FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma dobro gore rece lik, nema vise navike odlaska na stadione. Gledaju se lige petice na tv-u, nema ko prije kulture odlaska na stadione. Eno zeljo prvi na tabeli pa ih saka jada na utakmici , dobro osim cini mi se jednom rece kao sad da budu 10. dvije godine pa opet se bore za prvaka bilo bi svaku tekmu 10.000 na stadionu . To je ta sustina, ljude drzi trenutna furka, ici ce na par tekmi ili jednu sezonu i onda nece vise pa taman da je i klub prvi, nije furka iz godine u godinu bit ni prvi....a i omladina je nakaradna neka samo nek je usmrkat sta i para za binga njima dobro, ja se prije borio da me vode na stadion stariji, sad nemas koga povest ni da hoces a kamo li da te neko moli.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Prica se da vise nemozemo na sjever,haman je savez odlucio da se nemoze vise koristit ni jedna tribina koja nija zavrsena,jer je neki degen u visokom od domacih udario sudiju....
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Tribina jest nedovrsena ali se moze koristit jer je tribina ogradjena i sve je zavrseno sto se tice grubog rada, samo je ostalo da se napravi onaj prilaz na tribinu i da se doredi tribina i usminka kako treba, pogledaj kod Slavije kakav je stadion i sve ce ti bit jasno.Kapellen je napisao/la:Prica se da vise nemozemo na sjever,haman je savez odlucio da se nemoze vise koristit ni jedna tribina koja nija zavrsena,jer je neki degen u visokom od domacih udario sudiju....
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kapellen je napisao/la:Prica se da vise nemozemo na sjever,haman je savez odlucio da se nemoze vise koristit ni jedna tribina koja nija zavrsena,jer je neki degen u visokom od domacih udario sudiju....
Lovačke priče

Pobjeda je bolja od orgazma!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Znacenje fudbala u pravom smislu je nista drugo nego napraviti dobru ligu,dobre utakmice da bi imao pun stadion,znacenje fudbala nikako nije dolazak na utakmicu,tek tako..Par dobrih poteza na utakmici nebi skodilo,makar zuti karton,neki ostar start,sta ja znam,ovo je ljudi moji NEGLEDLJIVO pa nek prica ko sta hoce..Prica o spasavanju kluba je vec nesto drugo u sta sada nebi da ulazim...TRUST je napisao/la:Haj valjda do subote barem 1000 ljudi do 1500 bilo bi dobro,ima dostaglupe i umisljene raje ja bas danas govorim kako cu ici i ono zovem jos neke samnom. Kad ono uglas daj je.. to Podgrmec, i ja im objasnjavam nije uposte bitno ko je i jest losa igra al treba doci radi visih ciljeva da se spasi klub. Samo sto ti visi ciljevi nisu bitni mnogima, eh sad da je neka furka slikat se na tekmi protiv Podgrmeca i stavit na FB eh tad bi svi umirali od ljubavi za Slobodom. U sustini ovaj problem muci cijeli fudbal u BiH, da narod razumije zancenje fudbala u pravom smislu i koja je to vrijednost bilo bi to drugacije,i jos jedna stvar koja je bitna moramo razbit blokade u glavi da ce ko drzava nesto uradit popravit to je davno proslo, dobili smo demokratiju i trzisnu ekonomiju to smo i trazili. Ni jedan klub u svijet nebi bio jak da nema ljude koji stoje iza njega a prije svega tu mislim na mnogobrojne navijace, nikom drzava ne pomaze. Navijaci nisu oni koji samo dolaze na derbije, koliko je klub zasita voljen i koliko ima navijaca se pokazuje u njagorim trnutcima
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Kontakt:
Citam neki dan hrvatski portal gdje pisu o tome koliko je bila jaka YU liga i koliko su na Tusnjima cistih titula izgubili klubovi velike cetvorke.Ova mi sad prodaja karti nalikuje na prosjacenje nekadasnjeg giganta.Ni ova Uprava nema sluha.Pa dajte malo reklame!!!Sjecam se kad me kao malog otac vodio na Slobodine utakmice.Sjecam se piva u velikim bijelim casama,ljudi opusteni,veseli,rostilja,one kafane,janjadi koja se okrecu...Stadion pun!!!Ja dobio zastavu crveno crnu-bar!Imao kapu,znacku!!!To je bilo 89-90'.Zasto ovo govorim?Pa imamo tu nasu pivaru,Menprom.Moze se promocija praviti,svi bi bili zadovoljni,njima reklama,veliki +,narodu hljeba i igara,na razglasu navijacke pjesme,...Obzirom da sabane molimo,al uzalud,pa daj malo rostiljade i piva uoci utakmice,daj malo revijalnih utakmica,daj da na televiziji vidim tuzlanske legende kako igracke(Rizaha,Mesketa,Cvijana,Jasarevica,Kostica,Pestalica,zatim kosarkase,rukometase),tako i navijacke (secu,sulju,mareta,karelija,asima,karača) kako kazu: NASE SRCE KUCA ZA SLOBODU,A TVOJE-VAŠE?! Ja bih od radosti pojeo svaki inč na tv-u.
Daj da platim taj parking,vodu,grijanje,odvoz smeca,struju,telefon,internet, opcinsku i kantonalnu taksu,a da djelic ide na razvoj sporta,Slobode,Jedinstva.Jel moram razbijati glavu vikendom gdje ici?!Nisam dugo pisao,ali vas pratim.Lijep pozdrav!Nekad dijete Slobode,bivsi pionir,sportista,danas akademski gradjanin,porodican covjek,a do kraja zivota VJECNA FUKARA

Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 29 mar 2013, 08:21, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
realno...osim nas par stotina bolesnika jel vi stvarno mislite da nekog vise boli k.i.t.a za Slobodu..poslije decenje i kusur kradza,javasluka,sumnjivih transfera,lopovluka,kvazi menadzera,obecanja o stadionu strasno je tesko sad ljudima objasnjt da se ide tim nekim pravim putem i da se Sloboda sada pokusava ispraviti i postaviti na betonske noge..sad na tu pricu i dodajte da nam u subotu dolazi neki nesretni podgrmec iz sanskog mosta
..koji nas je jos i dobio da tuga i blamaza budu vece
...osim toga u ovom terminu svaki Boziji vikend imate bar 3 top utakmice iz liga petice..bas je ono teskoo dlucit sta da se radi i sta da se gleda
...globalizacija,kablovski operateri i streamovi su uveliko s.j.e.b.a.l.i fudbal u siromasnim i malim zemljama pa sad u TZ imamo recimo bruku raje u dresovima i sa oznakama stranih klubova..zivot i 21. vijek su takvi..tu mi nista ne mozemo...ja licno strasno simaptisem United..poggledam gotovo sve njihove tekme u sezoni osim onih kada im se termini odigravanja poklapaju sa SLOBODINIM...al do svakog je to individualno

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
U subotu od 15h Inter - Juventus pomjereno zbog Uskrsa jedan primjer samo.....staragarda je napisao/la:realno...osim nas par stotina bolesnika jel vi stvarno mislite da nekog vise boli k.i.t.a za Slobodu..poslije decenje i kusur kradza,javasluka,sumnjivih transfera,lopovluka,kvazi menadzera,obecanja o stadionu strasno je tesko sad ljudima objasnjt da se ide tim nekim pravim putem i da se Sloboda sada pokusava ispraviti i postaviti na betonske noge..sad na tu pricu i dodajte da nam u subotu dolazi neki nesretni podgrmec iz sanskog mosta..koji nas je jos i dobio da tuga i blamaza budu vece
![]()
...osim toga u ovom terminu svaki Boziji vikend imate bar 3 top utakmice iz liga petice..bas je ono teskoo dlucit sta da se radi i sta da se gleda
![]()
...globalizacija,kablovski operateri i streamovi su uveliko s.j.e.b.a.l.i fudbal u siromasnim i malim zemljama pa sad u TZ imamo recimo bruku raje u dresovima i sa oznakama stranih klubova..zivot i 21. vijek su takvi..tu mi nista ne mozemo...ja licno strasno simaptisem United..poggledam gotovo sve njihove tekme u sezoni osim onih kada im se termini odigravanja poklapaju sa SLOBODINIM...al do svakog je to individualno

Sreca nemaju svi arene 2,3,4 posto ne vjerujem da ce bit na kecu.sodagrad je napisao/la: U subotu od 15h Inter - Juventus pomjereno zbog Uskrsa jedan primjer samo.....
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Najvece bogastvo su druzenje,prijatelji,uspomene na bezbrižno djetinjstvo,Tita-dajem časnu pionirsku riječ...Zašto to da smo siromašni?Otkud ta teza?Ja sam recimo bogat,za mene je moja zemlja bogata,,nisam gladan,žedan,idem na ljetovanje,zimovanje...Nikad skupljih automobila po gradu nije bilo.Kakav ba Mančester?Kakav dres?Šta to mene interesuje?Kakav streame?Dok god nam misli budu u tom pravcu,nema od nas ništa!Ja govorim o lijepom danu provedenom na zraku sa dragim ljudima,prijateljima,veseloj atmosferi,roštilju,pivi,soku,sa djetetom koje me drži za ruku i skandira,veseli se...Ne vrijeđam nikoga,ali izgleda da nam se nešto pobrkalo u glavama...
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa normalno da se pobrkalosuperior1982 je napisao/la:Najvece bogastvo su druzenje,prijatelji,uspomene na bezbrižno djetinjstvo,Tita-dajem časnu pionirsku riječ...Zašto to da smo siromašni?Otkud ta teza?Ja sam recimo bogat,za mene je moja zemlja bogata,,nisam gladan,žedan,idem na ljetovanje,zimovanje...Nikad skupljih automobila po gradu nije bilo.Kakav ba Mančester?Kakav dres?Šta to mene interesuje?Kakav streame?Dok god nam misli budu u tom pravcu,nema od nas ništa!Ja govorim o lijepom danu provedenom na zraku sa dragim ljudima,prijateljima,veseloj atmosferi,roštilju,pivi,soku,sa djetetom koje me drži za ruku i skandira,veseli se...Ne vrijeđam nikoga,ali izgleda da nam se nešto pobrkalo u glavama...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Greska. Mislim da ne moze biti veca uzivancija gledanje utakmice na TV, makar to bili klubovi kao Barca i sl. Uzivanje je uzivo, pa makar to bila "cumez liga".staragarda je napisao/la:realno...osim nas par stotina bolesnika jel vi stvarno mislite da nekog vise boli k.i.t.a za Slobodu..poslije decenje i kusur kradza,javasluka,sumnjivih transfera,lopovluka,kvazi menadzera,obecanja o stadionu strasno je tesko sad ljudima objasnjt da se ide tim nekim pravim putem i da se Sloboda sada pokusava ispraviti i postaviti na betonske noge..sad na tu pricu i dodajte da nam u subotu dolazi neki nesretni podgrmec iz sanskog mosta..koji nas je jos i dobio da tuga i blamaza budu vece
![]()
![]()
Primjer! Bolje je jbg. za 1 maj okrenuti kokos na raznju i poderati pivu, nego gledati preko tv kako neko jede kavijar i dere sampanjac i viski.
Bolje je ucestvovati u skromnoj zabavi, nego gledati raskosnu zabavu preko TV.
Otici na Tusanj i gledati Slobodu neprocjenjivo, za sve ostalo ima TV!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kako god pratim zbivanja oko Slobode , sticem utisak da se nesto ipak jako pozitivno desava , prvi tim gura dobro , omladinski pogon ujedinjenjem sa klubom 7 postaje puno kvalitetniji , treninzi i odnos prema djeci i roditeljima dosta ozbiljniji , atmosfera koja ne obecava rjesenja preko noci ali se nazire rad i ozbiljnost, uprava radi i sastaje se redovno , kada pomislim da je prije mjesec bilo rasulo i maltene gasenje sa pricom Olimpik i slicno , kao gradjanin kome nije svejedno mogu reci aferim !!!! Posebno navijacima i Azmiru !!!
Tinjic i Husic objasnili sve
.. http://sportsport.ba/bh_fudbal/upravni- ... tio/101495" onclick="window.open(this.href);return false;
Video sa press konferencije
http://druga.tv/info/13845" onclick="window.open(this.href);return false;

Video sa press konferencije
http://druga.tv/info/13845" onclick="window.open(this.href);return false;
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sve je jasno.
Imamo direktora tombole a tombola ne radi 2.5 godine. To jednostavno moramo presjeći ako želimo dobro ovom klubu”, konstatuje Husić.
Imamo direktora tombole a tombola ne radi 2.5 godine. To jednostavno moramo presjeći ako želimo dobro ovom klubu”, konstatuje Husić.
Gdje su pare: „Mrvice" u blagajni FK Sloboda na ime članarina podmlatka
Naime, Azmir Husić i Mirsad Tinjić otkrili su frapantne podatke o tome koliko je novca preko blagajne ubrizgano u Klub na ime članarina podmlatka i škole fudbala.
„U blagajnu FK Sloboda na ime članarina je uplaćeno samo 2.775 KM za cijelu 2012. godinu! To je nevjerovatan podatak. Kojim kanalima je novac išao mi ne znamo, ali ovo je cifra uplaćena na klupskoj blagajni. Za cijelu 2012. godinu", rekao je Husić.
S obzirom da je podmladak Slobode prošle godine prema njihovim evidencijama brojao između 150 i 200 polaznika, od kojih je svaki mjesečno plaćao članarinu u visini 40 KM, ne treba biti matematički genije pa sabrati o kolikoj svoti novca je riječ!
Umjesto da godišnje od članarina inkasiraju najmanje preko 70.000 KM, u blagajni FK Sloboda se za cijelu prošlu godinu slilo 2.775 KM?!
Gdje su pare?!
Naime, Azmir Husić i Mirsad Tinjić otkrili su frapantne podatke o tome koliko je novca preko blagajne ubrizgano u Klub na ime članarina podmlatka i škole fudbala.
„U blagajnu FK Sloboda na ime članarina je uplaćeno samo 2.775 KM za cijelu 2012. godinu! To je nevjerovatan podatak. Kojim kanalima je novac išao mi ne znamo, ali ovo je cifra uplaćena na klupskoj blagajni. Za cijelu 2012. godinu", rekao je Husić.
S obzirom da je podmladak Slobode prošle godine prema njihovim evidencijama brojao između 150 i 200 polaznika, od kojih je svaki mjesečno plaćao članarinu u visini 40 KM, ne treba biti matematički genije pa sabrati o kolikoj svoti novca je riječ!
Umjesto da godišnje od članarina inkasiraju najmanje preko 70.000 KM, u blagajni FK Sloboda se za cijelu prošlu godinu slilo 2.775 KM?!
Gdje su pare?!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
kratko i jasno u dzepu lopovaa !harry_90 je napisao/la:Gdje su pare: „Mrvice" u blagajni FK Sloboda na ime članarina podmlatka
Gdje su pare?!
Samo lagano, saznace se gdje su i kod koga su. Eh što je lijep osjećaj kad se počne nešto raditi u klubu, a period januara i dio februara treba u okvir stavir, k'o podsjetnik.
Sutra po tri boda.
Sutra po tri boda.
Pare su kod :
svih onih sto pljuju novu upravu jer nema vise haosa i konacno vlada red u klubu , citam dirigovane optuzbe i tekstove na nekim portalima i shvatim da je Fk Sloboda konacno na pravom putu ozdravljenja . Ovo sto su preduzeli u omladinskom pogonu i ujedinili se sa klubom 7 , nije jos niko uradio u drzavi , tako da je Sloboda dozivjela pravo "Slobodino proljece " a optuzbe na racun uvodjenja reda govore sve ko je sat i ko u ovoj prici ! Danas idemo kartu uzeti i gledati utakmicu !!!!
svih onih sto pljuju novu upravu jer nema vise haosa i konacno vlada red u klubu , citam dirigovane optuzbe i tekstove na nekim portalima i shvatim da je Fk Sloboda konacno na pravom putu ozdravljenja . Ovo sto su preduzeli u omladinskom pogonu i ujedinili se sa klubom 7 , nije jos niko uradio u drzavi , tako da je Sloboda dozivjela pravo "Slobodino proljece " a optuzbe na racun uvodjenja reda govore sve ko je sat i ko u ovoj prici ! Danas idemo kartu uzeti i gledati utakmicu !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.