Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Insect_terminator » 28 mar 2013, 15:26

sock56 je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:
sock56 je napisao/la:Teško je biti najbolji igrač u HNL-u. Pa to je liga gdje sve što valja ode do 23. godine. Nije bez razloga on još uvijek u Dinamu, a ima 26 godina.
Kovačić otišao sa 18, Vida sa 23, Badelj sa 23, Lovren sa 20, Modrić 23, Ćorluka 21, Eduardo 24...
Sammir je dva puta bio najbolji igrac lige kao i Dudu, za Sammira je bilo ponuda prije 2,3 god dok su igrali EL ali Mamic ga nije prodao jer se kockao i tu je popusio novac od prodaje ali ovo popusio je pod navodnicima zato sto je bio kljucna karika u klalifikacijama za LP gdje se dobio novac od LP. Glupo mi se ponavaljti ali sada ima reputaciju za koju si je sam kriv nediscipliniranog alkoholicara koji ce skoro 26 god i tesko moze mu reprezentacija podici cijenu vec moze cekati istek ugovora pa otici negdje besplatno ili produziti sa Dinamom ugovor pa na neki nacin i zakljuciti karijeru tu. U svakom slucaju otpada teorija da igra iskljucivo u reprezentaciji da bi ga se prodalo ali i da igra samo iz tog razloga nije problem jer zasluzuje biti u njoj ;)
Apsolutno ne zaslužuje. Prvo pitanje se nameće samo od sebe. Zašto nitko nije doveo Sammira do sada? Dinamo je prodao sve što se dalo prodati, a da je baš odbio prodati Sammira? Možeš na prste jedne ruke nabrojati Sammirove dobre igre u ozbiljnim utakmicama. Utakmica protiv Villareala je samo bljesak. Niti jedan ozbiljan klub neće dovesti igrača nakon jedne dobre utakmice, a mjesecima prije i poslije iste utakmice igra ispod svake razine. :roll: Dalje, i sam pokazuje da je obični neprofesionalac sa svojim izlascima i opijanjima.
Netko je gore napisao da je on najbolji igrač u HNL-u. Ja to ne bih imao muda napisati jer je Joe još uvijek aktivan i još uvijek igra na vrhunskoj razini u reprezentaciji.
Sammir može otići samo u Katar ili u Kinu. Niti jedan ozbiljan klub neće takvog igrača u momčadi. Baš se pitam zašto... Sve su pokupili, a Sammir već sedam godina igra u Zaprešiću, Zadru...
I sto sada ako ja kazem da zasluzuje??? Hocemo se naci negdje i potuc i tko dobije taj je u pravu :lol: Ako ti se ne svidja Sammir navijaj za Hajduk ili Albaniju samo Hrvatsku pusti na miru barem dok joj ovako dobro ide. Stimac je odlucio da ide u klalifikacije sa Sammirom i tu bi trebala svaka rasprava biti nepotrebna.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 28 mar 2013, 15:33

Insect_terminator je napisao/la:
I sto sada ako ja kazem da zasluzuje??? Hocemo se naci negdje i potuc i tko dobije taj je u pravu :lol: Ako ti se ne svidja Sammir navijaj za Hajduk ili Albaniju samo Hrvatsku pusti na miru barem dok joj ovako dobro ide. Stimac je odlucio da ide u klalifikacije sa Sammirom i tu bi trebala svaka rasprava biti nepotrebna.
Oprosti, ali kakvu si ti ovo pizdariju upravo napisao?
Ako ne želim Sammira ne trebam niti navijati za Hrvatsku?
Štimac nije ništa odlučio. Odlučio je netko drugi, a svi znamo tko. Evo pročitaj šta je Štimac izjavio o Sammiru u ljeto 2011., znači godinu dana prije preuzimanja reprezentacije:
"Rade mu ga samo protivnici hrvatskog nogometa jer Sammir nije još spreman za reprezentaciju. Milan Babelj stoji u redu ispred Sammira, kvalitetniji je igrač i njemu bih osigurao mjesto u reprezentaciji. Svaka čast Sammirovom talentu, ali nakon četiri-pet godina u HNL-u na prste jedne ruke možemo nabrojati utakmice koje je dobro odigrao. To nije dovoljan zalog za hrvatsku reprezentaciju."
Evo i link, da ne bi bilo da izmišljam: http://www.ind.ex.hr/sport/clanak/smije ... 64150.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
(izbriši točku između ind i ex)

Je li se njegovo mišljenje toliko promjenilo u godinu dana? U kojim utakmicama ga je Sammir toliko očarao?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 mar 2013, 15:43

Nije Sammir toliko los i nekvalitetan koliko se prikazuje. Nisam ni ja za njegov poziv ni da igra za reprezentaciju, to se vidi i iz mojih stavova i prijasnjih postova i ovdje i drugdje, al kad je vec tu, na sto ja nazalost ne mogu utjecati, e onda cu se potruditi makar koliko toliko realno gledati ucinak na terenu, jer smatram da je reprezentacija iznad svega toga i necu ja sad prestati pratiti reprezentaciju ili nogomet samo zato sto Sammir igra u nacionalnoj selekciji Hrvatske ili sto Mamic radi sto zeli, za mene su to iskreno optereceni ljudi, evo da mogu nesto promijeniti, ali realno ne mogu, moze se jedino dati podrska kad imamo dobru situaciju sad zasad i to je to. Vise su predrasudni i sitnicavi ljudi prema njemu nego sto bi trebalo biti, analizira se svaki pojedinacni potez, svaka dodana lopta, ali eto to je zato sto je stranac. Kako god, to ocekivanje da netko kao stranac bude duplo bolji (sto ce tesko ikad biti pored Modrica, Kovacica, Rakitica) i ima i nema smisla, mislim, tehnicki ima drzavljanstvo, posjeduje stanoviti kvalitet i mogucnost kombinatorike koja bi odgovarala nasoj igri, pokazao je to u par navrata i nije los sad zasad, ali ne mislim da ce ikad igrati neku bitniju ulogu i samim time mi se ne da o tome raspravljati ozbiljno.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 28 mar 2013, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 28 mar 2013, 15:45

sock56 je napisao/la: Oprosti, ali kakvu si ti ovo pizdariju upravo napisao?
Ako ne želim Sammira ne trebam niti navijati za Hrvatsku?
dobro si procitao ..... a ovaj clanak je vec netko postao par stranica prije i vec se pisalo o tome

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 16:08

Na ovo pitanje bija htio dobiti odgovor, ko bi to umjesto Sammira trebao biti u repki?

Pitam iz razloga što ako on nezaslužuje, ima taj neki jedan igrač koji to zbog svoje kvalitete više zaslužuje. Svaki onaj koji je protiv Sammira, mora znati koji je to igrač. Ajde pucajte, ko je taj koji je kvalitetniji i da to više zaslužuje?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 28 mar 2013, 16:40

Popis od 23 igrača:

Golmani: Pletikosa, Subašić, Krešić
Obrana: Srna, Vida, Lovren, Ćorluka, Schildenfeld, Šimunić, Strinić
Vezni red: Vukojević, Radošević/Ademi, Modrić, Rakitić, Badelj, Kovačić, Kranjčar, Perišić
Napad: Eduardo, Olić, Mandžukić, Jelavić, Kalinić

Sada ti tu nađi mjesta za Sammira. Ali pazi na pozicije.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 16:47

pazim i nije mi dugo trebalo da nađem.

može ga se ubaciti umjesto Radoševića il ademija, jer oni nemaju kaj raditi u repki, a imaš kolko vidim dva zadnja vezna u obliku, Vukojevića i badelja. Više ti ne treba.

Onda MOŽDA možeš umjesto Kranjčara, ovisno u kakvoj je formi.

To su te DVIJE vezne pozicije, s tim da ovi svi trebaju biti na broju da se Sammira ne bi zvalo, a sada kao što znaš nema Perišića, pa mi reci KO TO UMJESTO njega upada.

I Na kraju krajeva, objasni mi molim te ZAŠTO BI IKO NORMALAN IMAO 5 NAPADAČA u repki, ako mi izbor igrača nije brutalno limitiran. Onog dana kada će kalinić imati prednost zbog kvalitete nad Sammirom, makar ne igraju istu poziciju, TI ĆEŠ se upucati, ne ja! ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 28 mar 2013, 16:54

anton 1983 je napisao/la:pazim i nije mi dugo trebalo da nađem.

može ga se ubaciti umjesto Radoševića il ademija, jer oni nemaju kaj raditi u repki, a imaš kolko vidim dva zadnja vezna u obliku, Vukojevića i badelja. Više ti ne treba.

Onda MOŽDA možeš umjesto Kranjčara, ovisno u kakvoj je formi.

To su te DVIJE vezne pozicije, s tim da ovi svi trebaju biti na broju da se Sammira ne bi zvalo, a sada kao što znaš nema Perišića, pa mi reci KO TO UMJESTO njega upada.

I Na kraju krajeva, objasni mi molim te ZAŠTO BI IKO NORMALAN IMAO 5 NAPADAČA u repki, ako mi izbor igrača nije brutalno limitiran. Onog dana kada će kalinić imati prednost zbog kvalitete nad Sammirom, makar ne igraju istu poziciju, TI ĆEŠ se upucati, ne ja! ;)
Badelj nije zadnji vezni. Kraj njega treba biti jedan tipa Vukojevića, inače će biti nešto poput prvog poluvremena protiv Walesa. Premekan da bi obavljao tu zadaću.
Ademi i Radošević su budućnost i treba ih lagano ubacivati u reprezentaciju. Obojica bi mogli jednog dana biti standardni u prvih 11. Jedan od njih sigurno ne bi smetao u ekipi, pogotovo ako se Ogi ozljedi... Barem jedna alternativa treba biti u ekipi.

Kranjčar je u slaboj formi, ali on i takav je bolji igrač od Sammira.

Kalinić je bolji napadač nego što je Sammir veznjak. Kalinića je netko i kupio, dok Sammir ne može nigdje niti za pola cijene za koju je ovaj otišao iz Hajduka.

Zašto ne bi imali pet napadača? Sa ovih pet bi Štimac imao sve profile napadača na raspolaganju. Isto tako si mogao napisati zašto Sammir kada za lijevo imamo Perišića i Kranjčara koji su bolje opcije, a za sredinu da ne spominjem.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 mar 2013, 17:04

anton 1983 je napisao/la: ovo je argument s kojim se ne smiješ služiti, jer ima mnogo onih koji bi rekli suprotno tako da ti to odmah pad au vodu. On ziher ima kvalitet za repku, jer sam ti pokazao ko igra u repki. Govorimo ovdje o 22 igrača a ne 11. Ja ne znam , zaš ljudi misle da je repka toliko kvalitetna da recimo treći ili četvrti igrač na krilu ne bi mogao biti Sammir.
Pa eto, pošto sam faktički cijeli život aktivno u nogometu, dopusti mi da si udvaram da imam šta i reći o njemu. ;)
anton 1983 je napisao/la:Evo jedne ČINJENICE, a nemog mišljenjna - Sammir je najbolji igrač HNL-a i kao takav po pitanju kvalitete nema razgovora dal je za repku.
Evo ti meni sad nabroj Dinamove ozbiljnije utakmice u kojima je on dokazao tu kvalitetu.
anton 1983 je napisao/la:No mene ovdje više **** cigansko-šupčinski pristup, koji tvrdi da on nije dovoljno kvalitetan. Nije moju kitu. problem je što se mrzi mamića, a on je "mamićev igrač". zašto jednostavno ljudi samo to ne govore, tako bi ih više repsktirao, ovako u mojim očima ispadaju papci i bezkičmenjaci...

Narodnost/Nacionalnost+Mamić je jedini problem kod Sammira...
Zašto je šupački imati svoje mišljenje o nečemu? :roll: Da je Sammir neka igračina sigurno velik dio javnosti ne bi bio protiv njega. A pošto nije, normalno je da je ljudima pun kuki njegova guranja u reprezentaciju i da im je od svega mučnina.
anton 1983 je napisao/la:Mene sam možeš kupiti rezultatima, a oni su tu i šta god ti i tvoji istomišljenjici rekli, moj odgovor ti je zasad 16/18. 8-)
A gledaj, netko navija za nekog jer ima rezultate, a neko će navijat za nekog bez obzira kakvi rezultati bili. Ljudi imaju različite afinitete. ;)

P.S. Sammir igra na poziciji koju u repki pokrivaju Modrić, Rakitić, Kova i Kranjčar, tako da stvarno ne vidim potrebu za njim
Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 28 mar 2013, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 17:07

sock56 je napisao/la:Badelj nije zadnji vezni.
Ne, on je debeli vezni! :lol: Ne znaš ti sine kakvih danas sve zadnjih veznih ima i kaj on u HSV-u u zadnje vrijeme jako loše igra.
sock56 je napisao/la:Kraj njega treba biti jedan tipa Vukojevića, inače će biti nešto poput prvog poluvremena protiv Walesa. Premekan da bi obavljao tu zadaću.
A ko je na toj poziciji igrao u drugom poluvremenu, daj me podsjeti, nemrem se sjeti. A kako to da su Kovačić i Modrič, iznimno igrali skupa u sredini terena protiv Srbije? Hmmm, pitam se sad...Znači u biti Badel je zamjenza za Modrića, pa kaj će nam onda Kovačić, opet tri igrača za istu poziciju? Zar je Rakitić krilo, a to igra za našu repku? Pitanja, na mjestu, a odgovori kilavi...
sock56 je napisao/la:Ademi i Radošević su budućnost i treba ih lagano ubacivati u reprezentaciju.

Ne treba, to je tvoje mišljenje i nečija filozofija. To se može, ali se NE TREBA raditi.
sock56 je napisao/la:Kranjčar je u slaboj formi, ali on i takav je bolji igrač od Sammira.

Says WHO!?!?! Ajd ne POOP sad, akd i ja i ti znamo da si za vrijeme tekme sa Srbijom njemu **** mater ;)
sock56 je napisao/la:Kalinić je bolji napadač nego što je Sammir veznjak. Kalinića je netko i kupio, dok Sammir ne može nigdje niti za pola cijene za koju je ovaj otišao iz Hajduka.

Ako Kalinić može u repku, onda mirne duše možemo i GNOJKOVIĆA zvat.
sock56 je napisao/la:Zašto ne bi imali pet napadača?
Nije poanta zašto ne bi, nego zašto bi? A zašto ne bi imali 4 golmana u repki? A zašto ti kad ne znaš nešto profesor ti da jedinicu? mogo bi ti i trojku dat zar ne' A zašto bi bili normalni, kad se svi skupa možemo praviti:

[youtube][/youtube]

I još uvijek mi nisi odgovorio na to, a što ako neko fali, kao što sada fali Perišić.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 28 mar 2013, 17:09

Ma meni su smiješni ovi (ima ih i na sportnet forumu) koji žele predstaviti Sammira kao nekog ultrakvalitetnog veznjaka bez kojeg se Hrvatska ne može zamisliti. Koji je glavni igrač Dinama godinama, koji je bolji od Kranjčara i Perišića skupa i koji je jedini naš veznjak sa kojim Modrić može odigrati nešto. :D A i on nije ništa gori jer sam čitao neki intervju sa njim od prije godinu ili dvije gdje je izjavio da može igrati u bilo kojem klubu na svijetu. :D Pa da možeš igrati u HNL-u davno bi otišao negdje. Pogledaj malo gdje su igrači sa kojima si igrao zadnjih sezona, od Reala, Bayerna, Lyona, Intera... A ti i dan danas ideš autobusom u Vinkovce.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 28 mar 2013, 17:15

anton 1983 je napisao/la:...
Nema potrebe odmah omalovažavati drugoga ako nemaš argumenata, a pogotovo ako netko ne dijeli tvoje mišljenje. Izgleda i smiješno i žalosno.

Badelj nije zadnji vezni. Zato i igra loše u zadnje vrijeme u HSV-u. Postavio si sam sebi pitanje i odmah si i odgovorio. I to sve u dvije rečenice. :mrgreen:

Šta je tu čudno? Jesu li to Kovačić i Badelj isti tip igrača? Kovačić i Modrić su sjajan tandem koji se međusobno nadopunjuje. Puno jači trkački i puno agresivniji od Badelja koji je prespor.

Ne j*** mater nikome. Odigrao je loše, ali ništa lošije nego Sammir protiv Walesa. S tim da je Kranjčaru to jedna loša utakmica, a Sammiru još jedna utakmica u nizu. Niz traje sedam godina uz par utakmica prekida.

Ne treba nam pet golmana jer brani samo jedan. Dok je napadača, u našem slučaju, minimalno dva, a nerijetko i tri.
Dakle, pet je taman. Puno bolje nego da se poziva nekog Sammira koji bi bio treća opcija za lijevu stranu (Perišić, Kranjčar).
Tako da ti je računica jako loša.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 mar 2013, 17:16

sock56 je napisao/la: A i on nije ništa gori jer sam čitao neki intervju sa njim od prije godinu ili dvije gdje je izjavio da može igrati u bilo kojem klubu na svijetu. :D
Može, ali u svojim vlažnim snovima i na PES-u. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 28 mar 2013, 17:22

KSIVLE je napisao/la:
sock56 je napisao/la: A i on nije ništa gori jer sam čitao neki intervju sa njim od prije godinu ili dvije gdje je izjavio da može igrati u bilo kojem klubu na svijetu. :D
Može, ali u svojim vlažnim snovima i na PES-u. :lol:
Može i na FM kada sam sebe kupi kao trener Manchester Uniteda. :mrgreen:

Inače, u RL mu je sudbina Al-Ittihad. Kao i brat mu blizanac Anas.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 17:32

KSIVLE je napisao/la:Pa eto, pošto sam faktički cijeli život aktivno u nogometu, dopusti mi da si udvaram da imam šta i reći o njemu. ;)
Pa i štimac je isto, njegovo mišljenje sigurno nije slabije od tvojeg, kao što niti moje nije. Ja ti sam oću reči, da to što si ti rekao vrijedi i za jedno i za drugo. Kao što ja kao činjenicu i argument ne mogu koristiti jedno, tako onda i ti nemreš drugo.
anton 1983 je napisao/la:Evo ti meni sad nabroj Dinamove ozbiljnije utakmice u kojima je on dokazao tu kvalitetu
Niti jedna jedina. Sad ti meni reci di je to Radoševoć zaslužio i kad je to Kalinić odigrao maestralno ili jedan pavlović? O tekmama za repku neću govoriti jer tu Sammir nije niti imao pravu šansu. Meni čak čudno djeluje koliko se dobro sammir u repki dobro snalazi u ovom lao minuta što je odigrao i djeluje mi bolje sa dobrim igračima nego u Dinamo di je on najbolji. Da se razmemo nije on nešto Extra, no ako gledamo širinu Hrvatska i nema kvalitetu. Kao što rekoh imamo 5 igrača za krilo, jedan je naš BEK, Perišić je ozlijeđen, a Kovačića vidimo na poziciji centralnog veznog. Zato se i pitam di je to još jedno krilo umjesto Sammira, možda Iličević?
anton 1983 je napisao/la: Zašto je šupački imati svoje mišljenje o nečemu? :roll: Da je Sammir neka igračina sigurno velik dio javnosti ne bi bio protiv njega. A pošto nije, normalno je da je ljudima pun kuki njegova guranja u reprezentaciju i da im je od svega mučnina.
Zato što to nije mišljenje. Dokazano je da se Sammira ne ocjenjuje po kvaliteti već po tome koje je narodnosti i "ko iza njega stoji". Eto to je moje mišljenje.
anton 1983 je napisao/la:A gledaj, netko navija za nekog jer ima rezultate, a neko će navijat za nekog bez obzira kakvi rezultati bili. Ljudi imaju različite afinitete. ;)
Ja ne navijam za Hrvatsku, već za Njemačku, a kod Hrvatske pokušavam biti realan. Ne volim hrvatsku repku jer kad pobjedi, veseli se moj narod koji mi se gadi. ;)
anton 1983 je napisao/la:P.S. Sammir igra na poziciji koju u repki pokrivaju Modrić, Rakitić, Kova i Kranjčar, tako da stvarno ne vidim potrebu za njim
Eh kad bi to bilo tako, ali nije, jer mi u biti našu repku "krpamo" š čim možemo. Kada bi mi imali prejeben izbor i kada bi mi za "sammirovu poziciju" imali Modrića, Rakitića i Kovačića, onda se Sammira, bar ja tako mislim ne bi zvalo, no što kad mi moramo igrati sa "ne krilima" na krilnoj poziciji, sa centralnim veznima kao razaračima itd...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 17:34

sock56 je napisao/la:Ma meni su smiješni ovi (ima ih i na sportnet forumu) koji žele predstaviti Sammira kao nekog ultrakvalitetnog veznjaka bez kojeg se Hrvatska ne može zamisliti. Koji je glavni igrač Dinama godinama, koji je bolji od Kranjčara i Perišića skupa i koji je jedini naš veznjak sa kojim Modrić može odigrati nešto. :D A i on nije ništa gori jer sam čitao neki intervju sa njim od prije godinu ili dvije gdje je izjavio da može igrati u bilo kojem klubu na svijetu. :D Pa da možeš igrati u HNL-u davno bi otišao negdje. Pogledaj malo gdje su igrači sa kojima si igrao zadnjih sezona, od Reala, Bayerna, Lyona, Intera... A ti i dan danas ideš autobusom u Vinkovce.
Bolji od Kranjačara i Perišića skupa? :? Pa Kranjčar je malo dobar, malo užasTan, više ne znam kaj da si mislim o tom igraču, a Perišić je ozlijeđen s tim da mislim da niti Kranjčar niti Perišić nisu bili spremni za Wales...

Kakav mrtvi Ultrakvalitetan? Samo dovoljno kvalitetan da bude u repki, kad neamo boljeg izbora...

A što se tiće prodaje, ja mislim da bi se i njega poput Badelja moglo uvaliti za nekih 3-4 miljona eura u klub poput HSV-a, ali to nikome ne bi trebao biti cilj...

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 mar 2013, 17:35

Evo i statistike te velebne igračine u Europi: 68 utakmica, 13 golova i 11 asistencija. Za igrača na njegovoj poziciji to su brojke za pasti na guzicu. Dakako od smijeha. Kad zagrebemo malo dublje dolazimo do još poraznijih brojki. Naime, od tih 13/12 naš Damir je ostvario 10/9 u kvalifikacijama protiv velikana tipa Ekranas, Domžale, Neftchi, Malmo ili Derry City. Kad su došli ozbiljniji protivnici, njegov učinak je 36 utakmica, te megaultrafantastična 3 gola i 2 asistencije. Sad se već ne mogu ustati s poda od smijeha. Dakako, u ovih velebnih 13 golova su uključeni i penali.

Anto oš link? 8-)

korisnik1
Kontakt:

Post Postao/la korisnik1 » 28 mar 2013, 17:36

dobro, navijas za njemacku - bravo za tebe :roll:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 17:43

sock56 je napisao/la: Nema potrebe odmah omalovažavati drugoga ako nemaš argumenata, a pogotovo ako netko ne dijeli tvoje mišljenje. Izgleda i smiješno i žalosno.
zašto ako ti tvrdiš NONSENCE. Znači ti veliš da je BOLJE imati 5 napadača u repki nego 4 i veznjaka više? Pa nisam ja sad tebi otkrio toplu vodu, ako ti kažem suprotno, a i ne znam kako je tvoje LOŠIJE mišljenje bolje od mojeg? Hmmm možda bi Low trebao pozvati 5 štopera u repku umjesto jednog Reusa ili Kroosa, zaš ne? :mrgreen:
sock56 je napisao/la:Badelj nije zadnji vezni. Zato i igra loše u zadnje vrijeme u HSV-u. Postavio si sam sebi pitanje i odmah si i odgovorio. I to sve u dvije rečenice. :mrgreen:
Ali je zato je igrao dobro kad je igrao dobo na poziciji zadnjeg veznog ove sezone. :lol: Znači ti veliš da mi opet u repki za određenu poziciju imamo preveč igrača, ako velimo da Badelj nije zadnji vezni, ali opet za Sammira, koji nam je zbog pozicije potreban, nema mjesta. DAS SEX! :mrgreen:
sock56 je napisao/la:Šta je tu čudno? Jesu li to Kovačić i Badelj isti tip igrača? Kovačić i Modrić su sjajan tandem koji se međusobno nadopunjuje. Puno jači trkački i puno agresivniji od Badelja koji je prespor.
Tu se čak i KSilve koji je na tvojoj strani sa tobom neće složiti. Pa zadnji vezni su u pravilu "spori" igrači. A sad da je kovačić agresivniji od Badelja, to bi te molio da mi objasniš.
sock56 je napisao/la:Ne j*** mater nikome. Odigrao je loše, ali ništa lošije nego Sammir protiv Walesa. S tim da je Kranjčaru to jedna loša utakmica, a Sammiru još jedna utakmica u nizu. Niz traje sedam godina uz par utakmica prekida.
Cjela repka je u prvih 45 minuta odigrala loše, a po ćemu se to sammir sa nekim svojim lošim potezom istaknuo ja stvarno ne znam! :o
sock56 je napisao/la:Ne treba nam pet golmana jer brani samo jedan. Dok je napadača, u našem slučaju, minimalno dva, a nerijetko i tri.
Dakle, pet je taman. Puno bolje nego da se poziva nekog Sammira koji bi bio treća opcija za lijevu stranu (Perišić, Kranjčar).
Tako da ti je računica jako loša.
Nije, ako mi igramo 4-4-2. i opet kažem ti nema Kranjčara i perišića, što u tom slučaju napraviti' Bolje je onda možda staviti olića na lijevo krilo, Manđu na desno, DUDUA u sredinu, jel tako?
Sve mi je loše, ali samo računica nije, ako mi skoro svaku ili svaku utakmicu u ovim kvalifikacijama igramo sa dva napadača. Ček malo, brijem da je baš svaku! :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 17:45

KSIVLE je napisao/la:Evo i statistike te velebne igračine u Europi: 68 utakmica, 13 golova i 11 asistencija. Za igrača na njegovoj poziciji to su brojke za pasti na guzicu. Dakako od smijeha. Kad zagrebemo malo dublje dolazimo do još poraznijih brojki. Naime, od tih 13/12 naš Damir je ostvario 10/9 u kvalifikacijama protiv velikana tipa Ekranas, Domžale, Neftchi, Malmo ili Derry City. Kad su došli ozbiljniji protivnici, njegov učinak je 36 utakmica, te megaultrafantastična 3 gola i 2 asistencije. Sad se već ne mogu ustati s poda od smijeha. Dakako, u ovih velebnih 13 golova su uključeni i penali.

Anto oš link? 8-)
Nope, jer po statistici je Muller bolji igrač od Gotzea, oš link? 8-)
korisnik1 je napisao/la:dobro, navijas za njemacku - bravo za tebe :roll:
Te to ****? :lol: Pa kak ću za Hrvatsku kad mrzim Hrvate? :?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.