To da se pohvališ da ti raja piše po ziduDex je napisao/la:Kod mene više tuđih objava na mom zidu nego mojih

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To da se pohvališ da ti raja piše po ziduDex je napisao/la:Kod mene više tuđih objava na mom zidu nego mojih
ni fejs nije mogao podnijeti kolicinu gluposti napisanih u poslednjih 11mjeseci na tvom profiluMrShadow je napisao/la:Meni sinoc nestalo sve sa zida u posljednjih 11 mjeseci, najnoviji mi post na zidu iz Marta prosle godine
![]()
??
jos se ne vraca posle 3 dana, poslao sam im mail ali nistaSveti je napisao/la:vratit će se
pitaj raula, on je dobar sa tim stvarima.forza je napisao/la:ee ljudi, pitanje u vezi fb .. kad udjem da se ulogujem uvijek mi e mail adresa i sifra ostanu zapamcene i moze uci ko hoce ... pokusao sve ne mogu ukinuti ...
ili instaliras jednostavno ccleaner..soxx je napisao/la:Izbrisi Cookiese(kolacice) to su ti sto zapamte sifru i mail.
Ukucaj na google "How to delete Cookies in firefox/chrome. Sta vec koristis.
i kad se logujes nemoj da pritisnes kad ti izbaci da memorise sifru.
A i to maznuli od twittera.vm22 je napisao/la:Pojavila mi se neka olovka pored imena jel to taj novi fejs
Ako koristis Mozillu, ides na Alati>Mogucnosti>Sigurnost>Spremljene lozinke i samo izbrises onu sa fb-a.forza je napisao/la:ee ljudi, pitanje u vezi fb .. kad udjem da se ulogujem uvijek mi e mail adresa i sifra ostanu zapamcene i moze uci ko hoce ... pokusao sve ne mogu ukinuti ...
za ChromePuma je napisao/la:Ako koristis Mozillu, ides na Alati>Mogucnosti>Sigurnost>Spremljene lozinke i samo izbrises onu sa fb-a.forza je napisao/la:ee ljudi, pitanje u vezi fb .. kad udjem da se ulogujem uvijek mi e mail adresa i sifra ostanu zapamcene i moze uci ko hoce ... pokusao sve ne mogu ukinuti ...
Za Chrome ili Operu ne znam, ali vjerovatno postoji slicna opcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 74 gosta.