko vrede.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 mar 2013, 22:58

terabajt je napisao/la:
harishp je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Po mome mišljenju ako ne možemo uz dužno poštovanje prosječnu Slovačku dobiti u dvomeču te ako ćemo kiksati na nekoj ˝manjoj˝utakmici onda nemam šta tražiti u Brazilu.Znači do kraja je ostalo još 5 utakmica tj. 15 bodova od kojih očekujem 5 pobijeda tj. 15 bodova. ;)
U prevodu zinula gujca.onako usput uz duzno postovanje ti prosjecni Slovaci su i skuplji od nas.
cuj skuplji,kolko vrede.
Skupi su,bre.
Nesto vise od 100 malijona eura.
Hamso i Skrti im drze prosjek.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 mar 2013, 23:11

Nisam znao da su skuplji ,reko mi imamo dzeku koji drzi nas prosjek :P.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 28 mar 2013, 23:16

Ne možemo bahato unaprijed upisivati svih šest bodova protiv Slovačke. Njihovi igrači su na mnogim pozicijama jaki kao i naši.

Malo Ivicinog vidjenja. Uvijek ga možeš primijeniti na danas.
[youtube][/youtube]

I da... ne znam kako to nikad da napišem a uvijek kad vidim polemiku o tome hoću. Ivica ovde priča o trci ("...pada taktika, pada sve..."). On ovde nije pričao o brzni. To su dva različita pojma. A ova izjava se u BiH i poprilično u regionu smatra svetinjom.

Još Ivice. Vrijedi malo obnoviti gradivo. Što on kaže mi pobjedu upišemo prije nego smo i igrali.

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 28 mar 2013, 23:20

Kad gledas na transfermarktu jaki su im igraci hamsik skrtel hubocan stoch kucka i ostalo drustvo vrijede oko 110 miliona eura al mislim da nisu dorali nama ne mogu litvaniju kuci pobjedit kojima albanija lagano uvali cetiri komada onda realno nemaju sansi protiv nas nisu u formi leze nam dobili smo ih nedavno kuci znaci u zenici ih dobit 2 razlike u bratislavi i bod dobar

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2013, 23:42

[youtube][/youtube]

8-)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 mar 2013, 00:07

Realno ili ne, moramo ići na svih 6 bodova, priželjkivati tih 6 bodova i ne šaliti se. Pred utakmicu u Grčkoj veći nas je previđala da ćemo osvojiti 4 boda u dvomeču sa njima, što se i ispostavilo tako. Sa kompletnim timom samo na 6 bodova.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 29 mar 2013, 00:46

harishp je napisao/la:U prevodu zinula gujca.Onako usput uz duzno postovanje ti prosjecni Slovaci su i skuplji od nas.
Bili su skuplji i od Litvanije.. paaa? ...
Nije sve u parama nesto je i u zlatu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 mar 2013, 00:52

Ajmo raja trebam pomoc. Mozel neko postavit klip koji je bht ili federalna pustila dan poslije tekme sa grckom, ono fol slavlje po gradovima sirom BiH. Valjda ima na youtubu hebem ga, al fakat hitno mi treba.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2013, 00:56

FliX je napisao/la:
harishp je napisao/la:U prevodu zinula gujca.Onako usput uz duzno postovanje ti prosjecni Slovaci su i skuplji od nas.
Bili su skuplji i od Litvanije.. paaa? ...
Nije sve u parama nesto je i u zlatu.
I mi od Rijeke :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 29 mar 2013, 08:17

Ljudi moji, ja stvarno nisam onaj koji se busi tipa mi smo najaci ovo ono, ali kakva Latvija kakvi bakraci, mislim halo ba dva tri razlike bez frke osjecam, a sto se tice ostalih tekmi, SVAKA ce nam biti kao domaca pogotovo sada kad je svaka "historijska" :mrgreen: , zato nea frke. Ovdje treba ove potencijalne igrace koje pratimo zapikata ako je moguce, i nebih bilo lose odigrati na Kosevu protiv Listajna. onako ispratiti repku pred 40,000 dusa u Brazil ;)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 29 mar 2013, 08:47

Nikad vise Kosevo :twisted:
SI AMO CONte!!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 29 mar 2013, 09:41

U Zmajevom gnijezdu Slovacka nema sta da trazi, jedino mogu da nas uzmu tamo kod njih ali Safet ce to lijepo slozit. Sto se Latvije tice svidja mi se ovaj pristup sto ce biti 14 dana pripreme i moci ce se razraditi svi scenariji i taktike. Ja sam 100% siguran u pobjedu tamo i u Zenici protiv Slovacke.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 29 mar 2013, 10:30

strah me je gostovanja u latviji jer je svima vec poodavno gotovo prvenstvo, ali s druge strane toliko smo ofanzivno jaki da ne sumnjam opet da mozemo utrpati barem dva komada. sto se tice slovacke jako je bitno da prvu igramo kuci i tu ako dobijemo bjezimo im na 8 bodova ,izbacujemo iz igre, tako da na revans u slovacku idemo razbijenoj vojsci......

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 29 mar 2013, 11:27

nedavnim izjavama kako se vec trebamo spremati za Brazil, Osim je ucinio medvjedju uslugu i selektoru i reprezentativcima stavljajuci im imperativ plasmana i pritisak javnosti u svim utakmicama do kraja... mi jesmo u najboljoj poziciji u odnosu na oba konkurenta, ali to jos ni blizu nije gotovo.. imamo 3 teska gostovanja, 1 laksi i jedan a la grcka mec u zenici i u svih 5 utakmica moramo uci maksimalno skoncentrisano... naravno da mi imamo kvalitet, ali pritisak javnosti i ocekivanja laganog plasmana do kraja mogu biti ogromna prepreka da se taj kvalitet unovci kroz rezultate... zato oprez s ocekivanjima i euforijom, moze nam se samo o glavu obit'...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 mar 2013, 11:55

amho je napisao/la:jedan a la grcka mec u zenici.
ne kontam. sorry ali utakmica kuci protiv slovaka koji su pedeseti na fifinoj rang listi, koji su u katastrofalnoj formi jos od svjetskog prvenstva, koji su u proslim kvalifikacijama kuci razbijeni od jedne armenije 0:4, te samo jednom uspjeli pobjedit vise od jednog gola razlike, nikako ne moze biti a la grcka, koji su jedna od najnezgodnijih reprezentacija zadnjeg desetljeca, koje u milion nastupa nismo uspjeli pobjedit, i koji su zadnji poraz u kvalifikacijama pretrpiliu septembru 2009., recimo kada smo mi ugostili turke na bilinom.

slovacka kuci se mora pobjediti, jednostavno mora. isto sto se mora pobjediti latvija vani i lihtenstajn kuci. ovdje cak i nema nekog podcjenjivanja i euforije, ovo je cista realnost ako mislimo ici na svjetsko.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 mar 2013, 11:58

Rockefeller je napisao/la:Ne možemo bahato unaprijed upisivati svih šest bodova protiv Slovačke. Njihovi igrači su na mnogim pozicijama jaki kao i naši.
wtf? :roll: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 mar 2013, 12:18

Haj ako ne dobijemo ove utakmice do kraja, makar smo vec sada osigurali baraz :mrgreen:

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 29 mar 2013, 12:28

arius je napisao/la:strah me je gostovanja u latviji jer je svima vec poodavno gotovo prvenstvo, ali s druge strane toliko smo ofanzivno jaki da ne sumnjam opet da mozemo utrpati barem dva komada. sto se tice slovacke jako je bitno da prvu igramo kuci i tu ako dobijemo bjezimo im na 8 bodova ,izbacujemo iz igre, tako da na revans u slovacku idemo razbijenoj vojsci......
Ovo je najbitnije u svoj ovoj prici :D
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 mar 2013, 12:31

Goalgetter je napisao/la:Haj ako ne dobijemo ove utakmice do kraja, makar smo vec sada osigurali baraz :mrgreen:
Šuti jezik pregriz'o :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.