Iako je bila lijepa namjera taj poziv je uradjen amaterski.S obzirom da poziv nije bio zvanican,Schalke ga nije bilo obavezno pustiti.A nije tolika zvijezda da se moze kur.cit i reci Schalke-u hebite se ja odo malo na dernek u Sloveniju.Diego je bio najvazniji,najbolji igrac Wolfsburga,pa ga ljudi suspendovase iako im je trebao kao hljeb.Metanor je napisao/la:TMovac je napisao/la:Mozes li mi reci na osnovu cega ti zakljucujes da nas momak ne yebe ni 2%?To sto ga niko nije kontaktirao (osim mozda Jagodica) nije njegova krivica,nego nasa.Sta bi momak trebao?Doci u Sarajevo,zakupiti salu u Holliday In-u,sazvati press konferenciju,gdje bi bili prisutni svi predstavnici medija i nogometno/fudbalskog saveza i reci:Rikardo je napisao/la:I onda ce neko doci ovjde da pise kako njega niko ne zove, kako selektor gleda Barcelonu ne Shalke ...itd. A on nas ne yebe ni 2%, momak NIKADA nije rekao igrat cu za BiH.
To su samo nesposobni novinari radili sa glupim naslovima tipa "dolazim pjeske", "kunem se igrati cu za BiH" ...itd.
Ljudi moji,zemljaci moji,ja zelim igrati za Bosnu i Hercegovinu.
Mene bi zadovoljila cinjenica da se samo odazvao pozivu,kada smo ga zvali da bude gost reprezentacije na utakmici protiv Slovenije,ne mora se toliko trositi pa zakupiti salu u Holiday Inu
Tim potezo bi sam sebi podmetnuo nogu.Eno Hrvati uzese Vukcevica Nijemcima,iako momak trenutno nema mjesta ni na klupi u HR repci-Ali ljudi ga uzese.Pa ako bude sta od njeg dobro i jest,ako ne bude nikom nista.Drugi primjer je evo najsvjeziji Srbi nam uzese 5 Kosarkasica iz repke.Ljudima nije mrsko da se malo potrude,jer znaju da ce im koristiti u buducnosti.