prvo pokazi gdje sam ja to govorio o kvalitetu igrača i iste poredio?! naravno da je trenutno ovaj panzer svemirski brod za Bevaba, ali sam pricao o onome sto sam vidio svojim ocima u Ist.Sarajevu. Kako se ti malci bore za dres..mogli su i oni svi odreda dobiti upalu zuba i i vilice kada su vidjeli uslove za teren..al jok jaro to ti je bosanski inat i čast. Ovaj to po meni nema i ne znam zasto ga se spominje u vezi repke..isti je kao onaj Hajrović!ZZtop10 je napisao/la:edoox je napisao/la:Dize sebi cijenu, mada Boga mi ruku na srce..tesko bi izborio da bude medju 23 igrača za Brazil. To sto "plese" pola godine bi kao trebalo biti mjerilo da zasluzuje odmah poziv u A selekciju!
Ne poznajem pravila, da li moze nastupati za nasu U21 selekciju? Ako moze, sta bi njemu falilo (a Boga mi i sličnim njemu) da dodje kao neki dan ovi mladi u Istočno Sarajevo pa da igraju po kaljuzi i onom kijametu. Kada sam vidio kako se bore i igraju,a meni na tribini hladno do jaja..najezio sam se vise nego kod svakog gola Grcima. Ja sam prije da igra onaj mali Bevab nego ovaj napuhani "bekenbauer"..izvolite ga Panzeri!![]()
pa jesi li ti gledao ijednu njegovu utakmicu ? Bevaba s njim poredi
. Momak standardan u Šalkeu , izbacio Fuchsa iz prve , a Bevab igra u posljednjeplasiranoj ekipi Hrvatske lige ( dobar je igrac , da se razumijemo , ali je Kolasinac za njega Roberto Carlos).
Znači, svaki igrač (koji ima pravo po pitanju tih igranja za dvije repke) treba da prodje nize selekcije. Mora se znati neki red!