NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2013, 03:12

on ima opciju da ne bude trade i moze svaki trade da odbije..on je eto sinoc rekao da su mu prvi u opticaju Hwksi ili Kingsi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2013, 06:37

eto ga u Pittsburgu :)..znao sam da mi necemo dati ove mlade..mislim da smo mi trazii i golmana i isto
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 mar 2013, 08:58

SaltCityAttack je napisao/la:eto ga u Pittsburgu :)..znao sam da mi necemo dati ove mlade..mislim da smo mi trazii i golmana i isto
Haman bilo dogovoreno da ide u Boston i na kraju ipak završi u Pensima :( , jer se odlučio za Sida i co. i sad su Pensi ipak prvi favoriti i bilo bi iznenađenje kad ne bi uzeli Istok, ali i Stanley na kraju ;)
_______

Sinoć opet prosuli prednost u 3/3 u derbiju protiv Habsa :evil: i na kraju izgubili na penale, i onda izgubli i bitku za Iggya :mrgreen:

Čekati da se Kelly i McQuaid vrate, jer teško bez njih ide, a onda sa njima u PO bitku s ruljom sa Istoka 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 mar 2013, 16:18

pa cekaj ima jos tradova da se desi :)..valjda Ribero zavrsi u Hawksima..malo je mladji 33 godine moze nam duze potrajati, a ujedno trenutno najbolji igrac Capitalsa u ovoj ocajnoj sezoni za njih
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2013, 06:44

Hossa i Sharp ponovo ce ropustiti utakmicu protiv Duksa :roll:
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2013, 01:39

Nevjerovatno ali istinito je to da veceras evo samo su empty 2 sjedista u utakmici izmedju Hawksa i Ducksa :)...barem kad oni tamo skeniraju na ulazu kartu tako je pokazalo prije pocetka tekme ... Evo me na utakmici pa vidim gore pise only 2 empty :) Goo hawks baby
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2013, 03:28

Uniteddd centar goriiiii ebo te sve ovo je ludnica :)..emery spasi nas cist gol i Kane kazni ahahha ko drugi nego otac Kane.... Samo treba o Hossu i Sharpa nazad sto prije... Sorry na fondu rijeci ne mogu ovako pisati ko cojk goriii United CentR hahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2013, 03:57

Ej ebem li im mrtve vise da bog da pomrli vise sve do jednog zadnje dvije minute ... Pa dokle vise ovo da nam se desava ebemu mater vise i zadnje dvije minute utakmice ...opet poklanjamo utakmicu majkemi uzas :(.. Hossa i sharp sto prije nazad
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 30 mar 2013, 07:52

SaltCityAttack je napisao/la:Ej ebem li im mrtve vise da bog da pomrli vise sve do jednog zadnje dvije minute ... Pa dokle vise ovo da nam se desava ebemu mater vise i zadnje dvije minute utakmice ...opet poklanjamo utakmicu majkemi uzas :(.. Hossa i sharp sto prije nazad
hhahaha jaro opet ista prica isti ishod tekme ducksi vam ne leze nikako

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2013, 17:53

ma jarane svaka utakmica zadnje 3 minute mi mo kriminalni..ne znam ovo nije samo sad vec prtiv svakoga koga smo igrali u zadnjim minutama ili smo prokockali prednost ili su nam se ljudi priblizili sa 3-0 na 3-2 ..jednostavno kriminalno izgledamo u zavrsnici svakog perioda, a posebno u trecem kad treba da igramo

bjezi brate zao mi sto sam se onoliko napio :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 mar 2013, 18:11

SaltCityAttack je napisao/la: bjezi brate zao mi sto sam se onoliko napio :)
:lol: :mrgreen:

Ubio tugu zbog poraza u alkoholu :mrgreen:

Ma ajde imate osiguran PO, sa prve ili druge pozicije, još dok vam se vrate Hossa i Sharp, doće to na svoje mjesto :)

Mada su i Ducksi jaki i imaju tu malu psihološku prednost nad vama zbog ovih pobjeda, ali ipak vjerujem da vi držite sve u svojim rukama što se tiče Zapada ;)
________
Gostovanje u Phili u tijeku, valjda Flyersi ne bi trebali praviti probleme jer u tank modu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2013, 22:08

Ma ja brate neke lose pive mi tovarili.. A ja gore ba bio u onoj standing zone tu su najvatreni najludji mozes skakat mezu i alkohol sebi natovariti koliko hoces.. Ovaj ba drug inace ga vozim ovako sa limuzunom i on uzeo karte iznenadio me i sad oni donjeli onih bud light piva to je bolan lose pivo uzas majkemi.... Ali to i miler samo tice dok po hainecken i brcks moras tamo u bar da ides .ma propustio sam eto gol Ducksa prvi taman cekao becks haha.... Samo brTe brine me ovo u zadnjim trenutcima primami golove ... Treba nam ovih iskusnih igraca da ovo cuvaju brine me zbog playoffa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 31 mar 2013, 09:24

SaltCityAttack je napisao/la:Ma ja brate neke lose pive mi tovarili.. A ja gore ba bio u onoj standing zone tu su najvatreni najludji mozes skakat mezu i alkohol sebi natovariti koliko hoces.. Ovaj ba drug inace ga vozim ovako sa limuzunom i on uzeo karte iznenadio me i sad oni donjeli onih bud light piva to je bolan lose pivo uzas majkemi.... Ali to i miler samo tice dok po hainecken i brcks moras tamo u bar da ides .ma propustio sam eto gol Ducksa prvi taman cekao becks haha.... Samo brTe brine me ovo u zadnjim trenutcima primami golove ... Treba nam ovih iskusnih igraca da ovo cuvaju brine me zbog playoffa
De buraz okaci koju sliku ja idem sutra na tekmu u pola jedan pocinje pa kad se vratim kacim malo sa red wingsima a i tvojim hawksima lol..
Sutra valja poranit a jos nisam ni legao lol a evo pola tri haha

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 mar 2013, 19:04

evo 3:0 :).. ali ebo i ovu pobjedu kad mi smo isputili nekoliko gdje smo mogli do pobjeda ili do barem boda..samo ako ovu zijanimo i dozvolimo da se Detroit vrati ona definitivno treba nesto mjenjati i dovesti nesto iskusnih igraca..gledaj sad pred kraj prvog peripda ce biti 3-1, pa pred kraj drugog 3-2 i onda pred kraj treceg 3-3 i SO poraz hahahaha...pa brte razbio bi TV :)

EDIT:
5:0 Hawks :shock: ..kako igraju ova djeca Saad,Shaw,Laddy ..sve njihovi golovi danas ..doduse Kane asistencije i Toews gol, ali me ova djeca vise raduju ..gdjeces njih trade za nekog penzijonera nema sanse :)...bilo bi isto ko kad smo prodali Verstiga haman je dosegao da bude rookie of the yer, tacnije zavrsio je kao drugi na glasanju, ali Verstige je imao odlicnu proslu sezonu reka bi all star sezonu.ove godine povreda ga je sprijecila da igra
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 mar 2013, 21:22

Opet mi primismo gol na samom kraju uzass nerviraaa meeeee ovoooo pravo.. Sta da je bilo 1:0 za nas ili 1:1 ili 2:0.. Pa kakvog iskustva imamo sa tim primilu bi i drugi gol... Dobro je dobili smo 7:1 pomalo izbenadjujuce visoko ali zasluzeno odlicna igra ... Shaw, Sadd, Laddy nisu za trade igraju djeca nas buducnost
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 31 mar 2013, 22:00

SaltCityAttack je napisao/la:Opet mi primismo gol na samom kraju uzass nerviraaa meeeee ovoooo pravo.. Sta da je bilo 1:0 za nas ili 1:1 ili 2:0.. Pa kakvog iskustva imamo sa tim primilu bi i drugi gol... Dobro je dobili smo 7:1 pomalo izbenadjujuce visoko ali zasluzeno odlicna igra ... Shaw, Sadd, Laddy nisu za trade igraju djeca nas buducnost
Deranje guzova al ste nas naprasili malo su nas ebavale rebounds al u svakom slucaju dobra tekma i zasluzena pobjeda..ebes to sve Sliko sam se sa Gordie Howe :) super slika reko de jarana iz Bosne sam tj njegovom sinu-danas mu rodjendan-sretan rodjos Gordie 85-ti
Bilo je jedno 5 hiljada navijaca Hawksa bas sam sjedio s likovima imam slike ako hoces da postavim ili da ti posaljem u poruku..i sve to na kraju sa nekim navijacima detroita onom sljakom bjelackom kad se ne poudara=ja idem on namjerno gurnu ovog jednog na mene i kaze whatch it buddy-Reko ne trazim nevolje dosao sam da gledam tekmu al reko ako hocete pi..ke ajmo sad jedan po jedan-i skinem jaknu a imam par prstenova oni sa tri cetiri spoja reko jedan ce pokupit zube..i dodje security i izbaci njih lol ovi svi ostali rekose nije ovaj tj ja nista uradio momak lijepo isao...mamu im natakarim
cest na pobjedi buraz

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2013, 00:42

Vidim puno bilo navijaca Hawksa ... Ebiga ovdje vise ne mozes doci do ulaznice pa narod ide na gostovanja hahaha... Brate samo da nam se vrate jos Hossa i Sharp i dovedemo sta u odbrani isksnije bicemo beton :)...moramo se malo sabrat u zavrsnici tu smo ranjivi skroz, a posebno kad imamo veliku prednost... Evo gledam od 5 poraza mi smo 4 poraza dali u zadnjim minutama gdje smo vodili ..Ducksi sve tri tekme na isti nacin uzas ... Steta sto Crawford primi gol
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 01 apr 2013, 04:43

Bilo je navijaca najvise zbog jednog razloga zato sto vise nece biti u istoj diviziji i to je bila historijska tekma jer je Howe slavio 85ti rodjos a igrao za oba tima, plus original six, plus promocija knjige koja se zove 9, gdje si mogao dobit potpis ali ne i slikat se snjim ali ja sam nekako ufatio mu sina i malo pricao s njim u semu ga ufatio lol i tako kaze Dad this guy came all the way from Bosnia to see you lol..
Vise je navijaca bilo izvan Detroita znas kako se rasprodavale karte znaci gore skoro zadnji red su bile po 150 po karti, ja sam bio negdje u sredini naletio na nekog lika kaze mora hitno iz grada da ide i navece kasno u Subotu ga tekstam i kaze mozemo se sad nac ili kaze mogu ja doc do tebe posto idem i dobro cemi doc cash..
Plus bio je Lindstrom, Stivie Y, Chelios, i jos par igraca iz te generacije zajedno sa Brett Hull-ali oni su bili u posebnoj lozi a isto tako bili su igraci Toronta(kosarkaski posto su prije na noc igrali sa pistonsima i ostali tu)
Bilo je kazem ti Istorijska tekma ako zelis dodaj me buraz na face book imam par videa i slika Wucko Fukara vidjet ces sliku sa Gordie Howe :)
Ali bitno je da mrzimmo iste klubove lol Pingvine i Snt Luis haha iako se se medjusobno mrze navijaci-ali ako si primjetio otkako je Babckock trener nema vise onih silnih tuca i udaraca jer su trener wingsa i trener hawksa najbolji haveri
Bez obzira sto smo ispusili moglo se osjetit tako rec tuga sto nismo vise u istoj diviziji i na kraju i navijaci Detroita i Chicaga ustaju i aplaudiraju timovima..extra brate

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2013, 07:07

BRATE MENI JE ZAO STO VISE NISMO U ISTOJ DIVIZIJI...NAJVISE UTAKMICA ODIGRANIH MEDJUSOBNO OD SVIH EKIPA ..IPAK NE ZNAM ZASTO IM JE OVO TREBALO.. HAJDE COLUMBUS oni i onako ne postoje vise od 10 godina ahaha ..eto dodao sam te na fb brate

i meni ce nedosajati da se podjebajem sa Plekom kad igramo medjusobno :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 01 apr 2013, 09:36

uf,šta radi ovaj Chicago.nisam neki njihov fan 8-) ali za mene jedini kandidat da osvoje kantu.Konstantno melju sve pred sobom.

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.