Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bazeni
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bazeni » 28 mar 2013, 13:56

zakasio danas u školu :lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 mar 2013, 13:57

Ajde ostavite momka na miru, sta ga vrijeđate bezveze?? Nije znao i gotovo,netko ga je izigra. Sta treba sad radit predstavu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 mar 2013, 14:00

bazeni je napisao/la:zakasio danas u školu :lol:
slika

:mrgreen:

rijfnsms
Kontakt:

Post Postao/la rijfnsms » 28 mar 2013, 14:01

mandraX je napisao/la:Hajd majke ti ne prdi više, nakon što si ovdje onakvu ložu bacio, syebao ljude (mene prvog kad sam pročitao), sad si došao da se vadiš iz go*ana u koja si se sam uvalio.

De banujte ovog lika majke ti više.

I da, poremećen si ti, i sa tim i bez toga.
Ama kakva loža, ljudi, šta vam je??? Joj šta mi uradi...

Vidi, ja ne znam zašto je to napravila, šta je htjela s time postići, ne znam kako da te/vas ubijedim ! Ovo je sve jedna velika spletka, neslana šala sa mnom. Kriv sam i sam jer sam prema njoj bio k'o Bog, ali nebitno je sad.

Znači, zovi me kako hoćeš, radi šta hoćeš i ti i svi ostali, žao mi je što vas je ispredala onako, slažem se, to jeste bilo bolesno i zato sam sve s njom presjekao čim sam sve iskopao, čim sam saznao cijelu istinu.

Pa ljudi nismo djeca. Možda imate u okolini nekoga ko me zna, nekoga ko se družio sa mnom, pitajte ko sam. Pitajte koliko ozbiljno shvatam zdravlje. Pa ja o tome ne pričam ni sa kim, osim sa porodicom, a i s njima nerado. Pa čovječe, bilo bi me strah i pomisliti da takvo nešto izvalim, jer vjerujem u Božije određenje, vjerujem u karmu, bojao bih se da će mi se vratiti. I ovako se bojim, iako nije poteklo od mene.

Shvatite ljudi da nemam razloga širiti takve nebuloze.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 mar 2013, 14:02

Meni je vise dosta te price,skontali smo stvari i tacka.Ja neznam kako ti je ta osoba kopala po IT-u,meni nitko ziv nezna da imam profil na forumu.Nije da krijem,vec ne pricam o tome.Ja bih ti preporucio da malo zaboravis na forum,sredi stvari u privatnom zivotu,pa onda dodji na forum sa novim nickom i budi normalan forumas.
Keep walking.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 mar 2013, 14:03

legenda reala je napisao/la:
Cautinho je napisao/la: Postao sam gori troller od svog bivseg mentora Legende,jer vidim,na vidjelo izlazi da ima nisko misljenje o meni... :roll:
Ja nikad nisam bio troler niti sam ti bio mentor , ja sve sportove imam u malom prstu(ti ne), samo se volim zajebavati(vi ne umijete) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tribalian je napisao/la:@ Bagrcavi i ti Kolega da znate da ste u pravu , zabole me za reprezentaciju . Nije da je ne gledam i da se ne nerviram ,ali brate sta ja da pricam o Tolezentaciji , da komentarisem igru gore ,sta da kazem , ja sam jedino kompetentan za NBA :mrgreen: Tu mi noci prolaze :mrgreen: A ovaj Tole saban ni manje ni vise nego udari na BIh danas ,a ni manje ni vise ovi se primise na to . Sto rece onaj jedan gore , ako Tole zna s kim je Bosna u grupi , onda... Ja volim fudbal ,ali ga ne poznajem dovoljno da bih se upustao u svakakve raspravke , volim Zvezdu , znam sve Zvezdine igrace i ove sad i one pre i one jos pre njih i one pre tih :mrgreen: ali kosarka je moj sport ;) Samo sto me ABA liga nervira mnogo i njeni celnici ,pa bolje da se ne isticem na temama u vezi iste ;)
joj Triba brata napiso roman ovdje ccc :mrgreen:

fakat treba lupit ban na IP ovom buk(V)ovskom, fakat pere sa pričom ;)
PS: Nabijem ti tu trebu na qrac, kad skontam da mi je bilo krivo zbog tebe... fuj
DRUG NEBI TI PUNCA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 mar 2013, 14:05

Kakva ti je onda djevojka koja je pisala ovdje po forumu da si u komi. Neshvatljivo je takvo adoloscentno ponašanje.

Jednostavno se nemoj pravdati ovdje nikome i napusti forum kao čovjek a ne kao lažljivac. Napravi novi nick ili nešto i piše o sportu a ne ovdje neke drame.

Povjerovao sam i ja u potpunosti da je nešto loše sa tobom. Moguće je da je neko i hakirao tcoj account, ali prvo nešto sa mozgom, pa nešto oko noge, pa onda koma.

Ako ćeš već pisait onda napišiti tačno šta je bilo, ovo nije ni za šale.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 28 mar 2013, 14:05

Tritolone je napisao/la:Ajde ostavite momka na miru, sta ga vrijeđate bezveze?? Nije znao i gotovo,netko ga je izigra. Sta treba sad radit predstavu.
Ovo nije forum sportsport.ba nego klix.ba vjerujes li mi ?

Dijete drago kani se ti foruma,ti si za ludnice.Kao sto gospodine @Head rece,zreo za JAGOMIRA.Buraz,prica ti je za ovu djecu od 11 eventualno 12 godina.Centar paznje je isfurao,potrazi drugi forum.Jesi nekom ovdje bio zanimljiv pa hoce prohakat tvoj profil.HAHAHA.Inace ovo ne pise @AgresivnoDjubre nego njegova nana,nemojte se ljutiti.

edit : sad ke dedo

edit : amidza Hajro

edit : jesam vas zajebao tetak Salih

edit : oooooo Edin Dzekoooooooooooo
Zadnja izmjena: AgresivnoDjubre, dana/u 28 mar 2013, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 28 mar 2013, 14:05

to ste vi mene pokvarili,zato sam popustio
btw. kakav dan,nogomet kreće 8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 mar 2013, 14:05

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Ajde ostavite momka na miru, sta ga vrijeđate bezveze?? Nije znao i gotovo,netko ga je izigra. Sta treba sad radit predstavu.

Dijete drago kani se ti foruma,ti si za ludnice.Kao sto gospodine @Head rece,zreo za JAGOMIRA.Buraz,prica ti je za ovu djecu od 11 eventualno 12 godina.Centar paznje je isfurao,potrazi drugi forum.Inace ovo ne pise @AgresivnoDjubre nego njegova nana,nemojte se ljutiti.

:mrgreen:

Vid' budale. :lol: :lol:

rijfnsms
Kontakt:

Post Postao/la rijfnsms » 28 mar 2013, 14:08

Cautinho je napisao/la:Meni je vise dosta te price,skontali smo stvari i tacka.Ja neznam kako ti je ta osoba kopala po IT-u,meni nitko ziv nezna da imam profil na forumu.Nije da krijem,vec ne pricam o tome.Ja bih ti preporucio da malo zaboravis na forum,sredi stvari u privatnom zivotu,pa onda dodji na forum sa novim nickom i budi normalan forumas.
Čuj kako je došla do tih informacija, kako je kopala po IT-u?

Čovječe, nije između nas bilo tajni. Sve što sam znao ja, znala je i ona. U svakom momentu je znala šta mislim, sve o meni je znala, ništa joj nikad nisam sakrio. Pa tako je znala i to...

Ali, dobro kažeš, novi nick i idemo ispočetka. A ako raja ovdje i dalje želi da bude neuljudna, uvijek ima neki drugi forum, mada je, moram priznati, meni ovaj bio ubjedljivo najdraži. Ali, šta ćeš, Bože moj, što se mora, nije teško.

@Agesivno

Druže, znaš kako kažu, slušaj ljude za šta te optužuju, jer dok govore o tebi, opisuju sebe. Ja ne bolujem od nedostatka pažnje, hvala Bogu imam je dosta, ali ti...

Ništa lično.

@Neutral

Jarane, i ja sam za ovo saznao prije 2-3 dana. I ja saznajem stvar po stvar. I ja treba tek da otkrijem svaku njenu nebulozu koju je napravila. Na istom smo, saznajemo.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 mar 2013, 14:14

Agresivni, izdrži :(
FORZA MARŠAL !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 mar 2013, 14:18

AgresivnoDjubre je napisao/la:

Dijete drago kani se ti foruma,ti si za ludnice.Kao sto gospodine @Head rece,zreo za JAGOMIRA.Buraz,prica ti je za ovu djecu od 11 eventualno 12 godina.Centar paznje je isfurao,potrazi drugi forum.Jesi nekom ovdje bio zanimljiv pa hoce prohakat tvoj profil.HAHAHA.Inace ovo ne pise @AgresivnoDjubre nego njegova nana,nemojte se ljutiti.

Vidi ovog šizofrenika :lol:

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 28 mar 2013, 14:22

Komedija se nastavlja :mrgreen:

Sad mi je najvise zao Sarajlice i Semsudina, sto banove popise a mozda nisu krivi :?

a ti Čukowski napravi novi account i pocni novi zivot, nikom ne gov da si ti i ne smaraj vise s tim pricama,
svako pola sata imas novu verziju price :roll:

Sheyi brate jesi ziv, kad cu da dobijem ono svoje sto sam bio u pravu :P
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

rijfnsms
Kontakt:

Post Postao/la rijfnsms » 28 mar 2013, 14:25

EdenHazard je napisao/la:Komedija se nastavlja :mrgreen:

Sad mi je najvise zao Sarajlice i Semsudina, sto banove popise a mozda nisu krivi :?

a ti Čukowski napravi novi account i pocni novi zivot, nikom ne gov da si ti i ne smaraj vise s tim pricama,
svako pola sata imas novu verziju price :roll:

Sheyi brate jesi ziv, kad cu da dobijem ono svoje sto sam bio u pravu :P
A nemojte mi ljudi to raditi, kakva nova verzija priče? Pa nisam ni ja ljudi sve odmah saznao. Trebalo je prvo uopšte saznati za ovo tu, pa onda skontati da je ona iza toga, pa je onda natjerati da prizna to sve...noćna mora mi je život zadnja 3-4 dana, čovječe.

Pa dolaze mami na vrata, s porukama podrške, saučešća i šta ja znam. Znaš li kakav je to osjećaj? Pa rodbina zove, kad se javim ne mogu da vjeruju da sam ja? Pa ne bih to radio, ljudi dragi, šta vam je?

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 28 mar 2013, 14:25

a što je to uradila?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 mar 2013, 14:26

boli nas kur.ac ne peri više
DRUG NEBI TI PUNCA

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 mar 2013, 14:27

Al rusvaja :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 mar 2013, 14:28

koja komedija od lika, nevjerovatno da neko ovako paznju trazi :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 mar 2013, 14:28

Sta se desilo @Agresivnom?
Je li ozbiljno toliko? :( :(

:D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.