FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 28 mar 2013, 14:07

Ko još misli da je Bayern u slabijom formi nego na početku sezone ?

Da li je u pitanju stanje na tabeli i opuštanje ili upravo pad u formi. Nekako mi je teško povjerovati da jedna ekipa, ma koja god to bila može igrati bez nekih padova i kikseva. Recimo Arsenal je kiks, ako budu igrali tako nesigurno protiv Juventusa onda bi mogli ranije nego planirano napustiti LP-a. Počeli su bez veze primati neke golove, u repkama BvB-ovci dominirali, zanimljivo.

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 28 mar 2013, 16:08

Neutral je napisao/la:Ko još misli da je Bayern u slabijom formi nego na početku sezone ?

Da li je u pitanju stanje na tabeli i opuštanje ili upravo pad u formi. Nekako mi je teško povjerovati da jedna ekipa, ma koja god to bila može igrati bez nekih padova i kikseva. Recimo Arsenal je kiks, ako budu igrali tako nesigurno protiv Juventusa onda bi mogli ranije nego planirano napustiti LP-a. Počeli su bez veze primati neke golove, u repkama BvB-ovci dominirali, zanimljivo.
Ja mislim sto se tice tog tvog pitanja da je ipak to opustanje pad forme nije sigurno, arsenal sto prije zaboraviti i okrenuti se Juventusu i aBd ostvariti pobjedu pred svjom publikom i tamo onda otici rahat... ;)
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 28 mar 2013, 17:02

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna na arapskom i ruskom jeziku?

Rummenigge je odgovorio:
- "Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti."

:lol: :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 mar 2013, 17:03

amerosm je napisao/la:Odlican interviju Sammer-a za BILD koji vrijedi procitati...Upravo je osoba kao ON nedostajao Bayernu proteklih godina.

http://www.bild.de/sport/fussball/matth ... .bild.html
U potpunosti se slazem.Nase najvece pojacanje ovo ljeto.Sad kad usporedim koja je to razlika imat Nerlingera ili Sammera za sportskog direktora... :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 mar 2013, 19:41

U subotu bi se mogla proslaviti titula. :mrgreen:

Klopp will noch nicht am Samstag gratulieren

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 28 mar 2013, 20:35

Đe ste jajarci malih muda, al' pickolizci pravi... :lol:

Kao obično počinjem, tako ću i sada :arrow: pojma vi nemate,
iako ne znam što ovo govorim jer ništa pametno niste rekli, tačnije ničeg novog,
ili nešto što već ne znamo, trenutno je zatišje, a onda će da krene ludilo,
al' ukoliko nas Juve iznenadi propa nam slavlje, a secku godišnji, ode sve u 3 lijepe... :lol:

Što se druženja tiče, izađite vas trojica, kakvi organizatori i ostale pi.cke materine :mrgreen: ,
istina da će tu nularica biti :oops: , pa će vas zbog njega i čudni pogledi pratiti :mrgreen: ,
ne dajte se zbuniti, nego recite :arrow: nije on odavde.

A vjerovatno da ćemo nekad u budućnosti i ozbiljnije druženje organizovati,
samo se bojim što ste bosanci, a tu ljudi slabo ima. :mrgreen:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 mar 2013, 00:29

Neutral je napisao/la:Sammer mi je drag jer je agresivan. Nema šutnje, uvijek pametuje nešto i nikada nije zadovoljan. Takav nam je i trebao a ne šutnja u obliku Nerlingera :roll:
Ma Nerlinger je bio obicna marioneta!!!

A sto se tice Vidala, da cak Uli i predje preko ponosa,sto inace ne radi, koga bi taj Vidal izbacio iz prve postave, odnosno da bolje formulisem pitanje sa kim bi se borio za prvu postavu???
Tesko da bi taj imao vecu minutazu od Shaq-a!!!

Dobrodoslica novim clanovima i od mene :D
Stern des Südens

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 29 mar 2013, 09:53

brzitesanj je napisao/la:Zasto je Bayernova stranica sad dostupna na arapskom i ruskom jeziku?

Rummenigge je odgovorio:
- "Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti."

:lol: :lol:
Dobar, dobar... :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2013, 14:06

slika

8-)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 mar 2013, 14:14

Cujem bice nesto org. u Tuzli? Imal bujruma :mrgreen:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 29 mar 2013, 15:23

NYKnicks Fan je napisao/la:Cujem bice nesto org. u Tuzli? Imal bujruma :mrgreen:
Bujruma uvijek ima i bice organizovano gledanje za uzvratnu utakmicu u kafani na Balkanu (La Boom kod Mejdana) ;-)

Koliko god bi bilo veselo sutra tacnu ukrasti, ja nisam za takvog scenarija. Taj rekord bi nas mogao omesti bez obzira koliko se Sammer trudi to da umiri. Efekat jata je nenadje&iv, kad jedan krene, drugi se hvata kola, treci se lijepi i eto Zikinog kola u po bijela dana... Pobijedimo HSV-e, ali nek i zutalji pobijede
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 mar 2013, 17:27

Ja želim da se sutra upakuje ta titula, jer što prije, to bolje. Naravno i slast je da to bude najranija titula ikada osvojena, bio bi to rekord, a bio bi mislim dobar psihološki podstrek za ekipu. Nisam mišljenja da bi to nešto loše uticalo na ekipu i da bi došlo do opuštanja. Puni fokus bi se definitivno mogao usmjeriti na preostala 2 takmičenja.

Šteta je što sutra ako dođe do tog osvajanja titule, neće biti tradicionalne Bierdusche (zbog priprama za utakmicu s Juveom). Ekipa će zajedno s vodstvom kluba to proslaviti uz večeru, a i Bierdusche će se nadoknaditi u predposljednjem kolu, kada bude i uručivanje salatare.

Navodno ako se titula već sad upakuje, do kraja sezone bi mogao dobiti više prostora za igru i Emre Can.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 29 mar 2013, 18:53

Ako sutra uzmemo titulu, odmah ce mo pojacati spamanje o Guardioli i mogucim pojacanjima, tako da bih ipak volio da titula jos malo saceka, cisto da imamo o cemu pricati a da to nije ljetni prelazni rok :mrgreen:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 29 mar 2013, 22:17

Sutra ce se poceti slaviti titula na Alianz Areni i sirom grada ja mislim, ali ipak ostavimo to po strani da mi upisemo tri boda... :D ;) ICH LIEBE DICH MUNCHEN...<3

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 mar 2013, 22:23

Contento:"Mogu zamisliti da ostanem u Bayernu cijelu karijeru.Ovdje se ocjećam jako dobro"! Meni malo cudna,ali draga izjava i volio bih da bude tako.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 mar 2013, 01:05

gerdmuller je napisao/la:Contento:"Mogu zamisliti da ostanem u Bayernu cijelu karijeru.Ovdje se ocjećam jako dobro"! Meni malo cudna,ali draga izjava i volio bih da bude tako.
Kakav Contento i kakvi bakraci, on je kalibar za B tim Bayerna.

Drago mi je da se Ribi vratio.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 mar 2013, 01:38

effe_sa je napisao/la: Navodno ako se titula već sad upakuje, do kraja sezone bi mogao dobiti više prostora za igru i Emre Can.
Ne treba nam nepotrebno eksperimentisanje u samoj zavrsnici Lige Prvaka.Uredu odmoriti igraca jedno poluvrijeme,ali prvih 11 treba uhvatiti ritam.

Nije za nas dobro nikako sto smo titulu vec ovako rano osvojili.Trebalo bi igrace prizemljiti sto prije.
#miasanmia

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 30 mar 2013, 10:52

schweinsteiger je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: Navodno ako se titula već sad upakuje, do kraja sezone bi mogao dobiti više prostora za igru i Emre Can.
Ne treba nam nepotrebno eksperimentisanje u samoj zavrsnici Lige Prvaka.Uredu odmoriti igraca jedno poluvrijeme,ali prvih 11 treba uhvatiti ritam.

Nije za nas dobro nikako sto smo titulu vec ovako rano osvojili.Trebalo bi igrace prizemljiti sto prije.
Prizemljeni su oni nakon Arsenala i dva poraza u finalima LP.

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 30 mar 2013, 11:22

Bundesliga je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Contento:"Mogu zamisliti da ostanem u Bayernu cijelu karijeru.Ovdje se ocjećam jako dobro"! Meni malo cudna,ali draga izjava i volio bih da bude tako.
Kakav Contento i kakvi bakraci, on je kalibar za B tim Bayerna.

Drago mi je da se Ribi vratio.
Ma nije bgm los Conte ipak mu treba malo vremena da se navikne na ekipu i sve.., a ta izjava meni nije cudna nimalo. ;)
@Bundesliga ovo je moje misljenje. :P

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 mar 2013, 12:10

Misljenja sam da ce i Bayern i Dortmund danas slaviti , tako da jos nece ta titula biti upisana, no eto :) najvise mi je ta utakmica sa Juventusom u glavi, al sam veliki optimista pred tu utakmicu i siguran sam u pobjedu :)

Samo mirne glave uci, i derat sve redom, ne trebamo se previse dizat al igrat nasu igru i sve ono lijepo ce doci, red je da se sve osvoji ove godine 8-)
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.