Samo pakovanja od 1L dolaze u obzir, da dodam.hodža je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Sta se desilo @Agresivnom?
Je li ozbiljno toliko?![]()
šutibori se za zdravu pamet već godinama, nije dobro nikako...pokušavamo mu pomoći ali svi pokušaji su do sada bili bezuspješni
jedino što ga djelimično smiri i dovede u normalu je rakija, pa svi vi koji imate maksuzije, halalite koji litar za našeg brata i molite se da se koja ne prospe na putu do Zenice
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
PP i meni ako nije problem.
zamislite sad pojavi se alija na svom starom akauntu "raul-zakon" i kaže, raja ja zaista bio u komi, to vas je moja treba zayebavala

naprijed rejal
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cautinho je napisao/la:Salji na PP sve sto je bilo,da vidimo na cemu smo.Ako se treba osvetiti nekome,samo reci,ja sam uz tebe.

U tom slučaju bi Cristophera Nolana trebali zvat da trilogiju snimaSveti je napisao/la:zamislite sad pojavi se alija na svom starom akauntu "raul-zakon" i kaže, raja ja zaista bio u komi, to vas je moja treba zayebavala![]()
![]()

Al lik fakat ima talenat da napiše pun qurac slova i riječi, a da ne kaže apsolutno ništa, samo možda poneki sitni detalj.Sveti je napisao/la:ali ono što mi je najsmješnije u svemu tome je što napišeš novi post, u kojem apsolutno ništa ne kažeš. Ja i nakon tvojih ovolikih ispovijedi još uvijek ne kontam ništa. Raule, znaš da sam bio uz tebe ali ovo je pretjerivanje
Lagala ga treba,presla ko budalu,igrala je igru,sa njom nema sale.
Jos i danas laze da je dijete njegovo igrala je igru sa njom nema sale.
Sorry brate,zezamo se malo
Jos i danas laze da je dijete njegovo igrala je igru sa njom nema sale.
Sorry brate,zezamo se malo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ali kakvo je vrijeme doslo da kamiondzija savjetuje nekoga 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
zaista brate ono, nevjerica. Frajer u 6 postova koji su malo duži napiše:"Meni nije lako, ja vjerujem u boga, galamio sam na curu, ovo je bolesno, ja idem s foruma"Donnie Darko je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Salji na PP sve sto je bilo,da vidimo na cemu smo.Ako se treba osvetiti nekome,samo reci,ja sam uz tebe.![]()
![]()
![]()
U tom slučaju bi Cristophera Nolana trebali zvat da trilogiju snimaSveti je napisao/la:zamislite sad pojavi se alija na svom starom akauntu "raul-zakon" i kaže, raja ja zaista bio u komi, to vas je moja treba zayebavala![]()
![]()
![]()
![]()
Al lik fakat ima talenat da napiše pun qurac slova i riječi, a da ne kaže apsolutno ništa, samo možda poneki sitni detalj.Sveti je napisao/la:ali ono što mi je najsmješnije u svemu tome je što napišeš novi post, u kojem apsolutno ništa ne kažeš. Ja i nakon tvojih ovolikih ispovijedi još uvijek ne kontam ništa. Raule, znaš da sam bio uz tebe ali ovo je pretjerivanje

A zipa ovo, ako treba nekom da se svetiš ja sam uz tebeLenBias je napisao/la:ali kakvo je vrijeme doslo da kamiondzija savjetuje nekoga

naprijed rejal
imaš PPbagrcavi je napisao/la:Zna li neko gdje mogu provjeriti rezultat bilijar meča između Dotta i Campbela ? Ne znam koji me vrag natjera da igram bilijar uopšte
mandraX je napisao/la:Samo pakovanja od 1L dolaze u obzir, da dodam.hodža je napisao/la:
šutibori se za zdravu pamet već godinama, nije dobro nikako...pokušavamo mu pomoći ali svi pokušaji su do sada bili bezuspješni
jedino što ga djelimično smiri i dovede u normalu je rakija, pa svi vi koji imate maksuzije, halalite koji litar za našeg brata i molite se da se koja ne prospe na putu do Zenice

FORZA MARŠAL !!!
Dobio sam pp

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Proturi der 
p.s.
Zna li ko kalemiti voćke?

p.s.
Zna li ko kalemiti voćke?

Dobio si 

Znam ih ja farbat, ne znam onaj dio kako kalemit
Šaljite i meni PP I mene sad zanima

Šaljite i meni PP I mene sad zanima

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ja sto sam dijelio,dijelio sam
Čuj Senaida, ti dijelio, kad si ti šta u životu podjelio 

- legenda reala
- Kontakt:
Emire brate pomagaj 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ajd Emire daj nam jedan listić što su ti dojavili da je dobitni 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
najjači dede mi Edhemabagrcavi je napisao/la:boli nas kur.ac ne peri više

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: JackW, Kajkutenjoyer, L-Train, Sheyi i 43 gosta.