sock56 je napisao/la:
Nema potrebe odmah omalovažavati drugoga ako nemaš argumenata, a pogotovo ako netko ne dijeli tvoje mišljenje. Izgleda i smiješno i žalosno.
zašto ako ti tvrdiš NONSENCE. Znači ti veliš da je BOLJE imati 5 napadača u repki nego 4 i veznjaka više? Pa nisam ja sad tebi otkrio toplu vodu, ako ti kažem suprotno, a i ne znam kako je tvoje LOŠIJE mišljenje bolje od mojeg? Hmmm možda bi Low trebao pozvati 5 štopera u repku umjesto jednog Reusa ili Kroosa, zaš ne?
sock56 je napisao/la:Badelj nije zadnji vezni. Zato i igra loše u zadnje vrijeme u HSV-u. Postavio si sam sebi pitanje i odmah si i odgovorio. I to sve u dvije rečenice.
Ali je zato je igrao dobro kad je igrao dobo na poziciji zadnjeg veznog ove sezone.

Znači ti veliš da mi opet u repki za određenu poziciju imamo preveč igrača, ako velimo da Badelj nije zadnji vezni, ali opet za Sammira, koji nam je zbog pozicije potreban, nema mjesta. DAS SEX!
sock56 je napisao/la:Šta je tu čudno? Jesu li to Kovačić i Badelj isti tip igrača? Kovačić i Modrić su sjajan tandem koji se međusobno nadopunjuje. Puno jači trkački i puno agresivniji od Badelja koji je prespor.
Tu se čak i KSilve koji je na tvojoj strani sa tobom neće složiti. Pa zadnji vezni su u pravilu "spori" igrači. A sad da je kovačić agresivniji od Badelja, to bi te molio da mi objasniš.
sock56 je napisao/la:Ne j*** mater nikome. Odigrao je loše, ali ništa lošije nego Sammir protiv Walesa. S tim da je Kranjčaru to jedna loša utakmica, a Sammiru još jedna utakmica u nizu. Niz traje sedam godina uz par utakmica prekida.
Cjela repka je u prvih 45 minuta odigrala loše, a po ćemu se to sammir sa nekim svojim lošim potezom istaknuo ja stvarno ne znam!
sock56 je napisao/la:Ne treba nam pet golmana jer brani samo jedan. Dok je napadača, u našem slučaju, minimalno dva, a nerijetko i tri.
Dakle, pet je taman. Puno bolje nego da se poziva nekog Sammira koji bi bio treća opcija za lijevu stranu (Perišić, Kranjčar).
Tako da ti je računica jako loša.
Nije, ako mi igramo 4-4-2. i opet kažem ti nema Kranjčara i perišića, što u tom slučaju napraviti' Bolje je onda možda staviti olića na lijevo krilo, Manđu na desno, DUDUA u sredinu, jel tako?
Sve mi je loše, ali samo računica nije, ako mi skoro svaku ili svaku utakmicu u ovim kvalifikacijama igramo sa dva napadača. Ček malo, brijem da je baš svaku!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"