Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Blek_Stena
- Kontakt:
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Gdje igramo prvu sa Slovacima? Ako nekome nije mrsko da napise raspored utakmica u nasoj grupi do kraja 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
prvu igramo u zenici a onda u bratislavi
Latvija - BiH pobjeda
BiH - Slovacka pobjeda
Slovacka - BiH nerjeseno
BiH - Lihtenstajn pobjeda
----------------------------------------
Brazil 100%
Litvanija - BiH ce biti rekreativna utakmica.
Ovo je realno za ocekivati, ne vidim da bi nam neko od ovih reprezentacija mogao napraviti problem.
BiH - Slovacka pobjeda
Slovacka - BiH nerjeseno
BiH - Lihtenstajn pobjeda
----------------------------------------
Brazil 100%
Litvanija - BiH ce biti rekreativna utakmica.
Ovo je realno za ocekivati, ne vidim da bi nam neko od ovih reprezentacija mogao napraviti problem.
Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 28 mar 2013, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
7 Juni 2013:Blek_Stena je napisao/la:Gdje igramo prvu sa Slovacima? Ako nekome nije mrsko da napise raspored utakmica u nasoj grupi do kraja
Litvanija - Grcka
Latvija - Bosna i Hercegovina (Riga, Skonto Stadium)
Liechtenstein - Slovacka
6 Septembar 2013
Liechtenstein - Grcka
Bosna i Hercegovina - Slovacka (Zenica, Bilino Polje)
Latvija - Litvanija
10 Septembar 2013
Grcka - Latvija
Slovacka - Bosna i Hercegovina (Bratislava, Štadión Pasienky)
Litvanija - Liechtenstein
11 Oktobar 2013
Grcka - Slovacka
Bosna i Hercegovina - Liechtenstein (Zenica, Bilino Polje)
Litvanija - Latvija
15 Oktobar 2013
Grcka - Liechtenstein
Litvanija - Bosna i Hercegovina (Vilnius, LFF Stadium)
Latvija - Slovacka
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sajo10 je napisao/la: 7 Juni 2013:
Litvanija - Grcka X
Latvija - Bosna i Hercegovina 2 (Riga, Skonto Stadium)
Liechtenstein - Slovacka 2
6 Septembar 2013
Liechtenstein - Grcka 2
Bosna i Hercegovina - Slovacka 1 (Zenica, Bilino Polje)
Latvija - Litvanija X
10 Septembar 2013
Grcka - Latvija 1
Slovacka - Bosna i Hercegovina X (Bratislava, Štadión Pasienky)
Litvanija - Liechtenstein 1
11 Oktobar 2013
Grcka - Slovacka X
Bosna i Hercegovina - Liechtenstein 1 (Zenica, Bilino Polje)
Litvanija - Latvija 1
15 Oktobar 2013
Grcka - Liechtenstein 1
Litvanija - Bosna i Hercegovina boli nas k. za rezultate, mi smo se dosli..(Vilnius, LFF Stadium)
Latvija - Slovacka 2
Ova utakmica strasno bitna ako je dobijemo onda imamo pravo kiksa u slovackoj ili litvaniji.Al mislim da ovo dobijamo glat 2 razlike.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Sa dvije pobjede u naredne dvije utakmice ja mislim da bi to bilo to. Zadrzali bi tri boda ispred Grcke (u slucaju da ne kiksaju), a Slovake bi definitivno otpisali jer bi im pobjegli na 8 bodova. Samim tim bilo bi nam lakse odigrati sa njima u gostima ako ih u Zenici dobijemo. Po meni najvaznije dvije utakmice u kvalifikacijama Latvija-BiH i BiH-Slovacka. Ako to dobijemo na konju smo
Zato sad stisnut zube i odradit ovo maksimalno ozbiljno i kocentrisano. Bilo bi tragedija da ne iskoristimo ovu priliku koja nam se ukazala 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Ma ja , mi pričamo ovako lafo pobjedićemo Latviju u gostima i Slovačku dvaput (ili pobjeda i remi protiv Slovačke) , a svi zaboravili na Lihtenštajn , i gle ispadne ovako kako govorite , ali onda nakon Slovačke nas Lihtenštajn pobjedi u zenici

Prije ćemo mi osvojiti Mundijal, nego što bi nas Lihtenštajn pobijedio.viKK je napisao/la:Ma ja , mi pričamo ovako lafo pobjedićemo Latviju u gostima i Slovačku dvaput (ili pobjeda i remi protiv Slovačke) , a svi zaboravili na Lihtenštajn , i gle ispadne ovako kako govorite , ali onda nakon Slovačke nas Lihtenštajn pobjedi u zenici![]()

Ako dobijemo Slovake u Zenici mislim da ne bi trebalo biti problema ni u gostima da ih dobijemo.
Mozda namjestimo utakmicu ako nam ne bude trebalo,pa onda pola Bosne stavi veliku lovu na pobjedu Lihtenštajna sa hendikepom.I onda pravac Brazilvoltron30 je napisao/la:Prije ćemo mi osvojiti Mundijal, nego što bi nas Lihtenštajn pobijedio.viKK je napisao/la:Ma ja , mi pričamo ovako lafo pobjedićemo Latviju u gostima i Slovačku dvaput (ili pobjeda i remi protiv Slovačke) , a svi zaboravili na Lihtenštajn , i gle ispadne ovako kako govorite , ali onda nakon Slovačke nas Lihtenštajn pobjedi u zenici![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Jako je teško pobjediti 2 puta istu ekipu u 4 dana.. Nije Slovačka bezazlena.. Ali ne sumnjam u 6 bodovaCoraco je napisao/la:Ako dobijemo Slovake u Zenici mislim da ne bi trebalo biti problema ni u gostima da ih dobijemo.

Ulozit malo vise para i eto para da se pokrije trosak putovanja u CoritibuTMovac je napisao/la:Mozda namjestimo utakmicu ako nam ne bude trebalo,pa onda pola Bosne stavi veliku lovu na pobjedu Lihtenštajna sa hendikepom.I onda pravac Brazilvoltron30 je napisao/la:Prije ćemo mi osvojiti Mundijal, nego što bi nas Lihtenštajn pobijedio.viKK je napisao/la:Ma ja , mi pričamo ovako lafo pobjedićemo Latviju u gostima i Slovačku dvaput (ili pobjeda i remi protiv Slovačke) , a svi zaboravili na Lihtenštajn , i gle ispadne ovako kako govorite , ali onda nakon Slovačke nas Lihtenštajn pobjedi u zenici![]()

Lihtnestajn ima veliki broj pristalica u entitetu "rs", tako da ce imati vatrenu podrsku.
P.S. Lihtenstajn iako mali ima ga na mapi a njih ni na mapi.
P.S. Lihtenstajn iako mali ima ga na mapi a njih ni na mapi.

Mozda namjestimo utakmicu ako nam ne bude trebalo,pa onda pola Bosne stavi veliku lovu na pobjedu Lihtenštajna sa hendikepom.I onda pravac Brazil[/quote]terabajt je napisao/la:Prije ćemo mi osvojiti Mundijal, nego što bi nas Lihtenštajn pobijedio.TMovac je napisao/la:Ma ja , mi pričamo ovako lafo pobjedićemo Latviju u gostima i Slovačku dvaput (ili pobjeda i remi protiv Slovačke) , a svi zaboravili na Lihtenštajn , i gle ispadne ovako kako govorite , ali onda nakon Slovačke nas Lihtenštajn pobjedi u zenici![]()
Ulozit malo vise para i eto para da se pokrije trosak putovanja u Coritibu

I onda između tekmi tražit kakvu Adrianu Limu ili Gisele Bunchen.Pa joj složiti priču ja evropejac ovo ono,haj ti oko moje sa mnom za Bosnu:))
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma jes' da je teško ali nije ni nemoguće. Samo da Pape "održi" igrače ovakvima kakvi su bili za Grčku, i da to lijepo posloži. Sa kompletnim timom, što da neHariTz je napisao/la:Jako je teško pobjediti 2 puta istu ekipu u 4 dana.. Nije Slovačka bezazlena.. Ali ne sumnjam u 6 bodova

Belgija je bila jaca i tada nego Slovacka sada pa smo pobjedili dva puta u cetiri dana. Pobjedili smo i Bjelorusiju, no smjesno je stavljati njih u istu recenicu sa ove dvije ranije reprezentacije.Coraco je napisao/la:Ma jes' da je teško ali nije ni nemoguće. Samo da Pape "održi" igrače ovakvima kakvi su bili za Grčku, i da to lijepo posloži. Sa kompletnim timom, što da neHariTz je napisao/la:Jako je teško pobjediti 2 puta istu ekipu u 4 dana.. Nije Slovačka bezazlena.. Ali ne sumnjam u 6 bodova
Po mome mišljenju ako ne možemo uz dužno poštovanje prosječnu Slovačku dobiti u dvomeču te ako ćemo kiksati na nekoj ˝manjoj˝utakmici onda nemam šta tražiti u Brazilu.Znači do kraja je ostalo još 5 utakmica tj. 15 bodova od kojih očekujem 5 pobijeda tj. 15 bodova. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Potpis,sve ove reprezentacije su 3 puta losije od nas izuzev slovacke koja je 2 puta losijasamocelik je napisao/la:Po mome mišljenju ako ne možemo uz dužno poštovanje prosječnu Slovačku dobiti u dvomeču te ako ćemo kiksati na nekoj ˝manjoj˝utakmici onda nemam šta tražiti u Brazilu.Znači do kraja je ostalo još 5 utakmica tj. 15 bodova od kojih očekujem 5 pobijeda tj. 15 bodova.

U prevodu zinula gujca.Onako usput uz duzno postovanje ti prosjecni Slovaci su i skuplji od nas.samocelik je napisao/la:Po mome mišljenju ako ne možemo uz dužno poštovanje prosječnu Slovačku dobiti u dvomeču te ako ćemo kiksati na nekoj ˝manjoj˝utakmici onda nemam šta tražiti u Brazilu.Znači do kraja je ostalo još 5 utakmica tj. 15 bodova od kojih očekujem 5 pobijeda tj. 15 bodova.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 mar 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.