Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Blek_Stena
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Blek_Stena » 28 mar 2013, 19:27

Gdje igramo prvu sa Slovacima? Ako nekome nije mrsko da napise raspored utakmica u nasoj grupi do kraja ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 28 mar 2013, 19:29

prvu igramo u zenici a onda u bratislavi

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 28 mar 2013, 19:39

Latvija - BiH pobjeda
BiH - Slovacka pobjeda
Slovacka - BiH nerjeseno
BiH - Lihtenstajn pobjeda
----------------------------------------
Brazil 100%

Litvanija - BiH ce biti rekreativna utakmica.

Ovo je realno za ocekivati, ne vidim da bi nam neko od ovih reprezentacija mogao napraviti problem.
Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 28 mar 2013, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 mar 2013, 19:40

Blek_Stena je napisao/la:Gdje igramo prvu sa Slovacima? Ako nekome nije mrsko da napise raspored utakmica u nasoj grupi do kraja ;)
7 Juni 2013:
Litvanija - Grcka
Latvija - Bosna i Hercegovina (Riga, Skonto Stadium)
Liechtenstein - Slovacka

6 Septembar 2013
Liechtenstein - Grcka
Bosna i Hercegovina - Slovacka (Zenica, Bilino Polje)
Latvija - Litvanija

10 Septembar 2013
Grcka - Latvija
Slovacka - Bosna i Hercegovina (Bratislava, Štadión Pasienky)
Litvanija - Liechtenstein

11 Oktobar 2013
Grcka - Slovacka
Bosna i Hercegovina - Liechtenstein (Zenica, Bilino Polje)
Litvanija - Latvija

15 Oktobar 2013
Grcka - Liechtenstein
Litvanija - Bosna i Hercegovina (Vilnius, LFF Stadium)
Latvija - Slovacka
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 28 mar 2013, 19:51

sajo10 je napisao/la: 7 Juni 2013:
Litvanija - Grcka X
Latvija - Bosna i Hercegovina 2 (Riga, Skonto Stadium)
Liechtenstein - Slovacka 2

6 Septembar 2013
Liechtenstein - Grcka 2
Bosna i Hercegovina - Slovacka 1 (Zenica, Bilino Polje)
Latvija - Litvanija X

10 Septembar 2013
Grcka - Latvija 1
Slovacka - Bosna i Hercegovina X (Bratislava, Štadión Pasienky)
Litvanija - Liechtenstein 1

11 Oktobar 2013
Grcka - Slovacka X
Bosna i Hercegovina - Liechtenstein 1 (Zenica, Bilino Polje)
Litvanija - Latvija 1

15 Oktobar 2013
Grcka - Liechtenstein 1
Litvanija - Bosna i Hercegovina boli nas k. za rezultate, mi smo se dosli.. :mrgreen: (Vilnius, LFF Stadium)
Latvija - Slovacka 2

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 mar 2013, 20:17

Ova utakmica strasno bitna ako je dobijemo onda imamo pravo kiksa u slovackoj ili litvaniji.Al mislim da ovo dobijamo glat 2 razlike.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 28 mar 2013, 20:44

Sa dvije pobjede u naredne dvije utakmice ja mislim da bi to bilo to. Zadrzali bi tri boda ispred Grcke (u slucaju da ne kiksaju), a Slovake bi definitivno otpisali jer bi im pobjegli na 8 bodova. Samim tim bilo bi nam lakse odigrati sa njima u gostima ako ih u Zenici dobijemo. Po meni najvaznije dvije utakmice u kvalifikacijama Latvija-BiH i BiH-Slovacka. Ako to dobijemo na konju smo ;) Zato sad stisnut zube i odradit ovo maksimalno ozbiljno i kocentrisano. Bilo bi tragedija da ne iskoristimo ovu priliku koja nam se ukazala :)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 28 mar 2013, 20:47

Ma ja , mi pričamo ovako lafo pobjedićemo Latviju u gostima i Slovačku dvaput (ili pobjeda i remi protiv Slovačke) , a svi zaboravili na Lihtenštajn , i gle ispadne ovako kako govorite , ali onda nakon Slovačke nas Lihtenštajn pobjedi u zenici :mrgreen: :lol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 mar 2013, 21:58

viKK je napisao/la:Ma ja , mi pričamo ovako lafo pobjedićemo Latviju u gostima i Slovačku dvaput (ili pobjeda i remi protiv Slovačke) , a svi zaboravili na Lihtenštajn , i gle ispadne ovako kako govorite , ali onda nakon Slovačke nas Lihtenštajn pobjedi u zenici :mrgreen: :lol:
Prije ćemo mi osvojiti Mundijal, nego što bi nas Lihtenštajn pobijedio. :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 mar 2013, 22:01

Ako dobijemo Slovake u Zenici mislim da ne bi trebalo biti problema ni u gostima da ih dobijemo.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 mar 2013, 22:06

voltron30 je napisao/la:
viKK je napisao/la:Ma ja , mi pričamo ovako lafo pobjedićemo Latviju u gostima i Slovačku dvaput (ili pobjeda i remi protiv Slovačke) , a svi zaboravili na Lihtenštajn , i gle ispadne ovako kako govorite , ali onda nakon Slovačke nas Lihtenštajn pobjedi u zenici :mrgreen: :lol:
Mozda namjestimo utakmicu ako nam ne bude trebalo,pa onda pola Bosne stavi veliku lovu na pobjedu Lihtenštajna sa hendikepom.I onda pravac Brazil
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 28 mar 2013, 22:07

Coraco je napisao/la:Ako dobijemo Slovake u Zenici mislim da ne bi trebalo biti problema ni u gostima da ih dobijemo.
Jako je teško pobjediti 2 puta istu ekipu u 4 dana.. Nije Slovačka bezazlena.. Ali ne sumnjam u 6 bodova :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 mar 2013, 22:09

TMovac je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Mozda namjestimo utakmicu ako nam ne bude trebalo,pa onda pola Bosne stavi veliku lovu na pobjedu Lihtenštajna sa hendikepom.I onda pravac Brazil
Ulozit malo vise para i eto para da se pokrije trosak putovanja u Coritibu :D.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 28 mar 2013, 22:16

Lihtnestajn ima veliki broj pristalica u entitetu "rs", tako da ce imati vatrenu podrsku.

P.S. Lihtenstajn iako mali ima ga na mapi a njih ni na mapi. :lol:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 mar 2013, 22:20

terabajt je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Ma ja , mi pričamo ovako lafo pobjedićemo Latviju u gostima i Slovačku dvaput (ili pobjeda i remi protiv Slovačke) , a svi zaboravili na Lihtenštajn , i gle ispadne ovako kako govorite , ali onda nakon Slovačke nas Lihtenštajn pobjedi u zenici :mrgreen: :lol:
Mozda namjestimo utakmicu ako nam ne bude trebalo,pa onda pola Bosne stavi veliku lovu na pobjedu Lihtenštajna sa hendikepom.I onda pravac Brazil[/quote]
Ulozit malo vise para i eto para da se pokrije trosak putovanja u Coritibu :D.[/quote]
I onda između tekmi tražit kakvu Adrianu Limu ili Gisele Bunchen.Pa joj složiti priču ja evropejac ovo ono,haj ti oko moje sa mnom za Bosnu:))
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 mar 2013, 22:21

HariTz je napisao/la:Jako je teško pobjediti 2 puta istu ekipu u 4 dana.. Nije Slovačka bezazlena.. Ali ne sumnjam u 6 bodova :D
Ma jes' da je teško ali nije ni nemoguće. Samo da Pape "održi" igrače ovakvima kakvi su bili za Grčku, i da to lijepo posloži. Sa kompletnim timom, što da ne :)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 28 mar 2013, 22:24

Coraco je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Jako je teško pobjediti 2 puta istu ekipu u 4 dana.. Nije Slovačka bezazlena.. Ali ne sumnjam u 6 bodova :D
Ma jes' da je teško ali nije ni nemoguće. Samo da Pape "održi" igrače ovakvima kakvi su bili za Grčku, i da to lijepo posloži. Sa kompletnim timom, što da ne :)
Belgija je bila jaca i tada nego Slovacka sada pa smo pobjedili dva puta u cetiri dana. Pobjedili smo i Bjelorusiju, no smjesno je stavljati njih u istu recenicu sa ove dvije ranije reprezentacije.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 28 mar 2013, 22:46

Po mome mišljenju ako ne možemo uz dužno poštovanje prosječnu Slovačku dobiti u dvomeču te ako ćemo kiksati na nekoj ˝manjoj˝utakmici onda nemam šta tražiti u Brazilu.Znači do kraja je ostalo još 5 utakmica tj. 15 bodova od kojih očekujem 5 pobijeda tj. 15 bodova. ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 mar 2013, 22:53

samocelik je napisao/la:Po mome mišljenju ako ne možemo uz dužno poštovanje prosječnu Slovačku dobiti u dvomeču te ako ćemo kiksati na nekoj ˝manjoj˝utakmici onda nemam šta tražiti u Brazilu.Znači do kraja je ostalo još 5 utakmica tj. 15 bodova od kojih očekujem 5 pobijeda tj. 15 bodova. ;)
Potpis,sve ove reprezentacije su 3 puta losije od nas izuzev slovacke koja je 2 puta losija :D . A njih u zenici mozemo dobiti bez problema a tamo ako i izgubimo idemo u coritibu:p.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 mar 2013, 22:56

samocelik je napisao/la:Po mome mišljenju ako ne možemo uz dužno poštovanje prosječnu Slovačku dobiti u dvomeču te ako ćemo kiksati na nekoj ˝manjoj˝utakmici onda nemam šta tražiti u Brazilu.Znači do kraja je ostalo još 5 utakmica tj. 15 bodova od kojih očekujem 5 pobijeda tj. 15 bodova. ;)
U prevodu zinula gujca.Onako usput uz duzno postovanje ti prosjecni Slovaci su i skuplji od nas.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 mar 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.